Salon Auto

Joi, 08 Martie 2018 | Industrie

Prima mașină zburătoare de serie a fost lansată oficial: Pal-V Liberty costă 300.000 de euro și poate călători 500 de kilometri prin aer

Olandezii de la Pal-V au prezentat oficial prima mașina zburătoare de serie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Pal-V Liberty va fi capabilă să călătorească 1.300 kilometri pe șosea sau 500 de kilometri prin aer atunci când va fi lansată în 2019.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Industrie

Toyota va renunța la diesel în Europa până la sfârșitul anului: japonezii vor oferi totuși diesel pe modele precum Land Cruiser și Hilux

Toyota va înceta vânzările de mașini cu motoare diesel în Europa, pânâ la sfârșitul lui 2018, după cum a anunțat șeful Toyota Europe, Johan van Zyl. Excepțiile de la această regulă vor fi modele precum Land Cruiser și Hilux.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Subaru Viziv Tourer Concept: prototipul anunță lansarea unui nou break al constructorului japonez

Subaru a prezentat conceptul Viziv Tourer în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Prototipul japonezilor anunță lansarea unui nou break pentru constructorul cu sediul în Tokyo.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Aston Martin Valkyrie AMR Pro: debut internațional pentru hypercarul cu peste 1.100 CP și tehnologie de Formula 1

Aston Martin a anunțat debutul oficial al modelului Valkyrie AMR Pro, un hypercar ce dezvoltă peste 1.100 de cai putere și beneficiază de tehnologii împrumutate din Formula 1. Toate cele 25 de exemplare ce vor fi produse au fost deja rezervate.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Le Fil Rouge: conceptul care anunță linia de design a viitoarelor modele Hyundai

Hyundai a dezvăluit un nou concept la Geneva, denumit Le Fil Rouge, care indică linia de design a viitoarelor sale modele.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Ssangyong e-SIV: conceptul anunță un SUV electric cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometri

Ssangyong a dezvăluit conceptul e-SIV care prefațează lansarea unui SUV electric cu 190 de cai putere și o autonomie de până la 450 de kilometri.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Nissan IMx Kuro: debutul european pentru conceptul autonom ce anunță un SUV electric de 435 CP și autonomie de 600 de kilometri

Nissan a anunțat debutul european al conceptului IMx Kuro, prototipul care prevestește lansarea unui SUV electric de 435 CP și autonomie de 600 de kilometri.
Vineri, 02 Martie 2018 | GENEVA 2018

Pininfarina HK GT Concept: încă un teaser pentru noul coupe electric înainte de lansarea oficială

Pininfarina a dezvăluit încă un teaser care prefațează lansarea unui coupe electric numit HK GT în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 16 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Start pentru gama Mercedes EQ: primul SUV electric va fi prezentat în versiune de serie la Salonul Auto de la Geneva

Mercedes a anunțat că varianta de producție a SUV-ului din noua gamă electrică EQ va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva, peste aproximativ două săptămâni.
Luni, 12 Februarie 2018 | Industrie

Saloanele auto, în scădere de popularitate printre constructori: Mercedes ar putea lipsi anul viitor de la Detroit

Mercedes ia în calcul să lipsească de la Salonul Auto de la Detroit în 2019, potrivit unor surse din companie, dar nu exclude întoarcerea în cadrul evenimentului din 2020.
Luni, 12 Februarie 2018 | Modele noi

Varianta de serie a lui BMW X7 va fi prezentată oficial în luna noiembrie: debutul noului SUV este programat pentru Salonul Auto de la Los Angeles

BMW X7 a intrat în producție în cadrul uzinei americane din Spartanburg, iar varianta de serie va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, în luna noiembrie.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe ar putea veni la Geneva într-o variantă mai puternică: motorul electric al compactei franceze ar urma să primească 16 CP în plus

Renault va lansa o nouă versiune a electricei Zoe la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, motorul mașinii urmând să primească 16 cai putere în plus, potrivit unor surse citate de publicația Autocar.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Industrie

Opel va lipsi de la Salonul Auto din Geneva: nemții nu au noutăți majore în 2018

Opel și-a anunțat absența de la Salonul Auto din Geneva, din luna martie, pe fondul presiunii făcute de proprietarul PSA pentru reducerea costurilor, dar și pentru că nu are mari noutăți pregătite pentru acest an.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | General

Jaguar și Land Rover boicotează Salonul Auto de la Detroit: ”Nu există suficient interes din partea publicului”

Jaguar și Land Rover au anunțat că nu vor participa la ediția din acesta an a Salonului Auto de la Detroit, cel mai mare eveniment de profil din Statele Unite.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Intern

Salonul Auto București & Accesorii (SAB) se deschide în 1 octombrie. Lista modelelor pe care le vei putea vedea la Romaero Băneasa

Organizatorii SAB 2015 au publicat lista premierelor naționale pe care le va aduce acest eveniment în fața publicului. Vedeta salonului este noua generație a lui Opel Astra.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Reportaj

Salonul Auto Moto Bucureşti: Balcanism şi automobile

Salonul Auto Moto Bucureşti şi-a deschis porţile. Automarket a făcut o vizită evenimentului din Piaţa Constituţiei, încercând să ia pulsul unui eveniment care se încăpăţânează să îi ţină locul defunctului SIAB.
Miercuri, 09 Octombrie 2013 | Industrie

Salonul Auto de la Bologna a fost anulat din lipsă de expozanţi

Ediţia 2013 a Salonului Auto de la Bologna a fost anulată din cauza lipsei de expozanţi, spun organizatorii evenimentului.
Miercuri, 10 Iulie 2013 | Concepte

Citroen DS3 Cabrio Racing Concept, surpriza francezilor pentru Goodwood

Citroen aduce la Festivalul Vitezei de la Goodwood o versiune cabrio a lui DS3 Racing. Conceptul va fi prezentat ulterior şi la Salonul Auto de la Frankfurt.
Duminica, 10 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Volkswagen Cross Up! - primele imagini oficiale

Una dintre surprizele Volkswagen pentru Salonul Auto de la Geneva este varianta Cross a modelului Up! Primele imagini oficiale au fost deja făcute publice.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Modele noi

Renault Fluence a primit un facelift

Renault a prezentat primele imagini ale lui Fluence facelift, model pe care îl va lansa la Salonul Auto de la Istanbul. Modelul debutează în 2013 şi primeşte sistemul multimedia R-Link.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru