Concept

Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Concepte

Conceptul Suzuki eVX anunță primul model electric al mărcii nipone

Suzuki a prezentat, în cadrul Auto Expo din India, noul concept eVX. Acesta anunță primul model cu zero emisii al mărcii nipone, care urmează să debuteze în 2025.
Vineri, 06 Ianuarie 2023 | Concepte

Italdesign prezintă un concept al unui vehicul autonom care se transformă și într-o cameră

Studioul de design italian a prezentat în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show din Las Vegas conceptul Climb-E. Acesta este un vehciul autonom care se poate transforma într-o cameră în plus pentru casă.
Vineri, 06 Ianuarie 2023 | Concepte

Conceptul Ram 1500 Revolution anunță un rival electric pentru Ford F-150 Lightning

Acesta este noul concept cu zero emisii Ram 1500 Revolution. Versiunea de serie va fi prezentată în 2024 și va fi un rival direct pentru Ford F-150 Lightning.
Vineri, 06 Ianuarie 2023 | Concepte

Noul concept electric Peugeot Inception anunță viitorul limbaj de design al mărcii

Peugeot a prezentat, cu ocazia CES 2023, noul concept electric Inception. Teoretic, spun reprezentanții companiei, mașina dispune de 680 CP și ar putea parcurge până la 800 de kilometri cu o singură încărcare.
Joi, 05 Ianuarie 2023 | Concepte

Noul concept BMW i Vision Dee impresionează la CES: Head-Up Display pe toată lățimea parbrizului

Constructorul bavarez de automobile prezintă, cu ocazia CES 2023, noul concept i Vision Dee. Acesta propune un Head-Up Display pe toată lățimea parbrizului, o tehnologie care se va regăsi pe modelele Neue Klasse.
Sambata, 17 Decembrie 2022 | Concepte

Teaser nou cu viitorul concept Audi Activesphere. Debutul, programat în ianuarie

Audi a publicat o imagine teaser nouă cu viitorul concept al unei mașini de teren Activesphere. Conceptul, un crossover cu caroserie de sedan, va fi dezvăluit în 26 ianuarie 2023.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Industrie

Volkswagen va comercializa în Europa mașini produse în China

Gigantul german va comercializa, pe Bătrânul Continent, mașini produse în China. Este vorba despre versiunea de producție a conceptului Cupra Tavascan.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Concepte

Noul concept Toyota Corolla Cross H2 anunță o viitoare versiune cu hidrogen a crossover-ului compact

Toyota a publicat imagini oficiale cu noul concept Corolla Cross H2. Această mașină este bazată pe versiunea de serie a crossover-ului compact, dar în locul motorizării hibrid, conceptul primește un propulsor pe bază de hidrogen.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Concepte

Detalii noi despre Toyota bZ Compact SUV. Anunță un rival electric al lui Volkswagen ID.4

Conceptul Toyota bZ Compact SUV a debarcat în Europa. Cu această ocazie, producătorul asiatic a dezvăluit o serie de detalii noi, inclusiv dimensiunile acestui exercițiu de design.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Concepte

Toyota C-HR Prologue: conceptul ne arată designul viitoarei generații

Constructorul nipon de automobile a publicat o serie de imagini și câteva informații despre conceptul C-HR Prologue. Acesta anunță viitoarea generație a SUV-ului C-HR, care va debuta în 2023.
Vineri, 02 Decembrie 2022 | Concepte

Am văzut pe viu noul concept electric Mercedes-Benz EQT Marco Polo

Automarket a fost invitată la Frankfurt pentru a admira pe viu noul concept electric Mercedes-Benz EQT Marco Polo. Versiunea de serie va debuta în a doua jumătate a lui 2023.
Miercuri, 23 Noiembrie 2022 | Concepte

Imagini cu un viitor concept Mazda, posibil electric, de dimensiunile lui MX-5

Constructorul japonez de automobile și-a modificat strategia de electrificare. În clipul oficial apărea și un viitor concept, de dimensiunile lui MX-5, despre care Mazda nu a oferit, din păcate, mai multe detalii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Noiembrie 2022 | Concepte

Toyota prezintă conceptul bZ Compact SUV. Anunță un posibil model cu zero emisii

Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul concept bZ Compact SUV. Așa cum îi spune numele, acesta anunță un posibil SUV compact cu zero emisii.
Miercuri, 16 Noiembrie 2022 | Concepte

Noul Genesis X Convertible este un concept electric cu plafon retractabil

Genesis a publicat primele imagini și informații despre conceptul X Convertible, cu câteva zile înainte de debutul care va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Luni, 07 Noiembrie 2022 | Concepte

Prima imagine cu noul concept electric Honda e:N2

Honda a publicat o imagine oficială cu noul concept electric e:N2. Această mașină anunță o viitoare familie de modele electrice care vor fi vândute exclusiv pe piața auto din China.
Vineri, 04 Noiembrie 2022 | Concepte

Conceptul Mercedes-Benz EQT Marco Polo anunță o electrică pentru pasionații de camping

Constructorul german de automobile pregătește o utilitară electrică pentru pasionații de camping. Aceasta va debuta în a doua jumătate a anului viitor și este anunțată acum de conceptul EQT Marco Polo.
Marti, 01 Noiembrie 2022 | Concepte

Volkswagen dezvăluie 5 concepte noi bazate pe Golf, ID 4, Taos și Atlas

Volkswagen a publicat imagini oficiale cu 5 concepte noi bazate pe modele de serie ca Golf, ID 4, Taos și Atlas. Noile concepte vor fi prezentate în cadrul evenimentului SEMA din Statele Unite.
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Concepte

Conceptul Mitsubishi XFC anunță un nou crossover. Va debuta în 2023

Mitsubishi a publicat primele informații și imagini cu noul concept XFC. Acesta anunță un nou crossover pentru țările din Asia de Sud-Est, iar debutul este programat pentru anul viitor.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Concepte

Peugeot pregătește un nou concept. Inception va da startul epocii electrice a mărcii

Peugeot a anunțat, în cadrul Salonului Auto de la Paris, că va lansa în următoarele săptămâni un nou concept electric, numit Inception. Noul concept va marca startul epocii electrice a mărcii și a prezenta un limbaj de design nou, precum și tehnologii noi.
Luni, 17 Octombrie 2022 | Concepte

Proaspăt lansatul Jeep Avenger are deja un concept: o versiune cu 4x4

Până la urmă, Jeep Avenger, primul model cu zero emisii al mărcii americane, ar putea primi o versiune cu tracțiune integrală. Cel puțin asta lasă de înțeles noul concept Avenger 4x4 prezentat la Paris.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru