Stiri Masini electrice si hibride

Vineri, 26 Aprilie | Masini electrice si hibride

BYD Seagull va ajunge în Europa din 2025. Rival direct pentru Dacia Spring

Compania chineză BYD a confirmat oficial că modelul său electric de oraș Seagull va ajunge în Europa anul viitor. Pentru asta, BYD va lansa o nouă generație a modelului.
Vineri, 26 Aprilie | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Renault 5 electric primește o ediție specială Roland Garros

Cu ocazia turneului de tenis de la Roland Garros, Renault 5 electric va primi o ediție specială inspirată de acest eveniment. Aceasta va fi disponibilă la vânzare în 2025.

Nio ET7 a parcurs 1.070 de km cu un plin de energie. Echipat cu baterii semi-solid state

Chinezii de la Nio au realizat trei teste de autonomie cu sedanul ET7, pe parcursul cărora autonomia maximă a ajuns chiar și la 1.070 de kilometri.

Volkswagen anunță un parteneriat cu chinezii de la XPeng: vor dezvolta o platformă electrică low-cost

Volkswagen a încheiat oficial un parteneriat cu compania chineză XPeng. Cele două companii vor dezvolta împreună o platformă accesibilă nouă, pentru viitoare modele electrice.

Mercedes-Benz renunță la testele cu mașini electrice cu motoare pe post de range extender

Potrivit informațiilor din presă, Mercedes-Benz ar fi abandonat testele cu mașini electrice cu motoare termice pe post de range extender. Un oficial al mărcii spune că producătorul german se va concentra asupra unor propulsoare electrice noi mai simple și care implică mai puține costuri.
Marti, 16 Aprilie | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul Audi RS e-tron GT Performance: o nouă navă amiral electrică

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul RS e-tron GT Performance. Vorbim despre o nouă navă amiral cu zero emisii.
Vineri, 12 Aprilie | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Mercedes-AMG pregătește un viitor SUV de performanță electric de 1000 de cai putere

Potrivit informațiilor din presă, Mercedes-AMG lucrează la un viitor SUV de performanță electric. Noul model va fi un rival pentru BMW XM și va avea peste 1000 de cai putere. Lansarea ar urma să aibă loc în 2026.

Skoda va lansa un viitor SUV electric cu 7 locuri în 2026

Potrivit informațiilor din presă, Skoda se pregătește să lanseze un nou model electric în următorii 2 ani. Acesta ar urma să fie un SUV cu 7 locuri, care va fi lansat în 2026 și care va fi bazat pe conceptul Vision 7S.
Vineri, 05 Aprilie | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Șeful Stellantis: bateriile mașinilor electrice sunt prea grele

Carlos Tavares, șeful Stellantis, este de părere că bateriile mașinilor electrice sunt prea grele. El își dorește ca greutatea lor să fie redusă la jumătate fără să compromită autonomia viitoarelor mașini electrice.

Versiune Hybrid pentru DS3 și DS4. În România de la finalul anului

Francezii de la DS anunță o nouă motorizare electrificată pentru modelele DS3 și DS4. Comenzile în România vor fi deschise în ultima parte a anului 2024.

Rivian: 100.000 de mașini electrice produse

Compania americană de mașini electrice Rivian a anunțat oficial că a atins borna de 100.000 de mașini produse. Exemplarul care a atins acest număr este SUV-ul R1S.

Norvegia: Mașinile electrice ar putea depăși mașinile pe benzină, în 2024

Potrivit celor mai recente informații, mașinile electrice ar putea depăși (ca număr) mașinile cu motoare pe benzină, în Norvegia, în 2024. Până anul viitor, această țară intenționează să interzică vânzarea de mașini termice noi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Aprilie | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Viitorul Renault Twingo electric va fi produs în Slovenia

Potrivit informațiilor din presă, viitorul Renault Twingo electric va fi produs în Slovenia. Noul model va fi lansat în 2026 și promite să aibă un preț de pornire mai mic de 20.000 de euro.
Marti, 02 Aprilie | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Noul Alpine A290, prima electrică a mărcii, debutează în 13 iunie

Francezii de la Alpine anunță că primul său model cu zero emisii, denumit A290, va debuta în data de 13 iunie, cu ocazia legendarei curse de 24 de ore de la Le Mans.

Geely și BYD vor să lanseze un plug-in hybrid cu autonomie totală de 2.000 de kilometri

Producătorii chinezi de automobile Geely și BYD au început cursa pentru lansarea unui model plug-in hybrid cu autonomie totală de 2.000 de kilometri.

Clienții noului Xiaomi SU7 vor trebui să aștepte 7 luni până își vor primi mașina

Clienții noului Xiaomi SU7 vor trebui să aștepte chiar și 7 luni până când mașina lor va putea fi livrată. După 24 de ore de la debutul vânzărilor modelului chinez, au fost plasate aproape 90.000 de comenzi pentru noul model.
Duminica, 31 Martie | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Tesla atinge un nou prag: 6 milioane de mașini electrice produse

Tesla atinge un nou prag important deoarece tocmai a scos pe porțile uzinei mașina cu numărul 6 milioane. Mașina care a marcat acest prag a fost un Model Y.
Sambata, 30 Martie | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Audi E-Tron GT: două rechemări în service din cauza problemelor cu bateria

Peste 1.000 de e-tron GT-uri au fost echipate cu baterii care ar putea face scurtcircuit și potențial declanșa un incendiu.

Marca chineză XPeng, lansată oficial în Germania. Cel mai ieftin model pornește de la 49.600 de euro

Compania chineză XPeng a anunțat oficial că s-a lansat pe piața din Germania. Noul producător de mașini electrice urmează să se extindă și în Italia, Franța și Marea Britanie până la finalul anului.
Vineri, 29 Martie | Masini electrice si hibride

Viitoarele modele electrice Mazda vor folosi baterii Panasonic

Mazda și Panasonic au încheiat un acord prin care compania de produse electronice va produce baterii pentru viitoarele modele electrice ale constructorului japonez de automobile.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru