Nissan

Duminica, 19 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Nissan: Cifrele de consum ale SUV-ului Toyota RAV4 Hybrid, nerealiste

Potrivit unui oficial Nissan, cifrele de consum ale modelului Toyota RAV4 Hybrid sunt nerealiste. Acesta mai susține că sistemul de propulsie prezent pe Nissan X-Trail e-Power oferă o experiență de condus superioară.
Joi, 16 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Nissan: versiuni electrice pentru Qashqai, Juke și X-Trail

Nissan a anunțat că pregătește versiuni noi, electrice, pentru SUV-urile sale Qashqai, Juke și X-Trail. Primul dintre acestea va debuta în 2025 și va marca accelerarea tranziției către un viitor electric pentru constructorul japonez.
Vineri, 10 Februarie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre viitorul Nissan Micra electric: va fi dezvoltat de Renault

Potrivit celor mai noi informații, următoarea generație Nissan Micra va fi electrică și va împărți majoritatea componentelor sale cu viitorul Renault 5 electric. Totodată, japonezii au confirmat și anul lansării viitoarei generații a modelului subcompact.
Luni, 06 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Nissan vrea să lanseze un model cu baterii cu stare solidă în 2028

Potrivit celor mai recente informații, constructorul japonez de automobile intenționează să comercializeze, în 2028, un model echipat cu baterii cu stare solidă.
Joi, 02 Februarie 2023 | Concepte

O decapotabilă Nissan? Conceptul Max-Out pășește în lumea reală

Conceptul Nissan Max-Out, pe care niponii l-au prezentat anterior sub formă digitală, pășește în lumea reală. Anumite elemente de design s-ar putea regăsi, pe viitor, pe modelele de serie.
Joi, 02 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Electricul Nissan Ariya pleacă într-o expediție de 27.000 de km: de la Polul Nord la Polul Sud

Nissan a publicat imagini cu exemplarul Ariya care va pleca într-o expediție de la Polul Nord la Polul Sud. Mașina a fost modificată special pentru această aventură, dar sistemul de propulsie este standard.
Luni, 30 Ianuarie 2023 | General

OFICIAL: Alianța Renault-Nissan, reorganizată. Renault își va reduce influența asupra mărcii nipone

Grupul Renault a anunțat oficial schimbări majore în cadrul alianței sale cu japonezii de la Nissan. Astfel, cele două mărci au stabilit 3 puncte comune, printre care reducerea influenței Renault asupra mărcii japoneze.
Joi, 26 Ianuarie 2023 | Concepte

Nissan va prezenta un nou concept electric. Debutul programat în 2 februarie

Constructorul japonez de automobile anunță debutul unui nou concept electric. Prezentarea va avea loc în 2 februarie, potrivit unui clip video publicat de Nissan.
Vineri, 13 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

PREMIERĂ: Nissan Ariya va pleca într-o expediție de la Polul Nord la Polul Sud

Nissan se pregătește de o premieră: o expediție de la Polul Nord la Polul Sud cu o mașină electrică. Exemplarul ales este nimeni altul decât un Ariya e-4ORCE modificat special pentru această aventură.
Vineri, 13 Ianuarie 2023 | Modele noi

Varianta îmbunătățită a lui Nissan GT-R: parte frontală revizuită și 2 ediții speciale în Japonia

Constructorul nipon de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru celebrul model GT-R. Partea frontală a fost revizuită, iar pe piața locală vor fi disponibile două ediții speciale: Nismo Special și T-Spec.
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Modele noi

Nissan va prezenta noul GT-R actualizat la Salonul Auto de la Tokyo

Nissan a confirmat oficial că va prezenta noua versiune actualizată a legendarului GT-R în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Noul model va fi dezvăluit în 13 ianuarie.
Marti, 13 Decembrie 2022 | Intern

Redacția Automarket a configurat trei versiuni Nissan X-Trail, în funcție de hobby-urile jurnaliștilor

Lansată în luna septembrie 2022, în Europa, noua generație Nissan X-Trail poate fi deja comandată în România. Redacția Automarket a făcut un exercițiu de imginație și a configurat trei versiuni X-Trail în funcție de hobby-ul fiecăruia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Decembrie 2022 | General

Celebrul Nissan Skyline GT-R din filmul 2 Fast 2 Furious, acum și în versiune Lego

Lego prezintă macheta celebrului Nissan Skyline GT-R R34, folosit de personajul Brian O'Connor (interpretat de regretatul Paul Walker), în filmul 2 Fast 2 Furious. Macheta un a fost lansată, încă, pe piață, dar acest lucru s-ar putea întâmpla în ianuarie 2023.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Feature

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul Nissan X-Trail

După ce am văzut cum a evoluat Nissan X-Trail, de-a lungul celor 4 generații, a venit momentul să trecem în revistă 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre cea mai nouă iterație X-Trail. Un model pe care noi l-am condus în cadrul testelor internaționale din Slovenia.
Vineri, 25 Noiembrie 2022 | Intern

Nissan profită de Black Friday și lansează oferte speciale pentru Qashqai în România

Nissan dă drumul unei campanii speciale cu ocazia Black Friday și lansează oferte speciale pentru SUV-ul Qashqai în România. Ofertele sunt valabile până la 1 decembrie.
Vineri, 25 Noiembrie 2022 | Feature

Povestea lui Nissan X-Trail: cum au evoluat cele 4 generații ale SUV-ului japonez

Nissan X-Trail este un model extrem de apreciat în lumea auto. Împreună cu omologul său american, Rogue, este printre cele mai vândute SUV-uri din lume. În acest articol căutăm rădăcinile acestei afinități pentru modelul japonez, aruncând un ochi la toate generațiile sale.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Nissan nu renunță la pionierul său electric: Leaf va mai rămâne în gama japonezilor

Potrivit unui reprezentant Nissan, constructorul japonez de automobile nu va renunța la modelul cu zero emisii Leaf. Acesta nu a oferit, din păcate, mai multe informații.
Luni, 14 Noiembrie 2022 | Reportaj

De veghe în lanul de... viță de vie: În căutarea apusului perfect cu Nissan Qashqai e-Power

Am plecat în căutarea unui apus de poveste prin podgoriile dobrogene. Și n-am fost singuri. Am avut alături de noi un soi hibrid, obținut printr-un cupaj inovativ. Este însăși definiția tranziției către modele electrice și sustenabilitate: Nissan Qashqai e-Power.
Marti, 11 Octombrie 2022 | Industrie

Nissan părăsește oficial piața auto din Rusia. Fabrica a fost vândută

Nissan și-a anunțat oficial retragerea de pe piața auto din Rusia. Constructorul nipon și-a încetat activitatea în această țară la scurt timp după declanșarea războiului din Ucraina, iar acum fabrica sa a fost vândută către Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Automobile și Motoare din Rusia.
Joi, 22 Septembrie 2022 | Industrie

Vânzările lui Nissan Z, oprite temporar din cauza unei probleme la cutia de viteze automată

Nissan a fost forțat să oprească temporar vânzările noului model Z după ce a fost descoperită o problemă la cutia de viteze automată. Mai exact, problema poate face ca mașina să ruleze la vale chiar și atunci când maneta este în poziția P.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru