Jaguar și Land Rover boicotează Salonul Auto de la Detroit: ”Nu există suficient interes din partea publicului”

de Bogdan Mirică
Joi, 26.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar și Land Rover au anunțat că nu vor participa la ediția din acesta an a Salonului Auto de la Detroit, cel mai mare eveniment de profil din Statele Unite.

Salonul Auto de la Detroit a fost prima victimă a crizei auto care a izbucnit la finalul lui 2008. Majoritatea constructorilor și-au amânat participarea la cel mai mare eveniment de profil din Statele Unite. Iar Detroit a devenit primul semn că toți producătorii se tem.

Astăzi, la aproape șapte ani de atunci, cel mai mare salon auto american se pregătește să mai consemneze o absență importantă. Din fericire, nu din cauza unei noi crize auto.

Jaguar și Land Rover au decis să nu participe la ediția din 2016 a Salonului de la Detroit, programată în luna ianuarie. Motivul invocat de britanici este simplu: evenimentul nu este eficient în atragerea clienților. Un studiu intern a demonstrat că publicul de la Detroit nu acordă o atenție deosebită celor două branduri.

Cu toate acestea, Jaguar și Land Rover au declarat că vor participa la celelalte saloane auto de pe coasta de est sau de vest a Americii. 

via leftlane

Comentarii (1)

  • s-a cam dus pe copca Detroit. O relocare a salonului ar fi benefica pentru constructori dar pentru oras...ar fi ca inca un cui batut.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru