Opel va lipsi de la Salonul Auto din Geneva: nemții nu au noutăți majore în 2018

de Petre Barac
Miercuri, 17.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel și-a anunțat absența de la Salonul Auto din Geneva, din luna martie, pe fondul presiunii făcute de proprietarul PSA pentru reducerea costurilor, dar și pentru că nu are mari noutăți pregătite pentru acest an.

Grupul Peugeot-Citroen caută să aducă Opel pe linia de plutire, după ce constructorul german a înregistrat mai mulți ani de pierderi.

Obiectivul trasat de PSA este ca Opel să ajungă la un ușor profit până în 2020, prin mai multă eficiență în producție și reducerea costurilor. Grupul francez a anunțat deja reducerea orelor de lucru în unele fabrici Opel sau tăieri de joburi la Vauxhall.

“Dacă nu au produse noi, nu vor fi acolo”, a declarat un oficial PSA despre absența Opel la ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva.

În schimb, Opel se va concentra mai mult pe evenimentele proprii și va merge la saloanele auto atunci când va avea “motive și produse bune”.

Absența producătorilor auto de la aceste saloane nu este o noutate, mulți dintre ei preferând să găzduiască evenimente pe cont propriu sau să meargă la târguri de tehnologie precum Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

Via Autonews

Comentarii (5)

  • O altă știre importantă este ca Automarket nu are niciun articol cu salonul auto de la Detroit.
    11 0
  • someone
    opel va lipsi de acum de la multe saloane. noua conducere , adica psa, trebuie sa reduca pierderile enorme zilnice cu opel, nu sa o duca la targ
    14 1
  • Tot "nemtii"?
    1 2
  • someone
    @ misha....esti rau misha....dar in acelasi timp ai dreptate: e vb de salonul de la detroit, for god's sake. au prezentat mustangul original care a jucat in Bullit. numai pentru aceasta masina trebuia prezentat aici un articol de cel putin 20 000 cuvinte si cele 9 minute din bullit unde mustangul acela e vedeta.
    6 0
  • Da, vad ca mi s-a sters ultimul comentariu, in care postasem link-uri cu salonul de la Detroit.

    Colegilor pasionati de mai sus le spun sa se uite pe motortrend, autoblog si caranddriver.

    Cheers!
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru