Ediția din 2023 a Salonului Auto de la Munchen, confirmată de organizatori

de Alexandru Monenciu
Vineri, 20.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Organizatorii Salonului Auto din Munchen au confirmat ediția din 2023. Printre numele care și-au anunțat deja prezența se numără BMW, Volkswagen, Mercedes-Benz și mărcile chinezești BYD și FAW.

Clasicul Salon Auto de la Frankfurt s-a mutat, în 2021, la Munchen. Denumit IAA Mobility 2021, acesta a strâns peste 400.000 de vizitatori, din 95 de țări, 744 de expozanți și 3.500 de jurnaliști.

Totodată, la prima ediție desfășurată la Munchen au avut loc peste 100 de premiere.

Acum, potrivit celor de la Profit.ro, organizatorii Salonului Auto de la Munchen au confirmat oficial ediția din 2023.

Printre primele nume din industrie care și-au anunțat prezența se numără BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Ford și chinezii de la BYD și FAW. Deși nu au confirmat încă, sunt așteptați și cei de la Renault și Dacia.

Dacă la prima ediție desfășurată la Munchen, producătorul de la Mioveni a prezentat lumii întregi modelul Jogger, anul acesta, Dacia ar putea dezvălui a treia generație Duster. Desigur, nu este nimic sigur.

Pe lângă producătorii de automobile, la ediția din 2023 a IAA Mobility Munchen vor veni și mai mulți furnizori cunoscuți din industrie, inclusiv Bosch, Continental, Magna, Mahle, Siemens și Webasto.

via Profit.ro

Comentarii (2)

  • Probabil Ford va dezvălui la München noul model electric făcut pe platforma MEB a grupului vag, VW probabil va dezvălui ID.7, Mercedes poate va dezvălui Maybach EQS SUV și Bmw poate noul seria 5/i5
    Dacă va veni și Porsche poate prezintă noul Macan electric
    1 0
  • Mircea Badea
    totusi sa nu aduca mizerii suv
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru