Nissan

Joi, 15 Februarie | Modele noi

Noutăți pentru Nissan Juke: echipare nouă N-Sport și vopsea galbenă nouă

Nissan a pregătit o serie de noutăți importante pentru Juke. Printre acestea se numără noua echipare N-Sport, precum și o nuanță de galben, care revine după 5 ani.
Marti, 13 Februarie | Economic

Nissan: pierderi de 2 miliarde de dolari din valoarea de piață după rezultate trimestriale sub așteptări

Acțiunile mărcii Nissan au scăzut cu 12% după ultimul raport cu rezultatele trimestriale, care au fost sub așteptări. Marca niponă a suferit pierderi în valoare de 1.8 miliarde de dolari din valoarea sa de piață.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Nissan și grupul Jaguar Land Rover: tehnologie de Formula E pe mașini de stradă

Nissan și grupul Jaguar Land Rover încearcă să țină pasul cu evoluția rapidă a industriei de mașini electrice. Fiind producători cu echipe în Formula E, aceștia se folosesc de tehnologiile mașinilor de curse pe mașinile lor de stradă.
Miercuri, 17 Ianuarie | Concepte

Nissan X-Trail, transformat într-o mașină pentru salvamontiști

Nissan a dezvăluit noul concept X-Trail Mountain Rescue, creat special pentru salvamontiști. Noul concept primește mai multe modificări specifice, inclusiv șenile în loc de roți.
Vineri, 12 Ianuarie | Modele noi

Nissan prezintă noul Ariya Nismo: 436 CP și sunetul monoposturilor din Formula E

Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Ariya Nismo. Inițial, modelul a fost lansat pe piața din Japonia, dar va ajunge și pe piețele internaționale.
Miercuri, 10 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Nissan anunță lansarea unui nou model Nismo. Ar fi vorba despre Ariya

Constructorul nipon de automobile pregătește un nou model de performanță care să poarte emblema Nismo. Debutul va avea loc în data de 12 ianuarie, iar zvonurile susțin că ar fi vorba despre Ariya Nismo.
Vineri, 05 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Nissan ar putea lansa un GT-R electric până în 2030. Inspirat de conceptul Hyper Force

Potrivit unor declarații făcute de un reprezentant Nissan, un GT-R cu zero emisii ar putea debuta până în 2030. Acesta va fi inspirat de conceptul Hyper Force.
Joi, 04 Ianuarie | Economic

Nissan GT-R: vânzările au crescut cu 584% în 2023

Vânzările lui Nissan GT-R au crescut exponențial, cu 584%, în anul 2023. În total, modelul de performanță al japonezilor a fost vândut în 390 de exemplare.
Marti, 19 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

PREMIERĂ: Nissan Ariya a călătorit 30.000 de km, de la Polul Nord la Polul Sud

Soții Chris și Julie Ramsey și-au îndeplinit visul și au călătorit de la Polul Nord la Polul Sud, la bordul unui Nissan Ariya modificat special pentru această provocare.
Luni, 18 Decembrie 2023 | Industrie

Nissan va dezvolta și produce mașini electrice în China

Nissan a anunțat că a încheiat un parteneriat cu o universitate din China pentru dezvoltarea unor viitoare mașini electrice în țara asiatică. Această măsură este luată pentru a crește competitivitatea mărcii nipone în segmentul electricelor.
Vineri, 15 Decembrie 2023 | Modele noi

Nissan sărbătorește 90 de ani cu 5 modele speciale în Japonia

Nissan a lansat o ediție aniversară specială pentru 5 dintre modelele sale vândute în Japonia. Noua ediție marchează cei 90 de ani de existență ai mărcii.
Luni, 04 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Nissan Leaf va fi un SUV electric: design inspirat de Ariya

Potrivit unor surse apropiate mărcii, cea de-a treia generație Nissan Leaf va fi un SUV electric în loc de un hatchback, cum este în prezent. Noul model urmează să fie lansat la finele anului viitor și va avea un design inspirat de Nissan Ariya.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Noiembrie 2023 | Industrie

Versiunile electrice ale lui Nissan Juke și Qashqai vor fi produse în Marea Britanie

Potrivit celor mai recente informații, Nissan va produce versiunile electrice ale modelelor Juke și Qashqai la uzina din Sunderland, Marea Britanie.
Miercuri, 25 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Hyper Force este un concept electric de performanță cu 1360 CP și design extrem

Nissan a dezvăluit oficial conceptul Hyper Force, al cincilea concept din seria Hyper. Noul studiu de design ia forma unui model de performanță electric cu un design foarte agresiv și cu un propulsor care dezvoltă 1360 de cai putere.
Joi, 19 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Hyper Punk este un concept electric creat pentru artiști și influenceri

Nissan a prezentat oficial conceptul Hyper Punk, un crossover electric creat special pentru artiști, creatori de conținut și influenceri. Conceptul japonezilor va fi disponibil și în jocul Fortnite din 25 octombrie.
Marti, 17 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Hyper Tourer Concept, un monovolum autonom cu baterii solid-state

Nissan a publicat imagini oficiale cu un nou concept al unei mașini electrice. De această dată este vorba despre Hyper Tourer Concept, un concept care anunță un viitor monovolum autonom și care este alimentat cu baterii în stare solidă.
Marti, 10 Octombrie 2023 | Concepte

Noul concept electric Nissan Hyper Adventure: un SUV gândit pentru aventuri în natură

Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini și informații despre conceptul electric Hyper Adventure. Acesta va fi prezentat, în format digital, în cadrul Salonului de Mobilitate de la Tokyo.
Marti, 03 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Hyper Urban este un concept îndrăzneț care anunță viitorul limbaj de design al mărcii

Nissan a dezvăluit oficial un nou concept al unui viitor SUV electric de serie. Acesta se numește Hyper Urban și ne oferă o primă imagine despre cum vor arăta viitoarele modele electrice ale mărcii nipone.
Marti, 26 Septembrie 2023 | Industrie

Final de eră. Noile modele Nissan, lansate de-acum încolo în Europa, vor fi electrice

Potrivit celor mai recente informații, toate modelele noi, lansate de Nissan, de-acum încolo în Europa, vor fi cu zero emisii. Până în 2030, japonezii intenționează să aibă un portofoliu format numai din modele electrice.
Marti, 26 Septembrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Concept 20-23, un hot hatch electric creat special pentru circuit

Nissan a prezentat oficial un nou concept care ar putea da naștere unui viitor model de performanță. Botezat Concept 20-23, acesta este un hot hatch de dimensiuni mici creat special pentru circuit.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru