Volkswagen introduce o nouă versiune software pentru modelele electrice din gama ID

de Paul Cosma
Luni, 13.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a lansat un nou pachet de actualizări software over-the-air pentru toate modelele electrice din gama ID, respectiv ID.3, ID.4 și ID.4 GTX.

Noua versiune software ID.2.3 permite mașinilor electrice de la Volkswagen să primească ultimele noutăți tehnologice fără o vizită în service.  

Inițial, constructorul german a derulat un program de test pentru clienții care s-au înscris în proiectul ID. First Movers Club. În primă fază, doar aceștia au primit noul pachet software. 

Potrivit comunicatului oficial, toți clienții VW care dețin un vehicul electric din gama ID (precum ID.3 sau ID.4) vor beneficia de actualizarea softului la fiecare trei luni.  

ID Software 2.3 introduce o grafică nouă pe ecranul central al sistemului de infotainment și îmbunătățește procesarea imaginilor de pe camerele video instalate. 

Via Volkswagen

Comentarii (5)

 • Bravo VW !

  Cam ştii direcţia deja.
  4 7
 • @edikk
  Exact,directia 180 grade,cap-compas pana la Panzer.
  2 0
 • Cu acest update anumite versiuni de VW ID.x pot încarca cu 130 kw în loc de 100 !

  Deci bravo VW
  2 1
 • Tricoul color
  Da, genial! Numai să ai o centrală nucleară la subsol să te adaptezi
  1 3
 • Edikkk
  Are si aplicatia YouTube Kids pentru copiii de gradinita(trei de i,George Pruteanu,vezi ca sunt educat?),deci e si pentru mine.Rusine Cet-Grozavesti!
  0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru