Grupul VW vine cu doar trei branduri la salonul de la München

de Paul Cosma
Vineri, 07.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen, Audi și Porsche sunt singurele branduri din grupul VW care vor participa la salonul auto de la München. Informațiile au apărut în presa germană și au fost confirmate de companie.

Cel mai mare salon auto din Germania se mută în acest an la München, iar organizatorii speră că noul format hibrid, cu evenimente online și la fața locului, va reuși să stârnească din nou interesul publicului. 

Pe lângă prezentările oficiale de modele și concepte, salonul va avea secțiuni distincte pentru mobilitate electrică, inclusiv biciclete, scutere electrice sau diverse alte soluții pentru transport public.  

În ciuda noutăților pregătite de organizatori, producătorii auto nu sunt prea convinși de beneficiile prezenței lor la eveniment. 

Potrivit presei germane, grupul VW va veni cu doar trei branduri la München, respectiv Volkswagen, Audi și Porsche, în timp ce Skoda sau Seat vor absenta.

“Cu cele trei branduri de top, prezența grupului la München va fi una puternică,” a fost declarația venită din partea grupului VW. 

Până acum, pe lista producătorilor confirmați se mai numără BMW, Mercedes, Hyundai, Nio sau Polestar. Evenimentul de la München este programat între 7-21 septembrie 2021. 

Via Automotive News (înreg.)

Comentarii (5)

  • Miau Zedong
    Pai si normal,Europa nu mai conteaza. La salonul auto de la chinezi cu cate branduri vine? Cu toate,inclusiv Skoda!
    12 1
  • ACE - Craiova
    Surpriza foarte placuta de la Grupul VW este insa urmatoarea:

    Volkswagen I.D. Vizzion (from 2023) specs:
    - up to 413 miles (665 km) of range
    - 111 kWh battery pack
    double motor all-wheel drive
    - 225 kW of power (75 kW front and 150 kW rear)
    0-62 mph (100 km/h) in 6.3 seconds
    - 112 mph (180 km/h) top speed
    5 18
  • @ace-juvete
    Cam cat consuma surpriza de la Vw la 140km/h? Ma intereseaza sincer,daca o tin la viteza asta,termin A2-ul cu ea? 180km/h vit maxima? Ma faci sa rad,daca ma prinde un Logan de 1.6 din 2004 ma indoaie pe autostrada,imi da jet.
    23 6
  • cred ca le e teama de Skoda, Seat ca le fura prea tare din cota de piata la ei acasa, asa ca le-a dat cu flit si nu i-au lasat sa isi arate gama de modele. Ar fi vazut lumea ca Enyaq arata mai bine ca un ID4. Bine, nici cu restul modelelor nu e mare diferenta :)
    16 3
  • @tatraurs
    tu nu obosesti sa fii permanent penibil sau o faci fara efort fiindca e starea ta naturala?
    5 15

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru