Conceptul BMW Concept Touring Coupe nu va mai fi transformat în model de serie

de Tiberiu Safta
Joi, 29.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unei surse apropiate mărcii germane, BMW a renunțat la ideea de a transforma conceptul Touring Coupe într-un model de serie.

În primăvara anului trecut, BMW a dezvăluit oficial conceptul Touring Coupe în cadrul Concursului de Eleganață de la Villa d’Este. Conceptul este bazat pe Z4, iar BMW avea în plan să lanseze o versiune de serie a acestui concept și să fie produsă într-un număr limitat de exemplare.

Acum, însă, se pare că BMW a renunțat la această idee. Potrivit publicației BMWBlog, o sursă apropiată mărcii bavareze, această mașină va rămâne acum doar în stadiul de concept. Aceeași publicație spune că BMW avea chiar și un plan de afacere prin care să fie produse 50 de exemplare ale lui Z4 Coupe, iar fiecare exemplar să coste câte 250.000 de dolari.

La final, cei care au lucrat la acest concept au așteptat mai mulți ani înainte ca mașina să fie dezvăluită. În orice caz, BMW Z4 va fi disponibilă în continuare doar în variantă decapotabilă. Constructorul bavarez pregătește o nouă versiune cu cutie manuală pentru Z4 M40i. Modelul va fi produs cel puțin până în 2026.

via BMWBlog

Comentarii (1)

  • Diana Șosoacă
    Nu-i mare pierdere. E decizia corectă.
    Mă bucur să constat acuratețe în board-ul BMW.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru