Nissan

Marti, 08 Martie 2022 | Industrie

Nissan donează 2.5 milioane de euro pentru criza umanitară din Ucraina. Exportul de vehicule în Rusia, suspendat

Constructorul japonez de automobile anunță înființarea unui fond de 2.5 milioane de euro pentru a sprijini criza umanitară din Ucraina. Din această sumă, 1 milion de euro vor fi donați Crucii Roșii și altor organizații non-profit.
Marti, 01 Martie 2022 | Modele noi

Nissan Juke primește o nouă versiune cu propulsor hibrid: două motoare electrice și 143 de cai putere

Nissan a lansat o versiune cu motor hibrid pentru modelul Juke. Noua mașină dispune de două motoare electrice cuplate la o unitate convențională de 1.6 litri, care dezvoltă împreună 143 de cai putere. Nissan Juke Hybrid va fi disponibil în Europa din vara acestui an.
Vineri, 25 Februarie 2022 | Modele noi

Nissan prezintă ediția specială Micra Kiiro. Disponibilă numai în Marea Britanie și producție limitată la 250 de exemplare

Nissan a publicat imagini cu o ediție specială a modelului subcompact Micra, numită Kiiro. Vopseaua este inspirată după personajul Batman, iar ediția limitată va fi vândută numai în Marea Britanie. Doar 250 de exemplare vor fi construite.
Vineri, 25 Februarie 2022 | Masini electrice si hibride

O companie din China va produce baterii capabile să ofere o autonomie de 1000 de kilometri

Compania chinezească Envision AESC Group va începe să construiască baterii care vor fi capabile să ofere o autonomie de 1000 de kilometri. Producția lor va începe în 2024, iar compania va produce bateriile și în Europa.
Joi, 24 Februarie 2022 | Modele noi

Nissan prezintă noul Leaf facelift: autonomie de 385 de kilometri și compatibilitate cu Amazon Alexa

Constructorul japonez a publicat imagini cu noul Nissan Leaf facelift. La exterior, modelul electric primește noua siglă Nissan, jante cu design nou și o paletă de culori mai mare. Clienții vor putea alege între două baterii.
Marti, 08 Februarie 2022 | Industrie

Surse: Nissan oprește dezvoltarea motoarelor termice, cu excepția pieței din SUA

Potrivit unei publicații nipone, Nissan intenționează să oprească dezvoltarea motoarelor termice, inclusiv în Europa. Singura excepție va fi SUA, o țară unde încă există cerere pentru așa ceva, mai ales dacă ne referim la SUV-uri și pick-up-uri.
Luni, 07 Februarie 2022 | General

VIDEO: El este angajatul Nissan care stabilește mirosul de mașină nouă

Ryunosuke Ino este angajat Nissan și are un loc de muncă mai neobișnuit. Datoria lui este să simtă toate mirosurile din habitaclul unei mașini, pentru a se asigura că fiecare model proaspăt ieșit de pe porțile unei fabrici oferă acel aer de mașină nouă.
Joi, 27 Ianuarie 2022 | Modele noi

Teaser cu succesorul electric al lui Nissan Micra: 400 de kilometri autonomie

Nissan a publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi succesorul cu zero emisii al modelului Micra. Acesta va fi produs de Renault și ar putea debuta în 2024.
Joi, 27 Ianuarie 2022 | Industrie

Alianța Renault Nissan Mitsubishi anunță 35 de modele pur electrice până în 2030, inclusiv un succesor pentru Micra

Alianța formată din Renault Nissan și Mitsubishi tocmai și-a anunțat planurile pentru următorii 8 ani. Până la finalul acestui deceniu, cele trei companii vor lansa nu mai puțin de 35 de modele cu zero emisii, 90% dintre ele fiind bazate pe 5 arhitecturi comune.
Luni, 10 Ianuarie 2022 | Viața cu Nissan Leaf

Viața cu Nissan Leaf: interviu cu Silviu Clep, un timișorean care a trecut la mașini electrice în firma sa

Mai multe companii din România încep să își adapteze parcul auto la trendul electrificării. Am stat de vorbă cu un timișorean care folosește Nissan Leaf de mai mulți ani și care a decis să electrifice și flota companiei sale.
Duminica, 26 Decembrie 2021 | Tuning

Divizia de performanță Nissan Nismo va înghiți și celebrul tuner Autech

Nismo, divizia de performanță Nissan, a anunțat că va prelua compania de tuning Autech, care se ocupă, la rândul său, de modificarea modelelor constructorului japonez. În urma fuziunii, va fi creată o nouă companie: Nissan Motorsports & Customizing.
Duminica, 05 Decembrie 2021 | Concepte

Nissan Ariya Single Seater, concept inspirat de monoposturile din Formula E

Constructorul nipon a publicat imagini cu un concept al unui monopost de curse inspirat de competiția electrică Formula E. Mașina se numește Ariya Single Seater Concept și are tehnologie preluată de pe modelul de serie cu același nume.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 18 Noiembrie 2021 | Economic

STUDIU: Cât încasează pe secundă cei mai mari producători auto

Compania de asigurări auto Uswitch a realizat un studiu care dezvăluie încasările obținute de câțiva dintre cei mai mari producători de mașini din lume. Toyota este în fruntea clasamentului, cu peste 275 de miliarde de dolari pe an, urmat de Volkswagen și Daimler.
Luni, 15 Noiembrie 2021 | Mediu

Volkswagen, Renault-Nissan, Toyota și Stellantis nu au semnat încă acordul prin care vor renunța la combustibilii fosili până în 2040

Grupurile Renault-Nissan, Volkswagen, Toyota și Stellantis nu au semnat tratatul de mediu prin care se va renunța la mașinile pe bază de combustibili fosili din 2040. Țări precum Germania, Franța, China și Statele Unite nu au semnat nici ele angajamentul.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Industrie

Șeful Nissan se gândește la un GT-R electrificat pentru a ține pasul cu normele de poluare

Nissan GT-R este o mașină de legendă printre cercurile de pasionați auto. „Godzilla” ar putea să primească tratamentul de electrificare la 14 ani de la debut, conform declarațiilor lui Makoto Uchida, șeful mărcii nipone.
Miercuri, 03 Noiembrie 2021 | Industrie

Primele exemplare Nissan GT-R50 by Italdesign urmează să fie livrate clienților. Producție limitată la 50 de unități

Italdesign anunță startul livrărilor pentru ediția limitată Nissan GT-R50. Acest model va fi replicat în doar 50 de exemplare, iar versiunea de serie a debutat în 2020.
Marti, 19 Octombrie 2021 | Industrie

Nissan Leaf se transformă în crossover. Schimbarea va avea loc în 2025

Potrivit șefului Nissan Europa, viitorul Nissan Leaf va fi un crossover cu zero emisii. Schimbarea este programată să aibă loc în 2025.
Luni, 27 Septembrie 2021 | Modele noi

Nissan lansează noua utilitară Townstar. Înlocuitorul lui NV200 va fi disponibil și în versiune electrică

Nissan a publicat primele informații și imagini cu utilitara Townstar. Aceasta îl va înlocui pe actualul NV200 și va fi disponibilă atât cu motorizare pe benzină cât și în versiune electrică.
Marti, 14 Septembrie 2021 | Modele noi

Nissan prezintă noul GT-R pentru piața japoneză: 2 ediții speciale cu o producție limitată la 100 de exemplare

Nissan a lansat oficial noul GT-R (model 2022) destinat pieței din Japonia. Gama include două ediții speciale care urmează să fie replicate în doar 100 de exemplare, în total.
Luni, 13 Septembrie 2021 | Industrie

Cum se obține mirosul de mașină nouă

Cu toții iubim mirosul de mașină nouă, dar oare știm cum se obține? Japonezii de la Nissan ne explică acum felul în care o echipă de oameni de știință lucrează pentru a obține mirosul care îți inundă nările de îndată ce deschizi ușa unei mașini noi.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru