Un Volkswagen electric pentru off-road: ID.XTREME este un concept cu 382 CP

de Alexandru Monenciu
Sambata, 10.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul concept electric ID.XTREME. Bazat pe ID.4 GTX, acesta este pregătit special pentru off-road.

D. Treffen este întâlnirea anuală a proprietarilor de modele cu zero emisii Volkswagen din Europa. Evenimentul are loc în Locarno, Elveția, iar la ediția din 2022, constructorul din Wolfsburg a adus un concept bazat pe ID.4 GTX.

Numele lui este ID.XTREME și, așa cum bine poți observa, este pregătit special pentru a ataca trasee dificile din off-road.

Conceptul are o gardă ridicată la sol, protecții din aluminiu și aripi evazate cu 50 de milimetri. Pachetul este completat de un set de jante cu diametrul de 18 inch, anvelope pentru teren accidentat, o suspensie modificată și lumini auxiliare cu LED.

Volkswagen a instalat un soft nou, ceea ce le permite celor două motoare electrice să dezvolte 382 de cai putere. Cu 87 CP mai mult decât un ID.4 GTX. Bateria are o capacitate de 82 kWh.

Pentru interior, germanii au pregătit scaune noi, o serie de suprafețe acoperite cu Alcantara și accente portocalii.

În funcție de feedback-ul primit, reprezentanții companiei vor decide dacă vor dezvolta o versiune de serie a acestui concept.

via Volkswagen

Comentarii (3)

  • @dutzu
    dutzu in 2024 la plaja...
    2 6
  • @inexorabil
    https://youtu.be/1lwN6iIIDps?t=749
    2 3
  • @inexorabil
    https://www.chroniclelive.co.uk/news/uk-news/uk-drivers-fuel-holding-charge-24986107
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru