Renault

Vineri, 26 Iulie | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu viitorul Renault Austral facelift. Lansare în 2025

Au apărut primele imagini spion cu viitorul Renault Austral facelift. Noul model urmează să primească un design revizuit, iar lansarea va avea loc în 2025.
Marti, 02 Iulie | Masini electrice si hibride

Renault va dezvolta baterii LFP pentru viitoare mașini electrice: costuri mai mici cu 20%

Renault a anunțat că va dezvolta baterii noi de tipul LFP pentru viitoarele sale mașini electrice. Noile baterii vor fi dezvoltate în parteneriat cu LG Energy Solution și CATL.
Luni, 01 Iulie | Economic

Arabii de la Aramco preiau 10% din acțiunile Horse, noua divizie de motoare termice a Grupului Renault

Compania petrolieră Aramco a anunțat oficial achiziționarea a 10% din acțiunile companiei Horse Powertrain, noua divizie de motoare termice a Grupului Renault. Acțiunile cumpărate de Aramco valorează peste 7 miliarde de euro.
Vineri, 28 Iunie | Modele noi

Acesta este noul Grand Koleos, primul model al parteneriatului Geely-Renault

Primul model rezultat din parteneriatul Geely-Renault este acest Grand Koleos. Acesta a debutat cu ocazia Salonului Auto de la Busan și va fi disponibil pe piața din Coreea de Sud.
Vineri, 21 Iunie | F1 TOP

Flavio Briatore revine în Formula 1. Fostul șef al echipei Renault va fi consultant la Alpine

Flavio Briatore revine oficial în Formula 1 după o pauză de 15 ani. Fostul șef al echipei Renault va fi noul consultant executiv al echipei Alpine.
Marti, 18 Iunie | Intern

Prețuri Renault Symbioz în România: start de la 29.500 de euro

Clienții din România pot comanda deja noul Renault Symbioz. Prețurile încept de la 29.450 de euro, iar primele exemplare vor fi livrate la începutul lunii septembrie 2024.
Vineri, 07 Iunie | Intern

Prețuri Renault Rafale în România: start de la 39.900 de euro

Constructorul francez de automobile a publicat lista de prețuri pentru noul vârf de gamă Rafale. La noi în țară, SUV-ul pornește de la 39.900 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 31 Mai | Industrie

Renault anunță înființarea oficială a companiei Horse, noua divizie de motoare termice

Renault a anunțat, împreună cu chinezii de la Geely, înființarea oficială a companiei Horse Powertrain Limited, noua divizie de motoare termice a grupului francez. Compania este deținută în proporție de 50% de către cele două mărci.
Vineri, 31 Mai | Intern

Noul Renault 5 electric poate fi comandat în România: start de la 30.750 de euro

Constructorul francez de automobile a deschis comenzile pentru noul Renault 5 electric în România. Inițial sunt disponibile două niveluri de echipare, iar prețurile pornesc de la 30.750 de euro cu TVA.
Joi, 30 Mai | Intern

Noul Renault Master poate fi comandat în România: start de la 36.300 de euro

Constructorul francez de automobile deschide comenzile pentru noul Master în România. Sunt disponibile 4 motorizări diesel și două versiuni electrice, iar prețurile încep de la 36.300 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 24 Mai | Concepte

Noul concept U1st Vision, o viitoare utiltară electrică ce va fi produsă de Renault și Volvo

Renault și Volvo și-au unit forțele și au dezvăluit noul concept U1st Vision. Acesta este un vehicul utilitar electric care va fi transformat în model de serie în 2026.
Sambata, 18 Mai | Industrie

Discuțiile dintre Volkswagen și Renault au eșuat: nu vor mai dezvolta o mașină electrică în comun

Potrivit informațiilor din presă, discuțiile dintre Volkswagen și Renault pentru dezvoltarea comună a unei mașini electrice de 20.000 de euro ar fi eșuat. Volkswagen dorește acum să dezvolte propria platformă pentru o asemenea mașină.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Mai | Modele noi

Renault lansează o versiune PHEV cu 300 CP pentru SUV-ul Rafale

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Rafale E-Tech 4x4 300 CP. Noua versiune promite o autonomie pur electrică de până la 100 de kilometri.
Miercuri, 15 Mai | Masini autonome

Renault va furniza navete autonome la turneul de tenis de la Roland Garros

Renault a anunțat oficial că va furniza mai multe navete electrice autonome în cadrul turneului de tenis de la Roland Garros. Noile navete dispun de un sistem autonom de nivel 4, iar acestea vor intra și în transportul public din Franța, din 2026.
Joi, 02 Mai | Modele noi

Am văzut pe viu noul Renault Symbioz: 5 lucruri esențiale

Automarket a zburat în capitala Franței pentru a face cunoștință cu noul Renault Symbioz. Este vorba despre un SUV de segment C, de fapt ultimul model din așa numita ofensivă Renault în acest segment. Ți-am pregătit un articol cu 5 lucruri esențiale, dar și un video cuprinzător.
Vineri, 26 Aprilie | Masini electrice si hibride

Renault 5 electric primește o ediție specială Roland Garros

Cu ocazia turneului de tenis de la Roland Garros, Renault 5 electric va primi o ediție specială inspirată de acest eveniment. Aceasta va fi disponibilă la vânzare în 2025.
Miercuri, 24 Aprilie | Intern

Prețuri Renault Captur facelift în România: start de la 19.450 de euro

Renault a dezvăluit prețurile noului Captur facelift pentru piața din România. Crossover-ul compact pornește de la 19.450 de euro în țara noastră.
Joi, 04 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Renault Captur facelift

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Captur facelift. SUV-ul a primit o serie de noutăți estetice, iar pielea naturală și cromul au dispărut complet din ofertă, din motive de sustenabilitate.
Miercuri, 03 Aprilie | Masini electrice si hibride

Viitorul Renault Twingo electric va fi produs în Slovenia

Potrivit informațiilor din presă, viitorul Renault Twingo electric va fi produs în Slovenia. Noul model va fi lansat în 2026 și promite să aibă un preț de pornire mai mic de 20.000 de euro.
Luni, 01 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Renault Clio va fi lansat în 2026. Va avea versiuni hibride și electrice

Renault a confirmat oficial că următoarea generație Clio va fi lansată oficial în 2026. Noul model va fi bazat pe aceeași platformă cu noul Renault 5 E-Tech și va avea versiuni cu motoare hibride și electrice.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru