Stiri Masini electrice si hibride

Luni, 03 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Tesla admite că are probleme cu vopseaua folosită pentru caroseria lui Model 3: "Dacă este nevoie, reconstruim mașinile de la zero"

Elon Musk a dezvăluit că Tesla are probleme cu vopseaua pentru caroseriile unităților Model 3, iar în unele cazuri decide chiar să reconstruiască unele mașini de la zero.
Marti, 28 August 2018 | Masini electrice si hibride

Prima imagine oficială cu viitorul hypercar electric Pininfarina PF0: “Am primit feedback excelent din partea clienților, suntem pe drumul cel bun”

Automobili Pininfarina a publicat prima imagine oficială cu viitorul său hypercar electric, după ce acesta a fost prezentat potențialilor clienți cu ocazia evenimentului de la Pebble Beach, în perioada 22-26 august. Oficialii companiei sunt încrezători că modelul va avea succesul dorit, după feedback-ul “excelent” din partea clienților.
Marti, 28 August 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Tesla nu reușește să mențină ritmul de 5.000 de unități Model 3 produse săptămânal: americanii riscă să nu-și atingă obiectivul

Tesla produce în prezent între 3.500 și 4.900 de unități Model 3 pe săptămână, sub plafonul de 5.000 de unități stabilit de Elon Musk, însă americanii vor înregistra totuși o producție record pentru al treilea trimestru al anului.
Marti, 28 August 2018 | Masini electrice si hibride

În Europa circulă în prezent un milion de mașini electrice și plug-in hybrid: pragul a fost atins înaintea Statelor Unite

Europa a depășit pragul de un milion de mașini electrice și plug-in hybrid înmatriculate, la un an după China, dar mai devreme decât Statele Unite.
Luni, 27 August 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Tesla renunță la planurile de delistare de la bursă: "Este cea mai bună soluție"

Elon Musk a renunțat la ideea de a scoate Tesla de la bursă după ce acționarii au respins planul americanului, considerând că au mai multe beneficii dacă producătorul poate fi în continuare tranzacționat.
Vineri, 24 August 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Jaguar va lansa o versiune electrică pentru clasicul E-type: vânzările vor începe din vara lui 2020

Jaguar a anunțat că va produce o versiune electrică pentru modelul clasic E-type, în urma feedback-ului pozitiv din partea clienților. Vânzările vor începe din vara anului 2020.
Joi, 23 August 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Primul model electric al familiei Volkswagen ID ar putea primi numele Neo: producția hatchback-ului german începe în noiembrie 2019

Primul model electric din cadrul familiei Volkswagen ID debutează în 2019. Conform primelor zvonuri, hatchback-ul electric ar urma "să fie botezat" Neo. Producția demarează în noiembrie 2019, iar debutul comercial a fost stabilit pentru prima parte a anului 2020.
Joi, 23 August 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii despre primul model electric de la Aston Martin: viteză maximă de 250 km/h pentru RapidE și aceeași tehnologie de încărcare ca Porsche Taycan

Șeful Aston Martin a publicat o imagine cu sistemul de baterii ce va fi montat pe RapidE, primul model electric al constructorului britanic. Cu această ocazie, Andy Palmer a dezvăluit că RapidE va fi lansat la sfârșitul anului viitor și va avea o viteză maximă de 250 km/h.
Vineri, 17 August 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Elon Musk, într-un rar interviu acordat presei: "Ultimul an a fost cel mai dureros din cariera mea. Urmează câteva luni de tortură"

Elon Musk susține că ultimul an a fost chinuitor din punct de vedere profesional și anticipează că ce este mai rău nu a venit încă, în primul rând din cauza celor care au pariat pe prăbușirea companiei Tesla pe bursă.
Luni, 13 August 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Volkswagen ar putea rechema în service 124.000 de mașini electrice și plug-in hybrid: germanii au folosit un metal periculos în sistemele de încărcare

Grupul Volkswagen ar putea fi nevoit să recheme în service circa 124.000 de mașini electrice și plug-in hybrid din cauza utilizării unei cantități infime de cadmiu în sistemele de încărcare.
Sambata, 11 August 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Germania extinde infrastructura destinată mașinilor electrice: nemții au ajuns la 13.500 de stații de încărcare

Germania și-a mărit numărul stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice, ajungând la un total de 13.500 de unități, potrivit datelor BDEW, cea mai mare asociație germană din industria energiei. În ultimul an, nemții au înființat 2.800 de stații de încărcare noi.
Joi, 09 August 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Studiu: numărul mașinilor electrice va crește de 100 de ori în 20 de ani. 300 de milioane de unități în 2040

Un nou studiu despre evoluția pieței mașinilor electrice arată că numărul acestora ar urma să crească de 100 de ori în următorii 20 de ani. Astfel, potrivit GlobalData, în 2040 vom avea 300 de milioane de mașini electrice pe drumurile publice din întreaga lume.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 August 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Detalii noi despre viitorul SUV Audi e-tron: putere maximă de 402 CP și o autonomie de peste 400 de kilometri. Debutul este programat în 17 septembrie

Audi a publicat o serie de imagini și informații noi referitoare la SUV-ul electric e-tron. Nemții testează la Pikes Peak noul sistem de recuperare a energiei, iar conform datelor, un kilometru parcurs în coborâre poate "introduce" în acumulatori suficientă energie pentru a rula o distanță egală cu cea amintită mai sus.
Miercuri, 08 August 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Nemții testează un vehicul electric cu panouri fotovoltaice: autonomie de 250 de kilometri și preț de 16.000 de euro

Un start-up din Germania a început să testeze un vehicul electric ce poate fi încărcat și cu ajutorul panourilor fotovoltaice în timpul mersului. Mașina numită Sion promite o autonomie de 250 de kilometri, va avea un preț de pornire de 16.000 de euro, iar producția este programată să înceapă în 2019.
Miercuri, 08 August 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de hibrizi plug-in și mașini electrice în Europa, după primele 6 luni: Nissan Leaf este lider, urmat de Renault Zoe și BMW i3

Vânzările de mașini electrice și hibrizi plug-in din Europa au crescut cu 43% în primele 6 luni din 2018, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Nissan Leaf a fost pe primul loc în clasament, la foarte mică distanță în fața lui Renault Zoe, în timp ce pe locul trei s-a situat BMW i3.
Marti, 07 August 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Daimler vrea să producă noul Smart electric în China: negocieri pentru un joint-venture cu grupul local BAIC

Grupul Daimler negociază producția noului Smart electric în China cu un partener local, pentru a spori vânzările brandului pe cea mai mare piață auto din lume. Potrivit Bloomberg, Daimler negociază cu Beijing Electric Vehicle Co (BJEV), o subsidiară a grupului chinez BAIC.
Vineri, 03 August 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Divizia Volkswagen R se gândește la un vehicul electric de performanță: “Ideea există, dar nu avem o dată stabilită pentru lansare”

Volkswagen ia în calcul lansarea unui vehicul electric de performanță cu ajutorul diviziei sale R. Noul model ar urma să facă parte din familia de vehicule electrice ID, însă Volkswagen R nu a fixat o dată exactă pentru lansare.
Joi, 02 August 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Porsche Taycan, disponibil la precomandă în Franța: avans de 2.500 de euro pentru supercarul electric care apare în 2019

Porsche a anunțat că francezii pot face rezervări pentru supercarul electric Taycan în schimbul a 2.500 de euro. Modelul va fi lansat pe piață în cursul anului 2019.
Joi, 02 August 2018 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Tesla Model 3 are o cotă de piață de 52% în segmentul mediu premium din SUA. Producția va crește la 10.000 de unități pe săptămână în 2019

Tesla a anunțat că Model 3 a avut în luna iulie în SUA vânzări mai mari decât BMW Seria 3, Audi A4, Mercedes Clasa C, Lexus IS și Jaguar XE la un loc, în condițiile în care producția este de 5.000 de unități pe săptămână.
Joi, 02 August 2018 | Masini electrice si hibride

Nissan va lansa o gamă de modele mild-hybrid și plug-in hybrid: japonezii ar putea utiliza tehnologiile lui Mitsubishi Outlander PHEV

Nissan va lansa modele mild-hybrid și plug-in hybrid cu scopul de a diversifica gama de vehicule electrificate și ar putea împrumuta o serie de tehnologii de pe Mitsubishi Outlander, cel mai vândut plug-in hybrid din Europa.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru