Salonul Auto de la Munchen

Marti, 25 Iulie 2023 | Concepte

Imagini cu un nou concept Mercedes-Benz. Anunță un model compact electric

Constructorul german de automobile a publicat o imagine teaser cu un nou concept care urmează să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Acesta anunță un viitor model compact, care va avea și versiune electrică.
Miercuri, 05 Iulie 2023 | Concepte

Opel anunță conceptul Experimental: "Va influența viitoarele modele de serie"

Constructorul german de automobile a dezvăluit numele celui mai nou concept al său. Experimental va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Munchen.
Joi, 09 Septembrie 2021 | Industrie

Șeful de design de la Daimler: "Electrificarea va duce la dispariția sedanului tradițional"

Potrivit lui Gorden Wagener, șeful de design al gigantului Daimler AG, electrificarea va duce la dispariția sedanului tradițional. Aerodinamica este unul dintre motive.
Miercuri, 08 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Viitorul Renault 5, cu sistem de propulsie electric, ar putea intra în producție în 2022

Versiunea de serie a conceptului Renault 5 Prototype ar putea intra pe linia de asamblare pe parcursul anului 2022. Prototipul este expus în cadrul Salonului Auto de la Munchen, alături de modelul original.
Luni, 06 Septembrie 2021 | Concepte

Conceptul electric Porsche Mission R: până la 1.088 CP și 0-100 km/h în 2.5 secunde

Constructorul german de automobile a lansat, cu ocazia Salonului Auto de la Munchen, conceptul Mission R. Este vorba despre o mașină de competiție, cu zero emisii, care dispune de până la 1.088 de cai putere.
Luni, 06 Septembrie 2021 | Concepte

Volkswagen ID.Life anunță un SUV electric cu preț de 20.000 de euro

Volkswagen prezintă noul concept ID.Life. Acesta anticipează un viitor model electric dedicat orașului, planificat pentru lansare în 2025. Prețul ar urma să se învârtă în jurul sumei de 20.000 de euro.
Luni, 06 Septembrie 2021 | Concepte

OFICIAL: BMW lansează i Vision Circular, un concept 100% reciclabil

Constructorul bavarez de automobile a lansat oficial conceptul i Vision Circular. 100% reciclabil, acesta anunță "un BMW compact pentru anul 2040, orientat puternic către dezvoltare durabilă și lux."
Luni, 06 Septembrie 2021 | Concepte

Conceptul Mercedes-Maybach EQS SUV anunță un viitor SUV de lux cu zero emisii. Debutează în 2023

Constructorul german de automobile a publicat primele informații și imagini cu conceptul Mercedes-Maybach EQS SUV. Acesta anunță debutul, în 2023, a unui SUV de lux, cu zero emisii, care poartă emblema Maybach.
Sambata, 04 Septembrie 2021 | Concepte

Primul teaser cu viitorul concept electric Mercedes-Maybach: debut la Munchen

Constructorul german de automobile a publicat primul teaser video cu viitorul concept electric Mercedes-Maybach. Acesta urmează să fie prezentat în cadrul Salonului Auto de la Munchen.
Vineri, 03 Septembrie 2021 | Concepte

BMW publică un teaser cu un concept 100% reciclabil. Debutează la Salonul Auto de la Munchen

Constructorul bavarez de automobile va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Munchen un concept 100% reciclabil. Numele său este i Vision Circular și este construit pe noua arhitectură Neue Klasse.
Vineri, 30 Iulie 2021 | Industrie

Mercedes-Benz publică primele imagini cu viitorul sedan electric EQE

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini teaser cu viitorul model electric EQE. Totodată, germanii au anunțat o avalanșă de lansări programate pentru Salonul Auto de la Munchen.
Marti, 15 Iunie 2021 | Industrie

Stellantis: “Opel și celelalte branduri din grup nu vor participa la salonul auto din Munchen”

Opel, Peugeot, Citroen, Fiat, Alfa Romeo și Jeep vor lipsi de la noul salon auto al Germaniei, potrivit unui anunț făcut de reprezentanții grupului Stellantis.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 Mai 2021 | Industrie

Grupul VW vine cu doar trei branduri la salonul de la München

Volkswagen, Audi și Porsche sunt singurele branduri din grupul VW care vor participa la salonul auto de la München. Informațiile au apărut în presa germană și au fost confirmate de companie.
Joi, 18 Iunie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Munchen va înlocui tradiționalul eveniment de la Frankfurt până în 2025: "Vom organiza teste și demonstrații pe străzile orașului"

Salonul Auto de la Frankfurt va fi mutat la Munchen începând de anul viitor, iar noii organizatori au anunțat că vor putea găzdui evenimentul timp de trei ediții în anii impari, până în 2025.

Tag-uri similare

Frankfurt, Munchen, Saloane auto, Salonul Auto de la Munchen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru