Nissan

Joi, 19 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Hyper Punk este un concept electric creat pentru artiști și influenceri

Nissan a prezentat oficial conceptul Hyper Punk, un crossover electric creat special pentru artiști, creatori de conținut și influenceri. Conceptul japonezilor va fi disponibil și în jocul Fortnite din 25 octombrie.
Marti, 17 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Hyper Tourer Concept, un monovolum autonom cu baterii solid-state

Nissan a publicat imagini oficiale cu un nou concept al unei mașini electrice. De această dată este vorba despre Hyper Tourer Concept, un concept care anunță un viitor monovolum autonom și care este alimentat cu baterii în stare solidă.
Marti, 10 Octombrie 2023 | Concepte

Noul concept electric Nissan Hyper Adventure: un SUV gândit pentru aventuri în natură

Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini și informații despre conceptul electric Hyper Adventure. Acesta va fi prezentat, în format digital, în cadrul Salonului de Mobilitate de la Tokyo.
Marti, 03 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Hyper Urban este un concept îndrăzneț care anunță viitorul limbaj de design al mărcii

Nissan a dezvăluit oficial un nou concept al unui viitor SUV electric de serie. Acesta se numește Hyper Urban și ne oferă o primă imagine despre cum vor arăta viitoarele modele electrice ale mărcii nipone.
Marti, 26 Septembrie 2023 | Industrie

Final de eră. Noile modele Nissan, lansate de-acum încolo în Europa, vor fi electrice

Potrivit celor mai recente informații, toate modelele noi, lansate de Nissan, de-acum încolo în Europa, vor fi cu zero emisii. Până în 2030, japonezii intenționează să aibă un portofoliu format numai din modele electrice.
Marti, 26 Septembrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Concept 20-23, un hot hatch electric creat special pentru circuit

Nissan a prezentat oficial un nou concept care ar putea da naștere unui viitor model de performanță. Botezat Concept 20-23, acesta este un hot hatch de dimensiuni mici creat special pentru circuit.
Luni, 18 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Nissan Pathfinder: în ce s-a transformat modelul 4x4 pe piața din China

Nissan Pathfinder nu se mai vinde în Europa, însă America și China primesc modelul, acum într-o formă mult evoluată. Primele imagini ne arată în ce s-a transformat modelul japonez.
Marti, 08 August 2023 | Modele noi

Mașinile altora: noul Nissan Skyline Nismo pentru Japonia. Motor V6 de 420 de cai putere

Nissan a dezvăluit oficial noua versiune de performanță Skyline Nismo. Noul model este disponibil exclusiv pe piața din Japonia și vine echipat cu un motor V6 de 420 de cai putere. Producția noului model este limitată la 1000 de exemplare.
Marti, 01 August 2023 | Modele noi

Noul Nissan Z Nismo este aici: pachet vizual nou și motor de 420 CP

Nissan a dezvăluit oficial noua versiune de performanță Z Nismo, creată alături de divizia de performanță a mărcii japoneze. Noul model primește o caroserie cu elemente aerodinamice noi și un motor cu putere mărită până la 420 de cai putere.
Joi, 27 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Nissan a vândut un milion de mașini electrice la nivel mondial

Nissan a anunțat oficial că a atins borna de un milion de mașini electrice vândute la nivel mondial. Dintre acestea, cele mai multe au fost vândute în Europa, din 2010 până în prezent.
Miercuri, 19 Iulie 2023 | Siguranta

Nissan Leaf, rechemat din cauza accelerațiilor bruște și oprirea motoarelor electrice în mers

Nissan Leaf este subiectul unei noi campanii de rechemare inițiate de constructorul japonez. Modelul electric, alături de alte modele vândute la nivel mondial, sunt rechemate din cauza acceleraților bruște și din cauza motoarelor electrice care se pot opri în mers.
Miercuri, 21 Iunie 2023 | General

Nissan, dat în judecată de către fostul CEO, Carlos Ghosn, pentru 1 miliard de dolari

Carlos Ghosn, fostul CEO Nissan, a dat în judecată marca japoneză și cere despăgubiri în valoare de peste 1 miliard de dolari. Fostul șef acuză marca japoneză de defăimare, calomnie și fabricare de probe împotriva lui.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 08 Iunie 2023 | Industrie

Nissan: 11 milioane de mașini produse în Marea Britanie

Uzina Nissan din orașul britanic Sunderland a atins borna de 11 milioane de mașini produse. La această uzină sunt produse cele mai multe modele destinate pieței din Europa, iar povestea fabricii a început în urmă cu 37 de ani.
Vineri, 19 Mai 2023 | General

Mașina lui Paul Walker, din filmul Fast & Furious 4, vândută cu 1.3 milioane de euro

Mașina pe care Paul Walker a condus-o în filmul Fast & Furious 4 s-a vândut cu 1.3 milioane de euro, stabilind un nou record pentru un Nissan Skyline GT-R vândut la licitație.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Concepte

Nissan Pathfinder renaște sub forma unui concept cu 7 locuri

Nissan a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Shanghai conceptul Pathfinder, o mașină care anunță un nou model de serie pentru piața din China. Conceptul diferă de modelul Pathfinder de specificație americană și va fi transformat într-un SUV de serie cu 7 locuri.
Marti, 18 Aprilie 2023 | Concepte

Nissan prezintă conceptul Arizon. Anunță un SUV electric pentru China

Japonezii de la Nissan au lansat conceptul Arizon cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Acesta anunță un viitor SUV cu zero emisii pentru piața din China.
Joi, 13 Aprilie 2023 | General

Mașina lui Paul Walker, din filmul Fast & Furious 4, a fost scoasă la vânzare

Un Nissan Skyline GT-R (R34), pe care Paul Walker l-a condus în a patra parte a francizei Fast & Furious, a fost scos la vânzare. Noul proprietar va fi găsit prin intermediul casei de licitații Bonhams.
Marti, 04 Aprilie 2023 | Concepte

Nissan va prezenta două concepte noi la Salonul Auto de la Shanghai

Nissan a anunțat că va prezenta două concepte noi în cadrul Salonului Auto de la Shanghai din China. Primul concept anunță un viitor model electric pentru piața locală, iar al doilea concept ar putea fi un crossover.
Marti, 28 Martie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu Nissan Skyline GT-R R32 EV. Legendarul "Godzilla", transformat într-un model electric

Nissan a publicat o primă imagine oficială cu Skyline GT-R R32 EV. Așa cum reiese din lume, legendarul model, cunoscut sub porecla "Godzilla", este transformat într-o mașină electrică.
Luni, 13 Martie 2023 | Industrie

Livrările lui Nissan Ariya, încetinite din cauza unor probleme la linia de producție

Potrivit celor mai recente informații, linia de producție a electricei Nissan Ariya operează la 30% sub capacitatea normală. Tocmai din această cauză, livrările modelului cu zero emisii sunt încetinite.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru