Renault

Marti, 28 Martie 2023 | Modele noi

Am văzut pe viu noul Renault Espace și am aflat cum s-a transformat monovolumul în SUV

Am fost în mare secret la Paris pentru a asista la schimbarea radicală a celebrului Renault Espace. Acum vorbim despre un SUV, pe care l-am detaliat mai jos și pe care vă invităm să-l descoperiți în VIDEO-ul nostru de la lansarea internațională.
Vineri, 24 Martie 2023 | Industrie

Șeful Renault: Toate mărcile europene au încetat dezvoltarea motoarelor termice noi

Luca de Meo, șeful Grupului Renault, este de părere că toți producătorii europeni de automobile au încetat să mai dezvolte motoare termice noi. De altfel, Renault va renunța la motoarele termice în 2030.
Miercuri, 15 Martie 2023 | Intern

Renault Megane RS Ultime a ajuns în România. Ediția limitată pornește de la 42.350 euro

Constructorul francez de automobile anunță că noul Megane RS Ultime poate fi comandat în România. Pornește de la 42.350 de euro, iar producția va fi limitată la 1.975 unități (la nivel global).
Miercuri, 15 Martie 2023 | General

Mai mulți angajați Renault au furat piese de 600.000 de euro, în Spania

Uzina Renault din Spania a fost victima unei operațiuni ample de furt chiar din partea unor angajați ai fabricii. Potrivit informațiilor din presă, aceștia ar fi furat piese în valoare de aproape 600.000 de euro, iar operațiunea a fost atent planificată.
Marti, 07 Martie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul viitorului Renault Espace: plafon panoramic uriaș

Constructorul francez de automobile a publicat prima imagine cu interiorul viitorului Espace. Aceasta este ultima imagine teaser, înaintea debutului oficial programat pentru data de 28 martie.
Joi, 02 Martie 2023 | Intern

Piața auto din România, creștere de 45% în februarie: Renault rămâne liderul mărcilor din import

Potrivit celor mai noi date furnizate de ACAROM, piața auto din România a crescut cu aproape 45% în luna februarie. După primele două luni din an, piața din țara noastră a înregistrat o creștere de peste 37%.
Marti, 21 Februarie 2023 | Modele noi

Imagini cu viitorul Renault Clio facelift. Parte frontală revizută

Viitorul Renault Clio facelift a fost surprins pe străzile din Valencia, Spania, cel mai probabil în timpul filmării unor materiale de promovare. Ar putea debuta în această primăvară.
Luni, 20 Februarie 2023 | General

Renault Megane RS Trophy-R, record pentru mașinile cu roți motrice față pe circuitul Hockenheim

Renault Megane RS Trophy-R a stabilit un nou timp de referință, pentru mașinile cu roți motrice față, pe circuitul german Hockenheim. Trebuie menționat că exemplarul nu a fost modificat.
Marti, 14 Februarie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu noul Renault Espace SUV: variante cu 5 sau 7 locuri

Renault a publicat primele imagini sugestive cu viitoarea generație a modelului Espace, transformat acum în SUV. Noua mașină urmează să fie dezvăluită în această primăvară.
Vineri, 10 Februarie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre viitorul Nissan Micra electric: va fi dezvoltat de Renault

Potrivit celor mai noi informații, următoarea generație Nissan Micra va fi electrică și va împărți majoritatea componentelor sale cu viitorul Renault 5 electric. Totodată, japonezii au confirmat și anul lansării viitoarei generații a modelului subcompact.
Marti, 07 Februarie 2023 | Intern

Piața auto din România a crescut cu 31% în ianuarie. Renault, liderul mărcilor de import

Potrivit celor mai noi date furnizate de DRPCIV, în ianuarie au fost înmatriculate peste 12.000 de mașini noi. De aici rezultă o creștere de peste 31% față de anul trecut. În ceea ce privește clasamentul mărcilor, Renault a fost cea mai vândută marcă de import.
Sambata, 04 Februarie 2023 | Intern

Poșta Română pornește pe urmele firmelor de curierat cu 200 de mașini noi

Renault a anunțat livrarea a 200 de vehicule comerciale noi, Master și Express, pentru Poșta Română. Acestea au fost special echipate de către francezi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 30 Ianuarie 2023 | General

OFICIAL: Alianța Renault-Nissan, reorganizată. Renault își va reduce influența asupra mărcii nipone

Grupul Renault a anunțat oficial schimbări majore în cadrul alianței sale cu japonezii de la Nissan. Astfel, cele două mărci au stabilit 3 puncte comune, printre care reducerea influenței Renault asupra mărcii japoneze.
Joi, 26 Ianuarie 2023 | Oameni si masini

Renault are un CEO nou: Fabrice Cambolive este fostul director Renault România

Renault a anunțat că va avea un CEO nou, în persoana lui Fabrice Cambolive, din 1 februarie. Francezul în vârstă de 54 de ani este fostul director Renault România și este actualul director de operațiuni al mărcii.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Modele noi

Primul teaser al noului Renault Espace, transformat în SUV

Renault a publicat prima imagine teaser cu viitoarea generație a modelului Espace. După 40 de ani de existență, celebrul monovolum va fi transformat într-un SUV, iar debutul său este programat în această primăvară.
Luni, 23 Ianuarie 2023 | Concepte

Renault apelează la ajutorul fanilor pentru a crea conceptul viitorului Twingo

Renault va organiza un concurs special prin care le va cere ajutorul fanilor pentru a crea conceptul viitoarei generații Twingo. Fanii vor putea desena noua mașină cu ajutorul unor programe de inteligență artificială, iar Renault va prelua design-ul câștigător pentru viitorul său concept.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Modele noi

Final de carieră pentru Renault Megane RS. Ediția specială Megane RS Ultime, limitată la 1.976 unități

Pentru a marca finalul de carieră a modelului Megane RS, Renault prezintă acum ediția limitată Megane RS Ultime. Cu o producție limitată la 1.976 de unități, aceasta va debuta oficial în 13 ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo
Marti, 03 Ianuarie 2023 | Industrie

Renault Megane RS la final de carieră. O ediție limitată ar putea debuta la Salonul Auto de la Tokyo

Potrivit celor mai recente informații, Renault ar urma să prezinte o ediție limitată de adio pentru Megane RS în cadrul Salonul Auto de la Tokyo. Modelul de performanță va fi pensionat în 2023.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Tehnologie

Renault va oferi aplicația Waze pe modelele Austral și Megane electric

Constructorul francez de automobile anunță că aplicația Waze va fi integrată pe toate modelele cu sistemul multimedia Android Automotive. Aceasta va putea fi accesată direct de pe ecranul central al mașinii.
Marti, 08 Noiembrie 2022 | Industrie

Renault și Geely vor înființa o companie pentru producția de motoare

Gigantul francez Renault a semnat un acord cu chinezii de la Geely pentru înființarea unei companii, în 2023, care se va ocupa cu dezvoltarea, producția și livrarea de motoare termice și hibride.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru