Salon Auto

Vineri, 20 Ianuarie 2023 | Industrie

Ediția din 2023 a Salonului Auto de la Munchen, confirmată de organizatori

Organizatorii Salonului Auto din Munchen au confirmat ediția din 2023. Printre numele care și-au anunțat deja prezența se numără BMW, Volkswagen, Mercedes-Benz și mărcile chinezești BYD și FAW.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Industrie

Salonul Auto de la Geneva revine în 2023, după o pauză de 3 ani

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva au confirmat că unul dintre cele mai mari și importante Saloane de peste an revine în 2023, după o pauză de 3 ani.
Joi, 13 Ianuarie 2022 | Industrie

După 3 ani de absență, Salonul Auto de la Detroit revine în 2022. Va avea loc în septembrie

Salonul Auto de la Detroit revine în 2022. Evenimentul va avea loc în perioada 14 - 25 septembrie. O lună mai târziu, de această dată în Europa, se va desfășura Salonul Auto de la Paris.
Vineri, 07 Mai 2021 | Industrie

Grupul VW vine cu doar trei branduri la salonul de la München

Volkswagen, Audi și Porsche sunt singurele branduri din grupul VW care vor participa la salonul auto de la München. Informațiile au apărut în presa germană și au fost confirmate de companie.
Luni, 01 Februarie 2021 | Industrie

Salonul Auto de la München: BMW, Daimler și VW au confirmat prezența fizică la show-ul din septembrie

Cel mai mare salon auto din Germania se mută în acest an la München, iar organizatorii anunță un format hibrid, cu evenimente online și la fața locului.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Industrie

Detalii despre Salonul Auto de la Geneva: ar putea fi organizat în 2021 doar cu jurnaliști, pe o durată de 3 zile

Salonul Auto de la Geneva ar putea fi organizat în 2021 pe o durată de trei zile și cu acces doar pentru jurnaliști, potrivit unor informații neoficiale. Anterior, organizatorii evenimentului au transmis că evenimentul riscă nu aibă loc din cauza lipsei de finanțare.
Joi, 30 Ianuarie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Frankfurt se mută de la Frankfurt: evenimentul va fi găzduit în 2021 de Berlin, Hamburg sau Munchen

Salonul Auto de la Frankfurt va pleca din Frankfurt pentru a fi organizat într-un alt oraș din Germania, potrivit asociației VDA. Evenimentul va fi găzduit în 2021 de Berlin, Hamburg sau Munchen.
Vineri, 23 August 2019 | Modele noi

Lamborghini a publicat un teaser pentru un nou model: lansarea va avea loc la Frankfurt

Lamborghini a publicat un teaser pentru un nou model ce va fi lansat la salonul de la Frankfurt. Noul model ar putea fi versiunea de serie a conceptului electric Terzo Millenio.
Joi, 22 August 2019 | Modele noi

Opel a publicat un teaser pentru un nou model “electrificat”: lansarea va avea loc la Frankfurt

Opel a publicat o imagine teaser pentru un nou model pe care îl va prezenta la salonul de la Frankfurt. Singurul indiciu este că noul model va fi “electrificat”, urmând ca detaliile să apară în luna septembrie.
Luni, 22 Iulie 2019 | Concepte

Cupra pregătește un concept 100% electric: prototipul va fi prezentat la Frankfurt, în septembrie

Cupra a publicat un teaser pentru un concept care prefigurează lansarea unui SUV coupe 100% electric. Prototipul va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, în luna septembrie.
Marti, 16 Aprilie 2019 | Modele noi

Primul Aston Martin electric este aici: Rapide E are două motoare electrice, 610 cai și 950 Nm: autonomie de 320 de kilometri și producție limitată la 155 de exemplare

Aston Martin a prezentat primul său model electric la salonul de la Shanghai. Noul Rapide E are două motoare electrice care dezvoltă 610 cai putere și un cuplu de 950 Nm. Autonomia este estimată la peste 320 de kilometri, producția lui Rapide E va fi limitată la 155 de exemplare, însă prețul nu a fost dezvăluit.
Sambata, 05 Ianuarie 2019 | Concepte

Infiniti QX Inspiration: conceptul unui crossover electric va fi prezentat pe 14 ianuarie, la Detroit

Infiniti va prezenta conceptul QX Inspiration la Salonul Auto de la Detroit, pe data de 14 ianuarie. Prototipul unui crossover electric reprezintă punctul de pornire în “viitorul electrificat al brandului”.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noul Toyota Camry este aici: sedanul hibrid de segment mediu dezvoltă 218 cai putere și anunță un consum de 4.2 l/100 km

Toyota Camry a debutat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Paris, iar de anul viitor va ajunge și în showroom-urile europene. Noul sedan de segment mediu este un hibrid ce combină un motor pe benzină de 2.5 litri cu unul electric. Ansamblul dezvoltă 218 cai putere și anunță un consum de 4.2 litri la 100 de kilometri.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Modele noi

BMW X7, debut confirmat pentru octombrie: cel mai mare SUV al producătorului german va fi lansat după Salonul Auto de la Paris

BMW X7 va debuta oficial în luna octombrie potrivit unui purtător de cuvânt al constructorului german. Informații anterioare arătau că X7 va fi prezentat în luna noiembrie la Los Angeles.
Marti, 28 August 2018 | Masini electrice si hibride

Prima imagine oficială cu viitorul hypercar electric Pininfarina PF0: “Am primit feedback excelent din partea clienților, suntem pe drumul cel bun”

Automobili Pininfarina a publicat prima imagine oficială cu viitorul său hypercar electric, după ce acesta a fost prezentat potențialilor clienți cu ocazia evenimentului de la Pebble Beach, în perioada 22-26 august. Oficialii companiei sunt încrezători că modelul va avea succesul dorit, după feedback-ul “excelent” din partea clienților.
Joi, 14 Iunie 2018 | Industrie

Bate vântul la Paris: Fiat, Jeep și Alfa Romeo se alătură altor 10 mărci care vor lipsi la salonul auto din octombrie

Fiat, Jeep și Alfa Romeo sunt ultimele branduri care și-au anunțat absența de la Salonul Auto din Paris, în luna octombrie, potrivit presei internaționale. Astfel, cele trei mărci ale grupului FCA se alătură altor 10 constructori care vor lipsi în toamnă la Paris.
Vineri, 08 Iunie 2018 | Industrie

Volvo va lipsi la Salonul Auto de la Geneva din 2019: “Astfel de evenimente trebuie să evolueze și poate ne vom întoarce cândva”

Volvo și-a anunțat absența la următorul salon auto de la Geneva, în 2019, spunând că prezența sa la astfel de evenimente viitoare nu mai reprezintă o certitudine. Constructorul susține că schimbările la nivelul industriei auto au dus la o reașezare a interesului față de saloanele auto.
Joi, 24 Mai 2018 | Industrie

Lamborghini și-a anunțat absența la Salonul Auto de la Paris: italienii se alătură altor 9 constructori care vor lipsi de la evenimentul din octombrie

Lamborghini este ultimul constructor care și-a anunțat absența la Salonul Auto de la Paris 2018. Pe lista marilor absenți din acest an se mai află nume sonore precum Ford, Volvo sau Volkswagen. Până acum, 10 mărci au confirmat că vor lipsi de la evenimentul din octombrie.
Vineri, 11 Mai 2018 | Industrie

După Mercedes și BMW, a venit și rândul Audi: nemții nu vor participa la Salonul Auto de la Detroit de anul viitor

Audi a anunțat că nu va participa la Salonul Auto de la Detroit din 2019, urmând exemplul rivalilor de la Mercedes și BMW, care și-au confirmat deja absența de la evenimentul nord-american.
Luni, 26 Martie 2018 | Industrie

După Mercedes, BMW: constructorul bavarez a anunțat că nu va participa la Salonul Auto de la Detroit de anul viitor

BMW a anunțat că nu va participa la Salonul Auto de la Detroit din 2019, întrucât explorează oportunitatea unor altor evenimente la care să fie prezent.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru