Feedback

Stiri Concepte

Luni, 20 Mai | Concepte | 1 comentariu

Renault EZ-Pod: concept bazat pe Twizy pentru un vehicul de transport autonom pe distanțe scurte

Renault EZ-Pod este un concept bazat pe cvadriciclul Twizy echipat cu funcții autonome care are potențialul de a deveni un vehicul de transport pe distanțe scurte.
Luni, 13 Mai | Concepte | 2 comentarii

100 de ani de Citroen: francezii marchează momentul cu ajutorul noului prototip electric și autonom 19_19 Concept

Citroen a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul 19_19 Concept. Prototipul francezilor este echipat cu două motoare electrice care oferă un total de 462 CP, iar bateria de 100 kWh oferă o autonomie de până la 800 de kilometri.
Joi, 09 Mai | Concepte

Volkswagen ar putea prezenta un nou concept electric în septembrie: "Vom dezvălui o idee pentru ceea ce urmează"

Volkswagen ar putea prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie și un concept care va anticipa un nou model electric, pe lângă premiera mondială a hatchback-ului electric ID.3.
Marti, 23 Aprilie | Concepte

Renault Kangoo ZE: conceptul anticipează lansarea noii generații Kangoo în 2020

Noua generație Renault Kangoo va fi prezentată în 2020 și este anticipată de lansarea unui concept cu același nume care oferă o serie de indicii cu privire la designul pe care îl va adopta utilitara.
Luni, 22 Aprilie | Concepte

Încă un teaser cu al doilea concept aniversar Citroen: prezentarea oficială va avea loc în 16 mai

Citroen a publicat un nou teaser cu cel de-la doilea concept aniversar pe care îl va prezenta la Paris în 16 mai. Vehiculul este electric, autonom, are inteligență artificială și marchează 100 de ani de istorie pentru brandul francez.
Joi, 18 Aprilie | Concepte | 9 comentarii

Kia Habaniro este conceptul electric ce prefigurează noua generație Niro: autonomie de aproape 500 de kilometri, tracțiune integrală și sisteme autonome de nivel 5

Kia a prezentat la New York conceptul electric Habaniro, ce anunță viitoarea generație Niro. Habaniro este un SUV compact cu tracțiune integrală, care promite autonomie de aproape 500 de kilometri în regim electric și sisteme autonome de nivel 5.
Miercuri, 17 Aprilie | Concepte | 1 comentariu

Hyundai prezintă conceptul Genesis Mint: electrica de oraș cu autonomie de 300 de kilometri ar putea ajunge și în Europa

Genesis, brandul de lux al celor de la Hyundai, a prezentat conceptul Mint, ce prefigurează lansarea unui model electric de oraș cu autonomie de aproximativ 300 de kilometri. Cu toate că se concentrează pe SUA și Asia, Genesis ar putea aduce versiunea de serie a conceptului Mint și pe piața europeană.
Luni, 15 Aprilie | Concepte | 2 comentarii

Mercedes-Benz GLB Concept: noul SUV cu 7 locuri are 224 de cai putere și va primi în curând o versiune de serie

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii tehnice despre GLB, conceptul unui SUV cu șapte locuri și motor pe benzină de 2.0 litri și 224 de cai putere care va primi în curând o versiune de serie încadrată intre GLA și GLC.
Luni, 15 Aprilie | Concepte | 8 comentarii

Audi a prezentat AI:ME, conceptul care anunță un viitor hatchback compact: prototipul electric oferă 170 CP și dispune de o baterie de 65 kWh

Audi a prezentat conceptul electric AI:ME. Acesta are la bază noua platformă MEB a grupului Volkswagen și anunță un viitor hatchback compact. Motorul electric de 170 CP va fi alimentat de un acumulator cu capacitatea de 65 kWh.
Luni, 15 Aprilie | Concepte | 3 comentarii

Volkswagen a prezentat noul concept ID Roomzz: SUV-ul electric cu șapte locuri dezvoltă 306 CP și promite o autonomie de până la 450 de kilometri

Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la conceptul ID Roomzz. SUV-ul electric cu șapte locuri dispune de sisteme avansate de conducere autonomă, iar versiunea de serie este programată pentru 2021.
Duminica, 14 Aprilie | Concepte | 2 comentarii

Infiniti prezintă Qs Inspiration, concept care anunță un sedan "revoluționar": poziție înaltă la volan și sistem de propulsie electrificat cu tracțiune integrală

Cât de mult poate fi revoluționat un sedan clasic? Infiniti susține că prototipul Qs Inspiration va propune o serie de noutăți care modifică modul în care acest tip de caroserie este privit de clienți.
Joi, 11 Aprilie | Concepte

Primul teaser cu conceptul electric și autonom Audi AI:me: prezentarea oficială va avea loc în 15 aprilie

Audi a publicat primul teaser care anticipează lansarea conceptului electric și autonom AI:me în 15 aprilie cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.
Miercuri, 10 Aprilie | Concepte

UPDATE: Primul teaser video cu viitorul concept Mercedes-Benz GLB: SUV-ul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Shanghai

Mercedes-Benz GLB Concept va fi expus în premieră la jumătatea lunii aprilie în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Conform surselor apropiate companiei, versiunea de serie va putea fi admirată în toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 08 Aprilie | Concepte

Schițe noi pentru conceptul Volkswagen ID Roomzz: SUV-ul electric va sosi în Europa în 2024

Volkswagen a publicat două schițe noi cu conceptul SUV-ului electric ID Roomzz, care scot în evidență designul părții din din spate și interiorul.
Miercuri, 03 Aprilie | Concepte

Primul teaser cu viitorul concept Infiniti Qs Inspiration: prototipul anunță un viitor sedan de performanță

Infiniti a publicat prima imagine teaser cu viitorul Qs Inspiration. Conceptul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Shanghai și anunță un viitor sedan de performanță cu sistem de propulsie electrificat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Aprilie | Concepte | 2 comentarii

Primele schițe oficiale cu viitorul concept ID Roomzz: SUV-ul electric va fi expus în premieră la Shanghai

Volkswagen a publicat primele schițe cu viitorul ID Roomzz, concept electric care anticipează un viitor SUV de serie. Varianta de producție va fi lansată în China în 2021, în timp ce publicul din Europa va avea de așteptat până în 2024.
Marti, 02 Aprilie | Concepte

Primele schițe cu Audi AI:me: conceptul electric și autonom va fi prezentat în 15 aprilie

Audi a publicat o serie de schițe cu conceptul electric și autonom AI:me, pe care îl va prezenta oficial în 15 aprilie la Salonul Auto de la Shanghai.
Joi, 28 Martie | Concepte

Kia prezintă Signature: conceptul anticipează lansarea unui nou SUV compact în 2019

Kia a prezentat la Seul conceptul Signature care anticipează lansarea unui nou SUV compact în gama constructorul asiatic în cursul anului 2019. Noul model va fi comercializat la nivel global.
Marti, 26 Martie | Concepte

Cum ar putea arăta o versiune pick-up pentru Skoda Kodiaq: 35 de studenți din Cehia își imaginează designul

35 de studenți din Cehia își exersează talentul la design prin realizarea unei versiuni pick-up pentru Skoda Kodiaq care va fi prezentată în luna iunie.
Marti, 26 Martie | Concepte

Ferrari a prezentat unicatul P80/C: modelul destinat circuitelor a fost inspirat de legendarele Ferrari 330 P3 și Dino 206 S

Ferrari a oferit primele informații referitoare la unicatul P80/C. Modelul este destinat circuitelor și a fost produs având la bază arhitectura lui 488 GT3, în timp ce designul a fost influențat de celebrele Ferrari 330 P3 și Dino 206 S.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru