Opel

Luni, 07 Octombrie | Industrie

Opel marchează 40 de ani de la debutul lui Kadett E

Opel marchează 40 de ani de la debutul unui model simbol pentru constructorul din Russelsheim. Este vorba despre Kadett E, o mașină care la vremea ei era cea mai aerodinamică berlină din lume.
Vineri, 27 Septembrie | Industrie

Stellantis începe să elimine motoarele diesel pentru vehiculele comerciale

Stellantis a anunțat oficial că nu va mai prelua comenzi pentru vehicule comerciale cu motoare diesel. Ultimele exemplare ale acestor modele alimentate cu motorină vor fi livrate la începutul anului viitor.
Luni, 16 Septembrie | Masini electrice si hibride

Opel Movano, acum și în versiune alimentată cu hidrogen: peste 500 km autonomie

Cu ocazia IAA Transportation, șeful Opel a prezentat în premieră noul Movano Hydrogen. Acesta funcționează pe pile de combustie cu hidrogen și oferă o autonomie de peste 500 de kilometri, potrivit datelor oficiale.
Joi, 29 August | Oameni si masini

Polestar are un nou CEO: marca suedeză va fi condusă de fostul șef Opel

Polestar a anunțat oficial că va avea un nou CEO începând din 1 octombrie. Noul șef al mărcii suedeze va fi Michael Lohscheller, fostul șef Opel. El îl va înlocui pe Thomas Ingenlath, actualul șef Polestar.
Marti, 13 August | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul Opel Mokka facelift. Posibil debut în 2025

Au apărut primele imagini spion cu noul Opel Mokka facelift. Noul model primește o serie de actualizări vizuale minore, iar lansarea ar putea avea loc la începutul anului viitor.
Vineri, 28 Iunie | Industrie

Opel Zafira marchează 25 de ani de la debut. Multiplu câștigător al "Volanului de Aur"

Constructorul german de automobile marchează 25 de ani de la debutul primei generații Zafira. Acest model a câștigat de mai multe ori prestigiosul premiu "Volanul de Aur".
Joi, 13 Iunie | Modele noi

Opel Mokka, de-acum și în versiune mild-hybrid: consum cu 20% mai mic

Constructorul german de automobile anunță o nouă versiune mild-hybrid la 48V pentru Mokka. În acest caz, transmit nemții, consumul de combustibil scade cu până la 20%.
Luni, 10 Iunie | Industrie

Centrul de Design Opel împlinește 60 de ani de la înființare

Centrul de Design Opel marchează șase decenii de la înființare. A fost primul astfel de centru deschis de un producător european de automobile.
Marti, 14 Mai | Modele noi

Noi detalii despre Opel Frontera: preț de pornire de 24.000 de euro

Au apărut noi detalii despre noua generație Opel Frontera. SUV-ul german este disponibil într-o versiune hibridă și electrică, iar prețul de pornire este de 24.000 de euro.
Sambata, 27 Aprilie | Industrie

Stellantis: trei fabrici închise din cauza grevei angajaților

Grupul Stellantis a fost nevoit să închidă temporar 3 fabrici, deoarece angajații fabricii din Franța au intrat în grevă.
Marti, 23 Aprilie | Modele noi

Acesta este noul Opel Grandland: versiunea electrică oferă până la 700 de km autonomie

Opel a prezentat oficial noua generație Grandland, disponibilă în versiuni cu motoare hibride și electrice. Noul model aduce un design proaspăt și tehnologii noi, iar în cazul versiunii electrice, aceasta oferă o autonomie de până la 700 de kilometri.
Miercuri, 17 Aprilie | Modele noi

VIDEO: Imagini noi cu viitorul Citroen C3 Aircross, înrudit cu Opel Frontera

Citroen a publicat un clip sugestiv nou cu viitorul C3 Aircross, versiunea crossover a modelului cu același nume. Noul model va avea și o versiune electrică, iar data lansării a fost confirmată.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Aprilie | Modele noi

Opel Frontera a renăscut: pentru prima dată primește și versiune electrică

Opel a dezvăluit oficial noul Frontera. Numele anterior atribuit unui model de teren al mărcii revine după 20 de ani, iar noul model va fi disponibil în versiuni cu motor hibrid și cu motor electric.
Marti, 02 Aprilie | Tuning

Opel Astra, tunat de Irmscher. Va avea un motor de 260 de cai putere

Irmscher, compania germană de tuning, a prezentat mai multe imagini prelucrate digital cu un Opel Astra modificat de aceasta. Modelul compact ar putea fi produs în serie limitată, iar acesta va primi o caroserie modificată, precum și un motor care să dezvolte 260 de cai putere.
Joi, 21 Martie | Masini electrice si hibride

Motorizare mild-hybrid pentru Opel Astra: start de la 36.400 de euro în Germania

Constructorul german de automobile anunță o motorizare mild-hybrid pentru Opel Astra și Astra Sports Tourer. În Germania, noua versiune pornește de la 36.430 de euro.
Luni, 04 Martie | Modele noi

Motorizare mild-hybrid pentru Opel Corsa: start de la 17.700 de euro cu programul Rabla

Constructorul german de automobile anunță, în premieră, o motorizare mild-hybrid la 48V pentru modelul Corsa. Noua versiune pornește în România de la 17.678 de euro cu TVA inclus și programul Rabla.
Joi, 25 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Opel Frontera revine ca SUV electric: debutează la finalul anului 2024

Constructorul german de automobile tocmai a anunțat că viitorul său SUV cu zero emisii va fi denumit Frontera. Debutul este programat pentru finalul acestui an.
Luni, 22 Ianuarie | General

Opel: 125 de ani de la debutul primei mașini

Opel împlinește 125 de ani de când a lansat primul său automobil. De atunci și până în prezent, marca germană a produs peste 75 milioane de mașini la uzinele sale din Europa.
Luni, 04 Decembrie 2023 | Modele noi

PREMIERĂ: Opel Corsa, disponibil în versiuni mild-hybrid cu până la 136 CP

Constructorul german de automobile anunță, în premieră, versiuni mild-hybrid la 48V pentru modelul Corsa facelift. Acestea oferă până la 136 de cai putere.
Joi, 09 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Opel pregătește versiuni electrice pentru Crossland și Grandland

Viitoarele generații Opel Crossland și Grandland vor fi disponibile și într-o versiune pur electrică. Anunțul a fost făcut chiar de șeful companiei, Florian Huettl.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru