Ford

Vineri, 24 Martie | Economic

Ford: divizia de mașini electrice va suferi pierderi de 3 miliarde de euro în 2023

Ford preconizează că divizia sa de mașini electrice, Model E, va suferi pierderi în valoare de 3 miliarde de euro pe parcursul acestui an. Constructorul american se așteaptă ca această divizie să devină profitabilă abia în 2026.
Marti, 21 Martie | Modele noi

Am văzut pe viu noul Ford Explorer Electric: 5 lucruri despre SUV-ul desenat de un român

Acesta este noul Ford Explorer Electric, un model desenat de un designer român. L-am văzut pe viu și vă explicăm care e legătura cu Grupul Volkswagen și ce se întâmplă cu vechiul Explorer. Avem și VIDEO.
Miercuri, 15 Martie | Intern

Ford Bronco poate fi comandat în România. Pornește de la 79.400 de euro

Legendarul Ford Bronco poate fi comandat pe anumite piețe din Europa, inclusiv în România. La noi în țară, off-roaderul american pornește de la 79.400 de euro.
Miercuri, 15 Martie | Masini electrice si hibride

Ford publică noi imagini cu viitorul SUV electric bazat pe platformă Volkswagen

Constructorul american de automobile a publicat un nou teaser video cu viitorul SUV electric, bazat pe platformă Volkswagen. Acesta va debuta în 21 martie.
Luni, 13 Martie | Industrie

Ford elimină 1100 de locuri de muncă în Spania. S-Max și Galaxy se apropie de sfârșit

Conform celor mai recente informații, Ford are în plan să elimine 1100 de locuri de muncă în Spania, ca parte a planului major de restructurare a mărcii pe piața europeană.
Joi, 09 Martie | Masini electrice si hibride

O nouă imagine cu viitorul SUV electric Ford, bazat pe platformă Volkswagen

Martin Sander, director general Ford Model e Europa, a publicat pe contul său de Twitter o nouă imagine teaser cu viitorul SUV electric al mărcii americane. Acesta va debuta în 21 martie.
Miercuri, 08 Martie | Industrie

OFICIAL: Ford Puma ST oferă o motorizare nouă: 1.0 litri, cu 170 de cai putere

Potrivit unor informații apărute pe site-ul Ford din Grecia, modelul Puma ST ar putea fi configurat alături de o motorizare de 1.0 litri, mild-hybrid, și o transmisie automată cu 7 rapoarte.
Vineri, 03 Martie | Tehnologie

Ford înființează o nouă divizie pentru dezvoltarea mașinilor autonome

Ford a înființat oficial noua sa divizie Latitude AI pentru dezvoltarea tehnologiei de conducere autonomă. Noile astfel de sisteme, ce vor fi prezente la viitoarele modele de serie ale mărcii americane, vor fi bazate pe inteligență artificială.
Vineri, 03 Martie | Industrie

Ford a rezolvat problema bateriei. Producția lui F-150 Lightning, reluată

Constructorul american de automobile anunță că producția lui F-150 Lightning va fi reluată în 13 martie. Aceasta a fost oprită în luna februarie după ce a fost descoperită o problemă la baterie.
Joi, 02 Martie | Tehnologie

Ford a patentat o tehnologie care îți poate refuza accesul în mașină, dacă nu ți-ai plătit ratele

Ford a patentat o tehnologie nouă care monitorizează plățile ratelor de către șofer pentru mașină. Dacă sistemul detectează că posesorul nu-și plătește ratele la timp, acesta poate limita accesul la unele funcții ale vehiculului și chiar îi poate refuza accesul în mașină.
Miercuri, 01 Martie | Masini electrice si hibride

Ford a comercializat 50.000 de exemplare Mustang Mach-E în Europa

Constructorul american de automobile anunță că a comercializat 50.000 de exemplare Mustang Mach-E în Europa. Mașina aniversară a fost vândută în Germania și este un Mach-E GT.
Vineri, 24 Februarie | Modele noi

Imagini noi cu viitorul SUV electric Ford, bazat pe platformă Volkswagen

Ford a publicat un clip teaser nou cu unul dintre viitoarele sale modele electrice. Acesta este un SUV electric bazat pe platformă Volkswagen și va fi dezvăluit oficial în 21 martie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Februarie | Industrie

Ford va construi o fabrică de baterii în Turcia. Una dintre cele mai mari din Europa

Ford a semnat un acord fără caracter obligatoriu cu LG Energy Solutions și Koc Holding pentru a construi o fabrică de baterii în Turcia. Aceasta va avea o capacitate anuală de 45 GWh.
Joi, 16 Februarie | Masini electrice si hibride

Ford Mustang Mach-E primește baterii noi, mai durabile și cu încărcare mai rapidă

Ford a anunțat oficial că va introduce baterii noi pentru modelele sale electrice actuale și viitoare. Noile baterii, de tipul LFP, sunt mai durabile, au costuri de producție mai mici și timpi de încărcare mai mici. Primul model care primește aceste baterii noi este Mustang Mach-E.
Joi, 16 Februarie | Intern

Producția auto națională, creștere de 10% în ianuarie

Potrivit celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, producția auto națională a înregistrat o creștere de aproape 10% în prima lună a lui 2023.
Miercuri, 15 Februarie | General

Ford va elimina 3800 de locuri de muncă în Europa

Divizia europeană a mărcii Ford a anunțat că va elimina aproximativ 3800 de locuri de muncă. Acest lucru face parte dintr-un plan nou de reorganizare a mărcii pe piața europeană.
Miercuri, 15 Februarie | Industrie

Ford oprește producția lui F-150 Lightning din cauza unei probleme la baterie

Ford a fost nevoit să oprească temporar producția camionetei electrice F-150 Lightning. Aceasta a fost oprită din cauza unei posibile probleme descoperite la baterie în timpul inspecției finale.
Luni, 13 Februarie | Oameni si masini

Ford îi învață pe clienții lui Bronco Raptor cum să conducă în off-road

Clienții noului model de teren Ford Bronco Raptor beneficiază de un program special din partea mărcii americane. Mai exact, Ford le oferă acestora cursuri de conducere în off-road, printr-un program special dezvoltat de divizia Ford Performance în colaborare cu mai mulți piloți de competiții off-road.
Miercuri, 08 Februarie | Modele noi

Noul Ford Mustang Dark Horse: primele imagini cu interiorul modelului american

Constructorul american de automobile a dezvăluit mai multe informații despre noul Mustang Dark Horse. Totodată, avem și primele imagini cu interiorul.
Luni, 06 Februarie | Masini electrice si hibride

Ford și Red Bull vor crea împreună un model electric. Va fi „important din punct de vedere strategic”

Jim Farley, CEO-ul global Ford, a anunțat că Ovalul Albastru și Red Bull vor colabora pentru lansarea unui viitor model electric de serie. Acesta este descris ca fiind unul „important din punct de vedere strategic.”

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru