Munchen

Joi, 11 Ianuarie | Masini electrice si hibride

BMW va construi numai mașini electrice la uzina de la München din 2027

BMW a anunțat oficial că va construi doar mașini electrice la uzina de la München începând din 2027. Tot acolo va fi produsă și viitoarea generație de modele electrice Neue Klasse.
Vineri, 20 Ianuarie 2023 | Industrie

Ediția din 2023 a Salonului Auto de la Munchen, confirmată de organizatori

Organizatorii Salonului Auto din Munchen au confirmat ediția din 2023. Printre numele care și-au anunțat deja prezența se numără BMW, Volkswagen, Mercedes-Benz și mărcile chinezești BYD și FAW.
Vineri, 07 Mai 2021 | Industrie

Grupul VW vine cu doar trei branduri la salonul de la München

Volkswagen, Audi și Porsche sunt singurele branduri din grupul VW care vor participa la salonul auto de la München. Informațiile au apărut în presa germană și au fost confirmate de companie.
Luni, 01 Februarie 2021 | Industrie

Salonul Auto de la München: BMW, Daimler și VW au confirmat prezența fizică la show-ul din septembrie

Cel mai mare salon auto din Germania se mută în acest an la München, iar organizatorii anunță un format hibrid, cu evenimente online și la fața locului.
Joi, 18 Iunie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Munchen va înlocui tradiționalul eveniment de la Frankfurt până în 2025: "Vom organiza teste și demonstrații pe străzile orașului"

Salonul Auto de la Frankfurt va fi mutat la Munchen începând de anul viitor, iar noii organizatori au anunțat că vor putea găzdui evenimentul timp de trei ediții în anii impari, până în 2025.
Miercuri, 04 Martie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Frankfurt se mută la Munchen: evenimentul va avea un nou format și va fi organizat în septembrie 2021

Salonul Auto de la Frankfurt va fi mutat la Munchen din 2021, după cum a anunțat asociația industriei auto din Germania. Evenimentul va avea un nou format și va fi organizat în septembrie 2021. Pentru drepturile de organizare s-au mai luptat Berlin și Hamburg.
Joi, 30 Ianuarie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Frankfurt se mută de la Frankfurt: evenimentul va fi găzduit în 2021 de Berlin, Hamburg sau Munchen

Salonul Auto de la Frankfurt va pleca din Frankfurt pentru a fi organizat într-un alt oraș din Germania, potrivit asociației VDA. Evenimentul va fi găzduit în 2021 de Berlin, Hamburg sau Munchen.
Miercuri, 08 August 2018 | Masini electrice si hibride

Nemții testează un vehicul electric cu panouri fotovoltaice: autonomie de 250 de kilometri și preț de 16.000 de euro

Un start-up din Germania a început să testeze un vehicul electric ce poate fi încărcat și cu ajutorul panourilor fotovoltaice în timpul mersului. Mașina numită Sion promite o autonomie de 250 de kilometri, va avea un preț de pornire de 16.000 de euro, iar producția este programată să înceapă în 2019.
Luni, 06 August 2018 | Industrie

Jaguar I-Pace a intrat pe piața taxiurilor din Germania: britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice în Munchen

Jaguar a intrat pe piața taxiurilor din Germania, un sector dominat în prezent de Mercedes-Benz. Pentru început, britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice I-Pace în Munchen și speră să devină un competitor serios pe acest segment.
Vineri, 03 August 2018 | Industrie

BMW a început producția motoarelor V8 pentru noul Seria 8 Coupe: cel mai puternic V8 din istoria BMW este asamblat la Munchen

BMW a anunțat începerea producției pentru motoarele V8 ce vor echipa noul Seria 8 Coupe. Cel mai puternic V8 pe care BMW l-a construit vreodată în producția de serie este un propulsor de 4.4 litri ce dezvoltă 530 CP și un cuplu maxim de 750 Nm.
Vineri, 25 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

BMW a livrat primele exemplare i8 Roadster: 18 unități First Edition au ajuns la clienții lor

BMW a anunțat că primele 18 exemplare ale modelului i8 Roadster au fost livrate către clienții lor, în cadrul unui eveniment desfășurat la Munchen. Numerotate de la 1 la 18, hibridele BMW i8 First Edition sunt primele mașini produse în fabrica din Leipzig, dintr-un total de 200 de unități.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Industrie

BMW, suspectată de manipularea emisiilor în Germania: sediul nemților și o fabrică din Austria au fost controlate de polițiști

Sediul BMW din Munchen a fost controlat de autoritățile germane, în urma suspiciunilor procurorilor că producătorul auto ar fi folosit softuri ilegale care să manipuleze nivelul emisiilor, potrivit agenției Reuters.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Iunie 2017 | Mediu

Munchen analizează posibilitatea de a interzice mașinile diesel care nu respectă standardul Euro 6

Autoritățile din Munchen, orașul german în care are sediul BMW, analizează posibilitatea de a interzice circulația mașinilor cu motoare diesel care nu respectă standardul Euro 6.
Marti, 30 Iulie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: 40 de ani BMW Vierzylinder

Un simbol important pentru BMW împlineşte 40 de ani de existenţă. Este vorba de celebrul sediu central din Munchen, clădirea supranumită Patru Cilindri şi muzeul adiacent.
Luni, 03 Iunie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Marele Premiu al Bucureştilor 1939 în presa vremii

În anii '30, Bucureştiul era un oraş cosmopolit. Cursele de automobile făceau parte din atmosfera oraşului, iar relatările din presa de atunci erau savuroase.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Modele noi

Tractomas, cel mai mare semi-camion din lume, este echipat cu anvelope Goodyear

Reprezentanţii Goodyear au anunţat că au dezvoltat anvelopele cu care este echipat cel mai mare semi-camion din lume, Nicolas Tractomas, capabil să tracteze un tren rutier de 535 tone.
Joi, 03 Mai 2012 | Tehnologie

BMW, Daimler şi Siemens sprijină proiectul de vehicul electric al Universităţii Tehnice din Munchen

Universitatea Tehnică din Munchen a anunţat că va extinde programul de dezvoltare al vehiculelor electrice debutat care anul trecut. Acesta ţinteşte o maşină electrică uşoară, sigură şi accesibilă pentru publicul larg.
Luni, 31 Octombrie 2011 | General

Audi lansează o flotă de A1 e-tron pe străzile din Munchen

Audi a demarat un program de test cu o flotă de 20 de unităţi A1 e-tron care va circula în Munchen şi împrejurimi pentru a acumula informaţii despre nevoile şoferilor.
Sambata, 27 August 2011 | General

Poliţia germană va patrula alături de BMW Seria 5 Touring

Poliţia din Germania a primit nouă exemplare ale lui Seria 5 Touring. Acestea vor fi utilizate de oamenii legii în misiunile de patrulare.
Duminica, 12 Septembrie 2010 | General

Audi A1 e-tron îşi face apariţia pe şoselele din Munchen

Audi a început testele cu noul A1 e-tron în Munchen. Oficialii companiei au introdus o flotă de 20 de unităţi care vor oferi informaţii preţioase despre modul în care se descurcă micuţul model în traficul de zi cu zi.

Tag-uri similare

BMW, Audi, design, actiuni, premiu, Munchen, ceas, fotbal, constructor, muzeu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru