Nissan

Luni, 03 Iunie | Reportaj

REPORTAJ: Am vizitat uzina Nissan din Marea Britanie, locul de naștere al noului Qashqai facelift

La invitația celor de la Nissan, Automarket a călătorit în Marea Britanie, mai exact la Sunderland. Acolo, alături de alți jurnaliști din Europa, am vizitat uzina niponilor, locul unde tocmai a intrat în producție noul Qashqai facelift.
Luni, 03 Iunie | Industrie

Nissan oprește investițiile în dezvoltarea de noi motoare termice

Potrivit unui oficial de rang înalt al producătorului japonez de automobile, investițiile în dezvoltarea de noi motoare termice au fost sistate. Întreaga atenție cade acum pe electrificare.
Vineri, 24 Mai | O lume nebuna

Nissan a creat un parfum cu miros de anvelope

Nissan a lansat oficial un parfum care îmbină mirosul de flori de cireș cu cel de anvelope. Noul parfum a fost creat într-un laborator din Shanghai.
Vineri, 24 Mai | Industrie

Noul Nissan Qashqai facelift a intrat în producție

Constructorul japonez de automobile anunță intrarea în producție a noului Qashqai facelift. Ca și până acum, acesta va fi asamblat în Marea Britanie, la uzina din Sunderland.
Joi, 25 Aprilie | Concepte

Nissan prezintă 4 concepte la Salonul Auto de la Beijing: două berline și două SUV-uri

Nissan a prezentat oficial 4 concepte noi în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Mai exact, constructorul japonez a dezvăluit două berline electrificate și două SUV-uri electrificate. Toate conceptele vor fi transformate în modele de serie.
Miercuri, 17 Aprilie | Modele noi

PREMIERĂ: Am văzut pe viu noul Nissan Qashqai. 5 lucruri esențiale

Automarket a făcut o vizită în secret în Orașul Luminilor, Paris, pentru a face cunoștință cu noul Nissan Qashqai facelift. Ți-am pregătit 5 lucruri esențiale, dar și un video despre noul Nissan Qashqai facelift.
Joi, 11 Aprilie | Industrie

Chinezii de la Chery vor construi mașini la fosta fabrică Nissan din Spania

Compania chineză Chery este aproape de o înțelegere cu guvernul Spaniei pentru a construi mașini în această țară. Mașinile mărcii asiatice vor fi produse la fosta uzină Nissan din Spania.
Luni, 25 Martie | Industrie

Nissan: 30 de modele noi până în 2027. 14 dintre ele cu motor termic

Constructorul nipon de automobile intenționează să lanseze 30 de modele noi în următorii trei ani. Dintre acestea, 14 vor fi echipate exclusiv cu un motor termic.
Vineri, 15 Martie | Industrie

Honda și Nissan, parteneriat pentru dezvoltarea de mașini electrice

Honda și Nissan se gândesc la un parteneriat pentru dezvoltarea de mașini cu zero emisii. De asemenea, cele două companii vor să colaboreze și pentru diferite soluții software.
Joi, 14 Martie | Modele noi

Ultimele noutăți pentru Nissan GT-R: interior albastru și piese Nismo

Nissan a pregătit o serie de noutăți pentru GT-R, cel mai probabil ultimele înainte ca modelul să fie retras din fabricație. Noutățile sunt disponibile doar pe piața din Japonia și constau într-un interior albastru, precum și în piese provenite de la versiunea Nismo.
Marti, 05 Martie | Industrie

Fisker poartă discuții cu Nissan pentru salvarea companiei de la faliment

Potrivit informațiilor din presă, Fisker și Nissan se află în discuții avansate pentru salvarea companiei americane de la faliment. Constructorul japonez ar putea finanța marca Fisker cu 400 de milioane de dolari.
Joi, 15 Februarie | Modele noi

Noutăți pentru Nissan Juke: echipare nouă N-Sport și vopsea galbenă nouă

Nissan a pregătit o serie de noutăți importante pentru Juke. Printre acestea se numără noua echipare N-Sport, precum și o nuanță de galben, care revine după 5 ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Februarie | Economic

Nissan: pierderi de 2 miliarde de dolari din valoarea de piață după rezultate trimestriale sub așteptări

Acțiunile mărcii Nissan au scăzut cu 12% după ultimul raport cu rezultatele trimestriale, care au fost sub așteptări. Marca niponă a suferit pierderi în valoare de 1.8 miliarde de dolari din valoarea sa de piață.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Nissan și grupul Jaguar Land Rover: tehnologie de Formula E pe mașini de stradă

Nissan și grupul Jaguar Land Rover încearcă să țină pasul cu evoluția rapidă a industriei de mașini electrice. Fiind producători cu echipe în Formula E, aceștia se folosesc de tehnologiile mașinilor de curse pe mașinile lor de stradă.
Miercuri, 17 Ianuarie | Concepte

Nissan X-Trail, transformat într-o mașină pentru salvamontiști

Nissan a dezvăluit noul concept X-Trail Mountain Rescue, creat special pentru salvamontiști. Noul concept primește mai multe modificări specifice, inclusiv șenile în loc de roți.
Vineri, 12 Ianuarie | Modele noi

Nissan prezintă noul Ariya Nismo: 436 CP și sunetul monoposturilor din Formula E

Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Ariya Nismo. Inițial, modelul a fost lansat pe piața din Japonia, dar va ajunge și pe piețele internaționale.
Miercuri, 10 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Nissan anunță lansarea unui nou model Nismo. Ar fi vorba despre Ariya

Constructorul nipon de automobile pregătește un nou model de performanță care să poarte emblema Nismo. Debutul va avea loc în data de 12 ianuarie, iar zvonurile susțin că ar fi vorba despre Ariya Nismo.
Vineri, 05 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Nissan ar putea lansa un GT-R electric până în 2030. Inspirat de conceptul Hyper Force

Potrivit unor declarații făcute de un reprezentant Nissan, un GT-R cu zero emisii ar putea debuta până în 2030. Acesta va fi inspirat de conceptul Hyper Force.
Joi, 04 Ianuarie | Economic

Nissan GT-R: vânzările au crescut cu 584% în 2023

Vânzările lui Nissan GT-R au crescut exponențial, cu 584%, în anul 2023. În total, modelul de performanță al japonezilor a fost vândut în 390 de exemplare.
Marti, 19 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

PREMIERĂ: Nissan Ariya a călătorit 30.000 de km, de la Polul Nord la Polul Sud

Soții Chris și Julie Ramsey și-au îndeplinit visul și au călătorit de la Polul Nord la Polul Sud, la bordul unui Nissan Ariya modificat special pentru această provocare.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru