Renault

Joi, 14 Septembrie | Masini electrice si hibride

Utilitara Renault Trafic Van primește versiune electrică: 297 km autonomie

Renault prezintă noua utilitară cu zero emisii Trafic Van E-Tech Electric. Aceasta va oferi 122 de cai putere și până la 322 de kilometri autonomie.
Marti, 05 Septembrie | Modele noi

Noul Renault Grand Kangoo: 7 locuri și versiune electrică cu 265 km autonomie

În cadrul Salonului de Mobilitate de la Munchen, constructorul francez de automobile a dezvăluit noul Grand Kangoo. Acesta poate găzdui până la 7 pasageri și poate fi comandat inclusiv într-o versiune electrică.
Luni, 04 Septembrie | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Renault Scenic electric: 620 km autonomie

Cu ocazia Salonului de Mobilitate de la Munchen, constructorul francez de automobile prezintă noul Scenic E-Tech electric. Acesta oferă peste 620 de kilometri autonomie în versiunea de top.
Joi, 31 August | Modele noi

Imagine nouă cu viitorul Renault Scenic E-Tech, un crossover electric

Renault a publicat o imagine sugestivă nouă cu viitorul Scenic E-Tech, un nou crossover electric. Noul model va fi prezentat la începutul lui septembrie, alături de alte modele noi din gama constructorului francez.
Marti, 29 August | Modele noi

Prima imagine cu Renault Kardian, un SUV nou pentru piețele internaționale

Renault a publicat o primă imagine cu noul Kardian. Acesta este un viitor SUV care va fi comercializat pe piețe internaționale, începând cu America Latină. Totodată, Renault a confirmat și data lansării noului model.
Miercuri, 19 Iulie | Intern

Prețuri Renault Arkana facelift în România: start de la 26.250 de euro

Noul Renault Arkana facelift poate fi comandat în România. Disponibil în 3 niveluri de echipare și cu 3 motorizări, SUV-ul francez pornește de la 26.250 de euro cu TVA inclus.
Marti, 18 Iulie | Intern

Prețuri noul Renault Clio facelift în România: start de la 14.300 euro

Constructorul francez de automobile anunță deschiderea comenzilor, în România, pentru noul Clio facelift. Prețurile încept de la 14.300 de euro, cu TVA inclus.
Joi, 13 Iulie | Masini electrice si hibride

Revine Renault Scenic: primele imagini cu viitorul model electric

Renault a publicat o serie de imagini cu viitorul Scenic E-Tech, acoperit desigur de camuflaj. Modelul cu zero emisii va debuta în 4 septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Munchen.
Miercuri, 12 Iulie | Modele noi

Noul Renault Arkana facelift: design revizuit și echipare de top Esprit Alpine

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Arkana facelift. Cu această ocazie, SUV-ul coupe se aliniază la cel mai nou limbaj de design și primește o versiune de top Esprit Alpine.
Marti, 11 Iulie | Modele noi

Imagini oficiale noi cu viitorul Renault 5 electric: autonomie de 400 de kilometri și preț sub 25.000 de euro

Renault a publicat o serie de imagini oficiale noi cu prototipuri ale viitorului Renault 5 electric. Noul model de serie va avea un design inspirat de modelul original și va avea un propulsor electric de 136 de cai putere.
Marti, 04 Iulie | Masini electrice si hibride

Viitorul Renault 5 electric: Versiunea de serie, surprinsă pentru prima oară în teste

Versiunea de serie a viitorului Renault 5 electric a fost surprinsă pentru prima oară în teste. Debutul este programat pentru anul viitor.
Joi, 22 Iunie | Industrie

Renault va produce mașini electrice în Coreea de Sud

Potrivit unui oficial al mărcii franceze, Renault are în plan să producă mașini electrice în Coreea de Sud, în viitorul apropiat. Acestea vor fi produse la uzina mărcii din orașul Busan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 18 Iunie | Modele noi

Noul Renault Rafale. Am văzut pe viu noua „navă amiral” Renault, un SUV coupe

Am văzut pe viu noul Renault Rafale, în cadrul unui eveniment desfășurat în mare secret la Paris. Am pipăit mașina și am creat un clip VIDEO în care vă explicăm totul.
Miercuri, 14 Iunie | Concepte

Francezii prezintă un concept revoluționar. Îți va putea recunoaște mersul pentru deschiderea ușilor

Compania franceză Software Republique a dezvăluit un concept care promite să fie unul revoluționar. Noul concept, botezat H1st Vision, aduce 20 de tehnologii noi, printre care și un sistem care va putea să recunoască mersul proprietarului pentru a deschide ușile.
Miercuri, 07 Iunie | General

Renault: Mai mulți clienți vor depune plângeri din cauza unui motor care consumă prea mult ulei

Potrivit informațiilor din presă, Renault se va confrunta cu o serie de plângeri penale înaintate chiar de către proprii săi clienți. Aceștia sunt nemulțumiți din cauza unui motor produs în trecut, care consumă prea mult ulei.
Marti, 16 Mai | Modele noi

Renault Rafale: acesta este numele ales pentru un viitor SUV coupe

Constructorul francez de automobile a dezvăluit numele noului său SUV coupe, de segment D. Acesta va fi denumit Rafale și va fi prezentat în 18 iunie.
Vineri, 05 Mai | General

Renault lansează o colecție specială de teniși, cu aspect inspirat de legendarul Renault 5 Turbo

Renault a lansat o colecție specială de teniși, care au un design inspirat din emblematicul Renault 5 Turbo din anii '80. Doar 960 de astfel de perechi vor fi produse, iar acestea vor fi disponibile în magazinul oficial Renault pentru produse NFT.
Sambata, 29 Aprilie | Aventour la feminin 2023

Mașinile din Aventour 2023: Renault Austral, urmașul lui Kadjar, oferă tehnologie avansată

A doua reprezentantă a Franței și a patra mașină care ne însoțește în Aventour 2023 este nimeni altul decât Renault Austral. Urmașul lui Kadjar, Austral este un SUV de segment C pe care Automarket l-a văzut la Paris, chiar înaintea tuturor.
Marti, 25 Aprilie | Industrie

Renault pregătește un software nou pentru electrice. Vrea să rivalizeze Tesla

Constructorul francez de automobile pregătește o arhitectură software nouă pentru modelele sale cu zero emisii. Până în 2026, reprezentanții companiei susțin că vor ajunge la același nivel cu Tesla.
Marti, 25 Aprilie | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu noul Renault Captur facelift: parte frontală redesenată

Noul Renault Captur facelift a fost surprins în timpul unor teste pe drumurile montane din Europa. Primele imagini spion cu noul crossover relevă o parte frontală redesenată.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru