Renault

Joi, 04 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Renault Captur facelift

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Captur facelift. SUV-ul a primit o serie de noutăți estetice, iar pielea naturală și cromul au dispărut complet din ofertă, din motive de sustenabilitate.
Miercuri, 03 Aprilie | Masini electrice si hibride

Viitorul Renault Twingo electric va fi produs în Slovenia

Potrivit informațiilor din presă, viitorul Renault Twingo electric va fi produs în Slovenia. Noul model va fi lansat în 2026 și promite să aibă un preț de pornire mai mic de 20.000 de euro.
Luni, 01 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Renault Clio va fi lansat în 2026. Va avea versiuni hibride și electrice

Renault a confirmat oficial că următoarea generație Clio va fi lansată oficial în 2026. Noul model va fi bazat pe aceeași platformă cu noul Renault 5 E-Tech și va avea versiuni cu motoare hibride și electrice.
Luni, 01 Aprilie | Industrie

Renault Megane nu va mai primi o generație nouă. Producția va lua sfârșit în această lună

Renault Megane, modelul compact al mărcii franceze, va fi retras din fabricație până la finalul lunii aprilie. Modelul nu va primi un înlocuitor direct, iar numele Megane va continua să fie vândut doar sub forma unui crossover electric.
Miercuri, 27 Martie | Modele noi

Renault confirmă data lansării noului Captur facelift

Renault a confirmat oficial data lansării viitoarei generații Captur facelift. Noul model va fi dezvăluit la începutul lui aprilie și va primi un design nou.
Marti, 19 Martie | Industrie

Șeful Renault, scrisoare către Europa: "Americanii stimulează, chinezii planifică, europenii reglementează"

Luca de Meo, șeful Renault și președintele Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, a trimis o scrisoare către factorii de decizie din Europa. Documentul se concentrează pe un set de propuneri pentru viitorul industriei auto de pe Bătrânul Continent.
Marti, 12 Martie | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu noul Renault 4 electric de serie

Au apărut imagini spion cu viitorul Renault 4 electric de serie. Noul model de oraș al francezilor ar putea fi prezentat în toamna lui 2024, iar vânzările vor începe de anul viitor.
Joi, 07 Martie | Modele noi

Lista de așteptare pentru noul Renault 5 cuprinde 50.000 de clienți

Renault a dezvăluit că lista de așteptare pentru noul Renault 5 include deja 50.000 de viitori clienți. Livrările noului model electric vor începe din această toamnă.
Vineri, 01 Martie | General

Șeful Grupului Renault confirmă discuțiile cu Volkswagen: front comun împotriva chinezilor

Luca de Meo, șeful Grupului Renault, a confirmat negocierile avute cu rivalii de la Volkswagen. Șeful grupului francez a menționat faptul că și-ar dori să creeze un fel de Airbus al industriei auto europene în lupta împotriva chinezilor.
Luni, 26 Februarie | Premii auto

Renault Scenic E-Tech este Mașina Anului 2024 în Europa

Noul Renault Scenic electric a câștigat titlul de Mașina Anului 2024 în Europa. Câștigătorul concursului anual a fost anunțat la Salonul Auto de la Geneva.
Luni, 26 Februarie | Modele noi

PREMIERĂ: Am văzut pe viu noul Renault 5 electric. 5 lucruri esențiale

În timpul vizitei la Paris nu am văzut pe viu doar noua Dacia Spring facelift, ci și noul Renault 5 E-Tech Electric. Ți-am pregătit un articol cu 5 lucruri esențiale despre reinterpretarea modernă a celebrului model clasic Renault 5, dar și un video cuprinzător.
Miercuri, 21 Februarie | Economic

Dacia a vândut mai multe mașini decât Renault în Europa, în prima lună din 2024

Conform celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), Dacia a vândut mai multe mașini în Europa decât Renault în luna ianuarie. Constructorul român a vândut peste 51.600 de mașini pe tot continentul în prima lună din 2024.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Februarie | Industrie

Renault și Geely, aproape de finalizarea acordului pentru noua companie care va face motoare termice

Renault și Geely vor finaliza până la finalul lunii februarie acordul pentru înființarea unei noi societăți mixte pentru motoare termice și hibride. Noua societate se va numi Horse pentru Renault, respectiv Rubik pentru Geely.
Joi, 08 Februarie | Industrie

Renault pregătește un nou SUV compact. Va fi denumit Symbioz

Constructorul francez de automobile anunță numele viitorului său SUV compact, de segment C: Symbioz. Acesta va fi dezvăluit în primăvara anului 2024.
Marti, 06 Februarie | Industrie

Președintele Stellantis dezminte zvonurile cu privire la o fuziune cu Renault

John Elkann, președintele Stellantis, a dezmințit zvonurile cu privire la o fuziune cu Grupul Renault. Zvonurile și-au făcut apariția în presa italiană.
Joi, 01 Februarie | General

Șeful Renault: vrem o politică industrială care să apere Europa de companiile chinezești

Luca de Meo, șeful Grupului Renault și președintele Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, a îndemnat la o nouă politică industrială în Europa. El a avertizat că industria auto europeană este pusă în pericol de companiile venite din China, dar și de Tesla.
Vineri, 26 Ianuarie | General

Doar 8 mărci auto vor fi prezente la Salonul Auto de la Geneva. Dacia și Renault, singurele mărci majore

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva au publicat lista oficială cu participanții ediției din acest an. Lista include doar 8 mărci auto, printre care amintim de Renault și Dacia. Acestea vor fi singurele mărci majore prezente la ediția din acest an a celebrului salon.
Joi, 14 Decembrie 2023 | Intern

Noul Renault Scenic electric poate fi comandat în România: start de la 40.000 de euro

Noul Renault Scenic E-Tech electric poate fi comandat la noi în țară. Disponibl în 3 niveluri de echipare, modelul francez pornește de la 39.900 de euro cu TVA inclus.
Sambata, 09 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ar putea colabora cu Renault pentru o electrică de 20.000 de euro

Potrivit celor mai recente informații, Volkswagen și Renault ar putea colabra pentru o viitoare electrică accesibilă, cu preț de 20.000 de euro sau chiar mai puțin.
Vineri, 08 Decembrie 2023 | Modele noi

Imagini neoficiale cu noul Renault 5 electric de serie

Au apărut mai multe imagini neoficiale cu viitorul Renault 5 electric de serie în toată splendoarea sa. Lansarea oficială va avea loc în februarie 2024.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru