Concept

Marti, 10 Mai 2022 | Concepte

Teaser cu viitorul concept Mercedes Vision AMG. Anunță o mașină electrică de performanță

Mercedes-Benz a oferit o imagine teaser cu viitorul concept Vision AMG, care anunță o mașină electrică de performanță. Imaginea a fost publicată de către Gorden Wagener, designer-ul constructorului german, pe pagina sa de Instagram. Noul concept va fi dezvăluit în 19 mai.
Luni, 09 Mai 2022 | Concepte

Viitorul concept Renault, alimentat cu hidrogen, este fabricat din 70% materiale reciclate

Constructorul francez de automobile a publicat un teaser video cu viitorul concept alimentat cu hidrogen. Potrivit Renault, acesta este fabricat din 70% materiale reciclate și este reciclabil în proporție de 95%.
Vineri, 06 Mai 2022 | Concepte

Noul Mercedes-AMG "The Flip" este un concept creat în colaborare cu artistul Will.I.Am

Constructorul german de automobile a creat un concept în colaborare cu artistul Will.I.Am. Denumit "The Flip", acesta va fi prezentat în cadrul Marelui Premiu de Formula 1 din Miami.
Marti, 19 Aprilie 2022 | Concepte

Acesta este conceptul Audi Urbansphere: sufragerie pe roți, cu 750 kilometri autonomie

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre cel de-al treilea concept din seria experimentală Sphere. Botezat Urbansphere, acesta este destinat așa-numitelor megaorașe din China.
Joi, 14 Aprilie 2022 | Concepte

Renault anunță lansarea unui nou concept

Constructorul francez de automobile anunță lansarea unui nou concept în 9 mai, în cadrul evenimenului Changenow 2002. Acest concept, cu motor pe hidrogen, a fost anunțat pentru prima dată la jumătatea lunii februarie de către CEO-ul mărcii franceze.
Joi, 14 Aprilie 2022 | Concepte

Noul concept Genesis X Speedium Coupe anunță viitorul limbaj de design al mărcii

Genesis a publicat primele imagini și informații despre noul concept X Speedium Coupe, o evoluție a conceptului X pe care l-a prezentat anul trecut. Acesta anunță viitorul limbaj de design pe care îl vor prelua modelele cu zero emisii ale mărcii.
Luni, 11 Aprilie 2022 | Concepte

Teaser cu viitorul concept electric Audi Urbansphere. Va lua forma unui monovolum

Constructorul din Ingolstadt a publicat o imagine teaser cu viitorul concept electric Urbansphere. Acesta va lua forma unui monovolum și va debuta oficial în 19 aprilie.
Vineri, 08 Aprilie 2022 | Concepte

Jeep lansează 7 concepte de off-road cu ocazia evenimentului Easter Jeep Safari 2022

Constructorul american de automobile aduce 7 concepte, pregătite de off-road, la ediția din acest an a evenimentului Easter Jeep Safari, desfășurat în deșertul din Utah în perioada 9 - 17 aprilie.
Miercuri, 23 Martie 2022 | Concepte

Skoda anunță un nou limbaj de design. Teaser cu un concept al unui SUV electric

Skoda a anunțat că pregătește un nou limbaj de design pentru modelele sale viitoare, numit Modern Solid. Constructorul a oferit și un teaser cu un viitor concept al unui SUV electric.
Sambata, 19 Martie 2022 | Concepte

Alpine prezintă conceptul A4810, care anunță o mașină pentru anul 2035. Motor alimentat cu hidrogen

Alpine a publicat imagini oficiale cu noul concept A4180. Mașina a fost creată de un grup de studenți, iar design-ul său sugerează cum ar putea arăta o mașină sport în 2035. Propulsorul său este alimentat cu hidrogen.
Joi, 17 Martie 2022 | Concepte

Noul Audi A6 Avant e-tron. Am văzut break-ul electric în avanpremieră și am aflat data lansării

Audi a dezvăluit noul concept pur electric A6 Avant e-tron, cel mai nou membru din familia de modele electrice a constructorului german. Viitorul model de serie va debuta în 2024, având la bază o platformă nouă, dedicată viitoarelor modele electrice Audi.
Sambata, 05 Martie 2022 | Concepte

Imagine teaser cu conceptul Alpine A4810, un supercar alimentat cu hidrogen

Alpine a oferit o imagine teaser cu noul său concept, denumit A4810. Conceptul a fost creat de un grup de studenți și are un propulsor alimentat cu hidrogen. Mașina va fi prezentată în 18 martie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 02 Martie 2022 | Concepte

Polestar prezintă conceptul electric O2: dronă integrată în partea din spate

Marca suedeză a publicat primele informații și imagini cu noul concept electric O2. Este vorba despre o decapotabilă, cu plafon retractabil de tip hard top, derivat din conceptul Precept.
Vineri, 18 Februarie 2022 | Concepte

Concept Renault cu motor alimentat cu hidrogen. Debutează în mai 2022

Constructorul francez de automobile a publicat o primă imagine cu un viitor concept, echipat cu motor alimentat cu hidrogen. Aceasta va debuta oficial în luna mai 2022.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Concepte

Lexus publică primele imagini ale unui concept care anunță un viitor IS electric

Constructorul japonez a publicat primele imagini cu un nou concept al unei berline electrice, care seamănă, pe alocuri, cu modelul de serie IS.
Luni, 07 Februarie 2022 | Concepte

Conceptul electric DS E-Tense Performance debutează cu 815 CP și ecran în locul grilei frontale

Francezii de la DS Automobiles și-au folosit experiența câștigată în Formula E și au lansat acum conceptul electric DS E-Tense Performance. Acesta este echipat cu două motoare și dispune de 815 cai putere.
Vineri, 04 Februarie 2022 | Concepte

PREMIERĂ: Conceptul Daciei Bigster, surprins pe străzile din Praga

Conceptul Daciei Bigster a fost suprins pe străzile din capitala Cehiei. Din câte se pare, mașina le-a fost prezentată dealerilor într-un cadru foarte restrâns.
Vineri, 14 Ianuarie 2022 | Concepte

Salonul Auto de la Tokyo: Conceptul electric Subaru STI E-RA a debutat cu 1.088 CP

Constructorul nipon de automobile a prezentat conceptul electric STI E-RA în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Acesta este propulsat de patru motoare și este echipat cu o baterie de 60 kWh.
Marti, 11 Ianuarie 2022 | Concepte

Mitsubishi prezintă conceptul Vision Ralliart, bazat pe actuala generație Outlander

Mitsubishi a publicat primele imagini și informații despre primul proiect modern semnat Ralliart. Este vorba despre un concept, botezat Vision Ralliart, bazat pe actuala generație Outlander. Va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.
Luni, 20 Decembrie 2021 | Concepte

Teaser cu viitorul concept Mitsubishi Ralliart. Debutează în ianuarie 2022

Mitsubishi a publicat o imagine teaser cu un viitor concept Ralliart. Debutul este programat pentru data de 14 ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru