Concept

Joi, 11 Aprilie | Concepte

Noul concept Pagani Alisea: marchează 25 de ani de la debutul lui Zonda

Pagani a prezentat oficial noul concept Alisea, o mașină creată de un grup de studenți. Noul concept are un design care aduce puternic aminte de legendarul Zonta. De altfel, mașina a fost creată pentru a marca 25 de ani de la debutul primului model al mărcii.
Joi, 21 Martie | Concepte

Noul BMW Vision Neue Klasse X: conceptul care anunță noua față a modelelor BMW

BMW a dezvăluit oficial noul concept Vision Neue Klasse X. Acesta este un SUV electric ce urmează să fie transformat în model de serie și este al doilea concept prezentat din viitoarea familie de modele electrice Neue Klasse.
Vineri, 15 Martie | Concepte

Noua Skoda Epiq: conceptul anunță un viitor crossover electric de 25.000 de euro

Skoda a prezentat oficial noul concept Epiq. Acesta anunță un viitor crossover electric de dimensiuni mici, care va fi lansat în 2025 și care va avea un preț de pornire de 25.000 de euro.
Joi, 07 Martie | Concepte

Teaser cu un nou concept electric Skoda: limbaj de design nou

Skoda a publicat un clip teaser cu un viitor concept electric. Noul concept va fi prezentat oficial în 15 martie și va prezenta un nou limbaj de design.
Joi, 29 Februarie | Industrie

Mercedes-Benz renunță la dezvoltarea conceptului Maybach SUV Sedan

Mercedes-Benz renunță la dezvoltarea conceptului Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, un SUV Sedan de lux, într-un model de serie. Constructorul german spune că dezvoltarea unui astfel de model este prea costisitoare.
Joi, 29 Februarie | Concepte

Conceptul BMW Concept Touring Coupe nu va mai fi transformat în model de serie

Potrivit unei surse apropiate mărcii germane, BMW a renunțat la ideea de a transforma conceptul Touring Coupe într-un model de serie.
Marti, 13 Februarie | Concepte

Noul concept Chrysler Halcyon anunță o viitoare mașină electrică autonomă și cu sisteme AI

Chrysler a prezentat oficial noul concept Halcyon, o mașină electrică și autonomă. Noul concept aduce un limbaj de design nou pentru marcă, dar și o serie de tehnologii noi pe bază de inteligență artificială.
Miercuri, 07 Februarie | Concepte

Prima imagine cu un nou concept electric Chrysler. Lansarea, în 13 februarie

Chrysler a publicat o imagine oficială sugestivă cu un viitor concept electric. Acesta va fi prezentat oficial în 13 februarie și va marca începutul unei noi epoci pentru marca americană.
Luni, 04 Decembrie 2023 | Concepte

Aceasta va fi cea mai accesibilă Toyota cu zero emisii din Europa

Constructorul japonez de automobile a prezentat, cu ocazia evenimentului anual de la Bruxelles, conceptul Urban SUV. Acesta anunță cel mai accesibil model Toyota cu zero emisii din Europa, iar versiunea de serie va debuta în 2024.
Vineri, 27 Octombrie 2023 | Concepte

Conceptul Lexus LF-ZL anunță viitorul etalon al mărcii. Platformă modulară și tehnologie cu inteligență artificială

Lexus a prezentat oficial conceptul LF-ZL în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia. Noul concept prevestește un viitor etalon al mărcii nipone.
Joi, 26 Octombrie 2023 | Concepte

Noua Toyota FT-3e, un crossover electric cu ecrane exterioare în portiere

Toyota a dezvăluit oficial conceptul FT-3e, care anunță un viitor crossover electric. Noul concept integrează ecrane exterioare în portierele sale.
Miercuri, 25 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Mitsubishi D:X este un monovolum hibrid, creat pentru aventuri off-road

Mitsubishi a dezvăluit oficial conceptul D:X, un monovolum hibrid conceput special pentru aventurile off-road. Noul concept este expus în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Hyper Force este un concept electric de performanță cu 1360 CP și design extrem

Nissan a dezvăluit oficial conceptul Hyper Force, al cincilea concept din seria Hyper. Noul studiu de design ia forma unui model de performanță electric cu un design foarte agresiv și cu un propulsor care dezvoltă 1360 de cai putere.
Miercuri, 25 Octombrie 2023 | Concepte

Noul concept Mazda Iconic SP: motor rotativ Wankel pe post de generator

Mazda a prezentat oficial un concept care anunță un viitor model de performanță electric. Acesta se numește Iconic SP și este un concept care aduce un motor rotativ ce funcționează alături de un motor electric.
Sambata, 21 Octombrie 2023 | Concepte

OFICIAL: Aceasta este prima Toyota Land Cruiser electrică

Toyota a dezvăluit primele imagini oficiale cu noul Land Cruiser Se, un concept electric al modelului de teren. Conceptul prezintă un design complet nou, iar acesta va fi expus publicului larg în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia.
Joi, 19 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Hyper Punk este un concept electric creat pentru artiști și influenceri

Nissan a prezentat oficial conceptul Hyper Punk, un crossover electric creat special pentru artiști, creatori de conținut și influenceri. Conceptul japonezilor va fi disponibil și în jocul Fortnite din 25 octombrie.
Joi, 12 Octombrie 2023 | Concepte

Kia prezintă conceptul EV3: SUV-ul compact poate alimenta o trotinetă electrică în banchetă

Kia a dezvăluit oficial noul concept electric EV3. Acesta este un SUV de dimensiuni compacte, care oferă dotări asemănătoare și un design apropiat cu Kia EV9, etalonul mărcii sud-coreene. Noul concept oferă și un sistem de alimentare special pentru trotinete electrice în bancheta sa.
Marti, 10 Octombrie 2023 | Concepte

Teaser cu un nou concept Mazda. Ar putea anunța viitorul MX-5

Mazda a publicat o primă imagine sugestivă cu un viitor concept. Noua mașină ar putea oferi o imagine despre cum va arăta viitoarea generație a celebrului model decapotabil MX-5.
Marti, 03 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Hyper Urban este un concept îndrăzneț care anunță viitorul limbaj de design al mărcii

Nissan a dezvăluit oficial un nou concept al unui viitor SUV electric de serie. Acesta se numește Hyper Urban și ne oferă o primă imagine despre cum vor arăta viitoarele modele electrice ale mărcii nipone.
Luni, 28 August 2023 | Modele noi

Se poartă retro: Citroen prezintă noul concept Type Holidays, un camper modern inspirat din anii ’40

Citroen a dezvăluit un nou concept în stil retro care aduce un omagiu clasicului model Type H din anii ’40. Noul concept se numește Type Holidays și este un campervan modern bazat pe modelul de serie SpaceTourer.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru