Nissan

Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Intern

Prețuri Nissan Qashqai e-Power în România: start de la 38.900 de euro

Noua versiune hibrid Nissan Qashqai e-Power poate fi comandată în România. Disponibilă în 4 niveluri de echipare, aceasta pornește de la 38.890 de euro.
Marti, 06 Septembrie 2022 | Modele noi

Noua generație Nissan X-Trail debutează în Europa cu motorizări electrificate și până la 213 CP

Noua generație Nissan X-Trail a fost prezentată pe Bătrânul Continent. Aceasta poate fi comandată într-o configurație cu 5 sau 7 locuri, dar și cu motorizări electrificate care dezvoltă până la 213 cai putere.
Joi, 18 August 2022 | Industrie

Grupul Hyundai-Kia depășește Renault-Nissan și Stellantis. Devine al treilea producător auto din lume

Grupul Hyundai-Kia a devenit al treilea cel mai mare producător auto din lume în primul semestru din 2022. Grupul sud-coreean a depășit Renault-Nissan și Stellantis și se află doar în spatele celor de la Toyota și Volkswagen.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Modele noi

Noua generație Nissan X-Trail a debutat oficial în Japonia. Urmează Europa

Nissan a lansat, pe piața locală din Japonia, cea de-a patra generație a modelului X-Trail. Aceasta va ajunge și pe Bătrânul Continent, cel mai probabil cu un sistem de propulsie hibrid.
Vineri, 15 Iulie 2022 | General

SURSE: Nissan Leaf nu va mai primi o generație nouă. Va fi înlocuit cu un crossover electric nou

Potrivit unor zvonuri recente, Nissan Leaf nu va mai primi o generație nouă odată cu retragerea actualului model electric de pe piață. Mai mult, acesta ar urma să fie înlocuit de un crossover electric nou în 2025.
Miercuri, 29 Iunie 2022 | Industrie

Nissan oprește producția de mașini în Rusia pentru 6 luni

Nissan a anunțat că a suspendat producția de mașini la uzinele sale din Rusia pentru o perioadă de 6 luni. Acest anunț vine după o perioadă mai lungă în care constructorul japonez a încetat să mai livreze mașini în această țară, din cauza declanșării războiului în Ucraina.
Miercuri, 22 Iunie 2022 | Industrie

Renault și Nissan, trimiși în fața justiției din cauza unui motor cu probleme. Propulsorul, prezent și la modele Dacia

Renault și Nissan au fost chemați în justiție, în Franța, după ce ambii constructori au fost acuzați că un motor realizat de aceștia are probleme mari de fiabilitate. Este vorba despre motorul 1.2 TCe, prezent și la unele modele Dacia, care consumă ulei în exces, ceea ce poate duce la probleme de fiabilitate.
Marti, 31 Mai 2022 | Industrie

Prea multe cereri: Nissan Ariya nu mai poate fi comandat, pentru moment, în Statele Unite

Noul crossover electric Nissan Ariya nu mai poate fi comandat, în acest moment, pe piața din Statele Unite. Comenzile au fost oprite ca urmare a cererii mari pentru acest model. Livrările în această țară ar urma să înceapă spre sfârșitul anului.
Marti, 24 Mai 2022 | Oameni si masini

Un Nissan Ariya va pleca într-o aventură istorică de 27.000 de kilometri, de la Polul Nord la Polul Sud

Un exemplar Nissan Ariya, noul crossover electric al constructorului nipon, va pleca într-o aventură istorică de la Polul Nord la Polul Sud. Călătoria va acoperi circa 27.000 de kilometri și va traversa întreg continentul american în condiții climatice extreme. Mașina va fi pilotată de Chris Ramsey, iar expediția va începe în martie 2023.
Sambata, 07 Mai 2022 | Industrie

Nissan nu exclude lansarea unui GT-R pur electric: "Va veni într-o zi"

Potrivit directorului de operațiuni din cadrul Nissan, constructorul japonez de automobile se gândește la lansarea unui GT-R pur electric. Celebrul model a fost retras din Europa din cauza standardelor de emisii tot mai restrictive.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Industrie

Nissan amână lansarea pe piața din Japonia a noului model sport Z

Constructorul nipon de automobile amână lansarea pe piața din Japonia a noului model sport Z, din cauza crizei mondiale de semiconductori și a situației pandemice din China.
Luni, 11 Aprilie 2022 | Modele noi

Nissan amână, din nou, debutul comercial al SUV-ului electric Ariya

Debutul comercial al noului Nissan Ariya a fost amânat din nou, în Japonia (prima piață pe care trebuia să fie lansat), din cauza crizei mondiale de semiconductori. În Europa ar urma să debuteze în vara acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Aprilie 2022 | Tehnologie

Nissan va contribui la dezvoltarea unui vehicul care se conduce pe Lună

Nissan va colabora cu două companii pentru a crea și dezvolta un vehicul care se poate conduce pe Lună. Vehiculul va fi utilizat de NASA în mai multe misiuni de cercetare a corpului ceresc.
Marti, 29 Martie 2022 | Reportaj

PREMIERĂ: Am condus noul Nissan Ariya pe un circuit de lângă Madrid

Nissan ne-a invitat la Madrid pentru a face cunoștință, în avanpremieră, cu noul Ariya, SUV-ul său electric de nouă generație. Am condus mașina pe un circuit și am pregătit și un clip Video pentru a o descoperi mai bine.
Joi, 24 Martie 2022 | Industrie

Nissan va lansa numai modele noi electrificate în Europa, din 2023

Constructorul nipon de automobile anunță ca va lansa numai modele electrificate în Europa, din 2023. Portofoliul va include șase noi astfel de vehicule, primul urmând să debuteze chiar în vara acestui an.
Miercuri, 16 Martie 2022 | Industrie

OFICIAL: Nissan GT-R, retras din Europa

Nissan a anunțat oficial că cel mai puternic și iubit model al său, GT-R, nu mai este disponibil în Europa din acest an. Motivul este atribuit legislației europene mai stricte cu privire la emisiile CO2.
Marti, 08 Martie 2022 | Modele noi

Noul Nissan Qashqai e-Power: propulsor electric de 190 de cai putere și motor termic pe post de generator

Nissan a prezentat versiunea electrificată a SUV-ului Qashqai, numită E-Power. Noul model dispune de un motor electric de 188 de cai putere, iar motorul termic funcționează exclusiv pe post de generator. Mașina este disponibilă numai în Europa.
Marti, 08 Martie 2022 | Industrie

Nissan donează 2.5 milioane de euro pentru criza umanitară din Ucraina. Exportul de vehicule în Rusia, suspendat

Constructorul japonez de automobile anunță înființarea unui fond de 2.5 milioane de euro pentru a sprijini criza umanitară din Ucraina. Din această sumă, 1 milion de euro vor fi donați Crucii Roșii și altor organizații non-profit.
Marti, 01 Martie 2022 | Modele noi

Nissan Juke primește o nouă versiune cu propulsor hibrid: două motoare electrice și 143 de cai putere

Nissan a lansat o versiune cu motor hibrid pentru modelul Juke. Noua mașină dispune de două motoare electrice cuplate la o unitate convențională de 1.6 litri, care dezvoltă împreună 143 de cai putere. Nissan Juke Hybrid va fi disponibil în Europa din vara acestui an.
Vineri, 25 Februarie 2022 | Modele noi

Nissan prezintă ediția specială Micra Kiiro. Disponibilă numai în Marea Britanie și producție limitată la 250 de exemplare

Nissan a publicat imagini cu o ediție specială a modelului subcompact Micra, numită Kiiro. Vopseaua este inspirată după personajul Batman, iar ediția limitată va fi vândută numai în Marea Britanie. Doar 250 de exemplare vor fi construite.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru