Stiri Masini electrice si hibride

Porsche: „Tranziția către mașini electrice durează mai mult decât am crezut acum 5 ani”

Potrivit unui comunicat oficial al mărcii, Porsche crede că tranziția către mașini electrice nu este la fel de rapidă așa cum a crezut că va fi în urmă cu doar 5 ani. Porsche ar urma să producă mașini cu motoare termice și după 2030.

Mercedes-Benz anunță un parteneriat cu Starbucks pentru amplasarea de stații de încărcare rapide

Mercedes-Benz a stabilit oficial un parteneriat cu Starbucks pentru amplasarea de stații de încărcare rapide. Astfel de stații vor fi prezente în mai multe magazine Starbucks din Statele Unite.

Chinezii de la Zeekr ar putea construi mașini electrice în Europa

Compania chineză Zeekr ia în calcul posibilitatea de a produce mașini electrice în Europa. În acest fel, ar scăpa de taxele vamale impuse de Uniunea Europeană.

Noul Mitsubishi Outlander PHEV: debutează în 1 octombrie

Constructorul japonez de automobile anunță că noul Outlander PHEV, un SUV dezvoltat special pentru Europa, va debuta în data de 1 octombrie. Va fi disponibil și în România.
Miercuri, 17 Iulie | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Actualizări pentru Lucid Air: baterii mai mici, dar mai eficiente

Lucid Motors a pregătit câteva actualizări minore pentru modelul său electric Air. Acestea constau în baterii mai mici, care sunt mai eficiente și care oferă mai multă autonomie.

Volkswagen amână lansarea viitoarei generații de modele electrice din cauza problemelor software

Volkswagen va amâna lansarea viitoarei generații de modele electrice până la sfârșitul acestui deceniu. Potrivit informațiilor din presă, se pare că marca germană se confruntă cu probleme la sistemul software.

Porsche Panamera, record de timp pe Nurburgring Nordschleife

Porsche anunță că o versiune a modelului Panamera, care rămâne necunoscută, a stabilit un timp de referință în segmentul "executive" pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.
Luni, 15 Iulie | Masini electrice si hibride

Czinger 21C, cea mai rapidă mașină de serie pe urcarea de la Goodwood

Czinger 21C a stabilit un nou record, pentru o mașină de serie, pe celebra urcare de la Goodwood. Vechea performanță era deținută de Rimac Nevera.

Noi detalii despre Fiat Grande Panda: versiunea electrică are 320 km autonomie

Cu ocazia aniversării celor 125 de ani de la înființare, Fiat a publicat o serie de informații noi despre Grande Pande. Acesta va avea o versiune electrică, cu 113 CP și o autonomie de până la 320 de kilometri.
Marti, 09 Iulie | Masini electrice si hibride

Toate modelele electrice Honda și Sony vor utiliza o platformă comună

Honda și Sony au confirmat că viitoarele lor modele electrice vor fi bazate pe o platformă dedicată comună. Primul model electric al acestui parteneriat va fi lansat în 2026.

Rezultatele investigației Comisiei Europene: guvernul Chinei oferă avantaje către producătorii de mașini electrice

Potrivit rezultatelor apărute în urma finalizării unei anchete demarate de Comisia Europeană, guvernul chinez oferă numeroase avantaje producătorilor de mașini electrice din această țară pentru a se impune în mai multe piețe din lume. Printre avantaje se numără subvenții generoase și baterii cumpărate la prețuri ieftine.
Joi, 04 Iulie | Masini electrice si hibride

Imagini cu primul Mini John Cooper Works electric. Prototipul debutează la Goodwood

Constructorul britanic de automobile anunță că prototipul viitorului Mini John Cooper Works E (adică electrică) va debuta cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood. Premiera versiunii de serie este programată pentru toamna acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook

Ineos amână din nou lansarea primului său model electric

Ineos a anunțat că va amâna lansarea primului său model electric, Fusilier. Modelul electric de teren va fi acum lansat după 2027.

Renault va dezvolta baterii LFP pentru viitoare mașini electrice: costuri mai mici cu 20%

Renault a anunțat că va dezvolta baterii noi de tipul LFP pentru viitoarele sale mașini electrice. Noile baterii vor fi dezvoltate în parteneriat cu LG Energy Solution și CATL.

Versiune nouă pentru Polestar 3: autonomie de 650 kilometri

Suedezii anunță startul livrărilor pentru modelul cu zero emisii Polestar 3. Cu această ocazie, aceștia au dezvăluit o nouă versiune entry-level cu 300 de cai putere și 650 de kilometri autonomie maximă.

Șeful BMW M: viitorul M3 electric „va bate totul”

Frank van Meel, șeful diviziei de performanță BMW M, a vorbit despre viitoarea generație electrică a lui M3. Acesta spune despre noul model că va fi foarte performant și „va bate totul.”
Miercuri, 19 Iunie | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Primul Ferrari electric ar putea costa 500.000 de euro

Potrivit unor informații apărute în presă, primul Ferrari electric din istorie ar urma să aibă un preț de aproximativ 500.000 de euro. Ferrari va lansa primul său model electric anul viitor.

Japonezii au stabilit un nou record pentru cea mai mare viteză atinsă de o mașină electrică: 438 km/h

Compania japoneză Aspark a stabilit un nou record mondial cu un prototip al unui hypercar electric. Mașina a reușit să atingă 438.6 km/h, ceea ce înseamnă un nou record pentru cea mai mare viteză atinsă de o mașină electrică.

O Tesla Model S, din Marea Britanie, are aproape 700.000 de km și bateria originală

Această Tesla Model S, din Marea Britanie, a parcurs până în prezent aproape 700.000 de kilometri. Mai interesant este că proprietarul nu a schimbat niciodată bateria.

Primele imagini cu viitoarea electrică Hyundai, rival pentru Dacia Spring: 355 km autonomie

Constructorul asiatic a publicat primele imagini teaser cu viitorul său model, pur electric, de segment A. Acesta va fi denumit Inster și va avea o autonomie de până la 355 de kilometri.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru