Stiri Masini electrice si hibride

Marti, 17 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Ford anunță o versiune Full Hybrid pentru SUV-ul Kuga: 190 de cai putere și autonomie de până la 1.000 de kilometri

Ford a lansat o nouă versiune electrificată pentru SUV-ul Kuga, ce promite o autonomie de până la 1.000 de kilometri cu un singur plin. Kuga Full Hybrid are o baterie de 1.1 kWh cu funcție de autoîncărcare și un sistem de propulsie ce dezvoltă un total de 190 de cai putere.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Toyota prezintă versiunea electrică a utilitarei Proace Verso: 136 de cai putere și autonomie de până la 330 de kilometri

Toyota introduce în gamă noul Proace Verso Electric. Utilitara electrică de persoane va fi echipată cu un motor cu 136 CP, iar bateria va fi disponibilă în versiuni de 50 kWh sau 75 kWh.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz a pregătit un nou clip cu viitoarele EQA și EQS: nemții ne arată câteva dintre testele efectuate cu cele două modele electrice

Mercedes-Benz a publicat un clip video cu prototipurile viitoarelor modele electrice EQA și EQS. Conform rapoartelor, cele două modele vor fi prezentate în cursul anului viitor.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele schițe cu viitoarea versiune de performanță a lui Mini Cooper SE: imaginile cu modelul electric apar în cadrul documentarului Chasing iNext

Primele schițe cu viitoarea versiune de performanță a lui Mini electric au apărut în cadrul documentarului Chasing iNext, o mini-serie dedicată dezvoltării noului SUV BMW iX. Viitorul Hot Hatch va prelua elemente de caroserie introduse în premieră pe varianta John Cooper Works GP.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Rivian deschide pre-comenzile pentru pick-up-ul R1T și SUV-ul R1S: livrările încep în vara anului viitor

Rivian a deschis lista de pre-comenzi pentru cele două modele electrice ale sale, pick-up-ul R1T și SUV-ul R1S, iar livrările sunt programate să înceapă în iunie, respectiv august 2021.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 29 comentarii

BMW iX este SUV-ul electric derivat din conceptul futurist iNext: peste 500 CP și autonomie mai mare de 600 de kilometri

BMW a publicat primele imagini cu viitorul SUV electric iX. Modelul va fi produs începând cu a doua jumătate a anului viitor și va fi echipat cu un sistem de propulsie care dezvoltă peste 500 CP. Autonomia anunțată de nemți va fi de peste 600 de kilometri.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Ford pregătește un nou model electric pe platforma folosită și de Mustang Mach-E: producția va avea loc în Mexic

Ford va lansa un nou model electric pe platforma utilizată de Mustang Mach-E, iar producția va avea loc la uzina din Mexic a constructorului american, potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Franța prelungește bonusurile pentru mașini electrice până în iunie 2021: clienții primesc o reducere de 7.000 de euro

Franța a anunțat că va prelungi bonusurile oferite pentru achiziționarea de mașini electrice până la jumătatea anului viitor, ca urmare a noilor restricții implementate din cauza pandemiei de coronavirus.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Vânzările europene de mașini electrice și hibride au crescut cu 128% în trimestrul al treilea: europenii au cumpărat 54% din totalul global de unități vândute

Mai mult de jumătate (54%) din mașinile hibride și electrice vândute la nivel global în trimestrul al treilea au fost cumpărate de clienții din Europa, urmați de cei din China (30%) și din SUA (16%), iar tendința va continua până la finalul anului, potrivit unui raport al PwC.
Luni, 09 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Cota de piață deținută de Tesla în Vestul Europei pe segmentul mașinilor electrice a scăzut de aproape 3 ori în perioada iulie-septembrie

Tesla a avut o cotă de piață de numai 13.5% în Vestul Europei în perioada iulie-septembrie, comparativ cu cota de piață de 33.8% din perioada similară a anului trecut, pe măsură ce producătorii tradiționali lansează numeroase modele.
Luni, 09 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Nio devine al doilea producător după Tesla care oferă baterii de 100 kWh pentru mașini electrice: autonomia ajunge la 615 kilometri

Nio a anunțat că SUV-ul electric ES6 poate fi achiziționat și cu o baterie de 100 kWh. Constructorul chinez devine astfel doar al doilea producător după Tesla care oferă clienților o baterie cu o astfel de capacitate.
Duminica, 08 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

General Motors va accelera investițiile în dezvoltarea mașinilor electrice: “Vrem să oferim vehicule accesibile de volum”

General Motors va mări investițiile în dezvoltarea mașinilor electrice în următorii trei ani, potrivit CEO-ului Mary Barra. Americanii vor ca brandurile din grup să ofere vehicule electrice accesibile și de volum.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 07 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Volkswagen ia cu asalt piața din China: nemții vor să lanseze 8 modele electrice din gama ID până în 2023

Volkswagen va lansa 8 modele electrice din gama ID în China până în 2023, într-un efort prin care să-și asigure o cotă cât mai mare din vânzările acestui segment pe cea mai mare piață auto din lume.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Hyundai și Kia se alătură rețelei europene de stații de încărcare Ionity: clienții vor avea tarife preferențiale pentru încărcare

Hyundai și Kia au devenit oficial parteneri în rețeaua europeană de stații de încărcare Ionity. Principalul avantaj este că proprietarii de mașini electrice Hyundai și KIa vor avea tarife preferențiale la încărcare.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Șeful VW vrea să mențină ritmul investițiilor în mașini electrice și autonome: nemții ar urma să renunțe la anumite modele din grup

Herbert Diess spune că Volkswagen trebuie să facă anumite ajustări ale strategiei pentru a menține ritmul investițiilor în mașini electrice și autonome. Șeful companiei germane consideră că anumite modele din grup trebuie să fie scoase din producție, iar VW să se concentreze mai mult pe electrificare.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Bentley vrea să vândă doar mașini electrice după 2030: britanicii vor lansa doi hibrizi plug-in în 2021 și primul model electric în 2025

Bentley a anunțat că vrea să vândă doar mașini electrice după anul 2030. În primă fază, britanicii vor să vândă doar hibrizi plug-in începând din 2026. Constructorul va lansa două modele PHEV în 2021 și primul său model electric în 2025.
Joi, 05 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Imagini și informații noi referitoare la viitorul Audi RS e-tron GT: două motoare electrice cu până la 655 CP și autonomie estimată de 400 de kilometri

Versiunea de serie a lui Audi RS e-tron GT va fi echipată cu două motoare electrice capabile să dezvolte 600 CP și 830 Nm. Prin activarea funcției Launch Control, modelul german va putea oferi până la 655 de cai putere.
Joi, 05 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Constructorul chinez Nio va lansa modele electrice cu baterii de 150 kWh: autonomia promisă este de 900 de kilometri

Constructorul chinez Nio a anunțat că va introduce o baterie de 150 kWh pe modelele sale. Producătorul susține că autonomia va ajunge la 900 de kilometri, calculată pe baza vechiului standard NEDC.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

O nouă surpriză din partea Mini: producătorul britanic pregătește un Hot Hatch electric

Mini a demarat dezvoltarea unui Hot Hatch electric, conform unor surse apropiate companiei. Modelul va avea la bază actualul Cooper SE și va integra elemente de caroserie introduse în premieră pe varianta John Cooper Works GP.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Plan pe 10 ani: Mitsubishi vrea să mărească vânzările de vehicule electrificate la 50% din total până în 2030

Mitsubishi își dorește ca vânzările sale de vehicule electrificate să ajungă la 50% din total până în 2030, potrivit unui plan pe următorii 10 ani. Constructorul japonez se va concentra pe dezvoltarea și lansarea de hibrizi plug-in precum Eclipse Cross PHEV.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru