Viitorul Renault 5, cu sistem de propulsie electric, ar putea intra în producție în 2022

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 08.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Versiunea de serie a conceptului Renault 5 Prototype ar putea intra pe linia de asamblare pe parcursul anului 2022. Prototipul este expus în cadrul Salonului Auto de la Munchen, alături de modelul original.

Renault 5 Prototype a debutat la începutul anului. Vorbim despre un concept al unui viitor vehicul de oraș, 100% electric, prin care constructorul din Hexagon vrea să reînvie spiritul celebrului Renault R5.

Conceptul este expus în cadrul Salonului Auto de la Munchen, alături de modelul original, astfel că cei prezenți pot observa mai bine asemănările dintre cele două.

Totodată, reprezentanții constructorului francez au confirmat că versiunea de serie a lui Renault 5 Prototype ar putea intra pe linia de asamblare pe parcursul anului 2022. Desigur, nu au oferit mai multe detalii.

Viitorul Renault 5, cu sistem de propulsie pur electric, este unul dintre cele 7 modele electrice pe care francezii le vor lansa până în 2025, ca parte a planului strategic Renaulution.

via Carscoops

Comentarii (5)

  • ...Asemănările, voi glumiți? (scuze, sursa voastră de web-boțeală). Nu-i nici măcar una - doar că ambele-s în două volume.
    Ar fi mers o paralelă dacă măcar decupările non-circulare ale bosajelor aripilor s-ar fi păstrat.
    nÎ fine, aplicarea electrocutării la piticii urbani are mai multă logică decât la SUVoaie
    18 5
  • Edikkk
    Renault 5, viitorul concurent al viitorului Tesla Model 2
    4 16
  • Normal, se vor bate pe statiile de incarcare.
    14 3
  • foarte simpatica masina
    da
    2 6
  • @Kirotractor
    Esti rau. Au mai multe asemanari ; culoarea galbena ; tot patru roti si volan pe stanga. Fix identice , ce sa mai comentam!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru