Stiri Concepte

Duminica, 18 August 2019 | Concepte | 1 comentariu

Conceptul viitorului BMW Seria 4 ar putea fi lansat la Frankfurt: noua generație a coupe-ului va debuta în 2020

BMW ar putea expune în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt conceptul care anunță lansarea noii generații Seria 4. Conform zvonurilor, versiunea de serie va debuta în prima parte a anului viitor.
Marti, 13 August 2019 | Concepte

Karma prezintă conceptul electric SC1 Vision: prototipul nu va intra în producție

Karma a prezentat primul său concept electric, SC1 Vision, un vehicul ce indică direcția de dezvoltare a viitoarelor modele ale companiei. Noul concept nu va primi o versiune de producție, conform datelor oficiale.
Miercuri, 31 Iulie 2019 | Concepte | 3 comentarii

Bosch va prezenta un shuttle în septembrie: germanii pun accentul pe tehnologiile mașinilor electrice și autonome

Producătorul german Bosch va prezenta în luna septembrie un shuttle electric și autonom prin care vrea să demonstreze tehnologiile pe care le dezvoltă pentru vehiculele viitorului.
Luni, 22 Iulie 2019 | Concepte

Cupra pregătește un concept 100% electric: prototipul va fi prezentat la Frankfurt, în septembrie

Cupra a publicat un teaser pentru un concept care prefigurează lansarea unui SUV coupe 100% electric. Prototipul va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, în luna septembrie.
Luni, 15 Iulie 2019 | Concepte

Primul teaser video cu un nou concept Cupra: prototipul anunță versiunea de performanță a viitorului Leon

Cupra a publicat un teaser video care anunță un nou concept. Conform primelor informații, viitorul prototip va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și anticipează o versiune de performanță a viitorului Leon.
Joi, 11 Iulie 2019 | Concepte | 6 comentarii

Bentley prezintă conceptul electric EXP 100 GT: autonomie de 700 de kilometri, viteză maximă de 300 km/h și cuplu de 1.500 Nm

Bentley își celebrează centenarul prin lansarea conceptului electric EXP 100 GT. Conceptul promite o autonomie de până la 700 de kilometri, iar cele 4 motoare electrice asigură un cuplu de 1.500 Nm și o viteză maximă de 300 km/h. Bentley susține că bateria lui EXP 100 GT se încarcă la 80% din capacitate în 15 minute.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Concepte

Lexus LC Convertible Prototype a fost expus la Goodwood: versiunea de serie va fi lansată "în viitorul apropiat"

Lexus a publicat primele imagini cu noul LC Convertible Prototype. Vehiculul niponilor a fost expus la Goodwood Festival of Speed, iar oficialii constructorului spun că versiunea de serie va fi lansată în scurt timp.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Concepte | 6 comentarii

Proiect inedit: un BMW X7 a fost transformat în pick-up de stagiarii din cadrul uzinei din Munchen

12 stagiari de la uzina BMW din Munchen au pregătit un X7 pick-up. Exemplarul unicat va fi expus în cadrul evenimentului BMW Motorrad Days, iar oficialii constructorului german anunță că nu vom vedea și o versiune de serie.
Luni, 01 Iulie 2019 | Concepte

Primele teasere cu Bentley EXP 100 GT: conceptul britanic va fi expus în 10 iulie și marchează centenarul companiei

Bentley a publicat primele teaser cu viitorul concept EXP 100 GT. Prototipul va avea emisii zero și va fi echipat cu tehnologii avansate de conducere autonomă. Prezentarea este programată în 10 iulie.
Marti, 25 Iunie 2019 | Concepte

BMW Seria 5 a fost transformat în cobai pentru testarea viitoarelor sisteme electrice de propulsie: trei motoare și peste 720 CP

BMW a transformat un Seria 5 într-un vehicul complet electric. Nemții propun un sistem de propulsie cu trei motoare electrice capabile să ofere peste 720 CP. Accelerația de la 0 la 100 km/h a prototipului german se desfășoară în mai puțin de 3.0 secunde.
Marti, 25 Iunie 2019 | Concepte | 1 comentariu

BMW a prezentat conceptul Vision M Next: prototipul cu sistem plug-in hybrid cu 600 CP anticipează viitorul modelelor din gama M

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la conceptul Vision M Next. Prototipul dezvoltat de nemți anticipează viitoarele modele din gama M și propune un sistem plug-in hybrid de propulsie format dintr-un motor pe benzină și două motoare electrice. Autonomia electrică este de 100 de kilometri.
Vineri, 14 Iunie 2019 | Concepte | 1 comentariu

BMW va lansa în iunie Vision M Next: conceptul va anticipa viitorul modelelor din gama M

BMW a confirmat că va lansa în luna iunie conceptul Vision M Next, care cel mai probabil va anticipa viitorul modelelor dezvoltate în gama M.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 13 Iunie 2019 | Concepte

Conceptul Lamborghini Huracan Sterrato ar putea intra în producția de serie: lansare așteptată în 2021

Huracan Sterrato, conceptul off-road bazat pe Lamborghini Huracan, ar putea intra în producție în 2021, potrivit unor informații neoficiale. Producția ar urma să fie limitată la cel mult 1.000 de exemplare, cu un preț de pornire de circa 240.000 de euro.
Luni, 03 Iunie 2019 | Concepte | 1 comentariu

Skoda a dezvăluit conceptul Mountiaq: pick-up-ul realizat de studenți cehi se bazează pe Kodiaq

Skoda a prezentat conceptul Mountiaq, pick-up-ul realizat ca exercițiu de design de 35 de studenți din Cehia care au avut ca bază de plecare SUV-ul Kodiaq.
Marti, 28 Mai 2019 | Concepte

Primele imagini cu Skoda Mountiaq: conceptul pick-up-ului a fost dezvoltat de studenții din Mlada Bolslav având la bază SUV-ul Kodiaq

Skoda a publicat o serie de imagini cu prototipul Mountiaq. Conceptul pick-up-ului are la bază SUV-ul Kodiaq, iar fotografiile au fost realizate în timpul procesului de producție.
Luni, 27 Mai 2019 | Concepte

Bentley pregătește un concept aniversar cu ocazia centenarului mărcii: prototipul va indica viitoarea direcție de design a companiei

Cu ocazia centenarului Bentley, conducerea companiei a decis lansarea unui nou concept. Acesta ar urma să dicteze noua direcție de design a companiei britanice.
Luni, 20 Mai 2019 | Concepte | 1 comentariu

Renault EZ-Pod: concept bazat pe Twizy pentru un vehicul de transport autonom pe distanțe scurte

Renault EZ-Pod este un concept bazat pe cvadriciclul Twizy echipat cu funcții autonome care are potențialul de a deveni un vehicul de transport pe distanțe scurte.
Luni, 13 Mai 2019 | Concepte | 2 comentarii

100 de ani de Citroen: francezii marchează momentul cu ajutorul noului prototip electric și autonom 19_19 Concept

Citroen a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul 19_19 Concept. Prototipul francezilor este echipat cu două motoare electrice care oferă un total de 462 CP, iar bateria de 100 kWh oferă o autonomie de până la 800 de kilometri.
Joi, 09 Mai 2019 | Concepte

Volkswagen ar putea prezenta un nou concept electric în septembrie: "Vom dezvălui o idee pentru ceea ce urmează"

Volkswagen ar putea prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie și un concept care va anticipa un nou model electric, pe lângă premiera mondială a hatchback-ului electric ID.3.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Concepte

Renault Kangoo ZE: conceptul anticipează lansarea noii generații Kangoo în 2020

Noua generație Renault Kangoo va fi prezentată în 2020 și este anticipată de lansarea unui concept cu același nume care oferă o serie de indicii cu privire la designul pe care îl va adopta utilitara.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru