Ford

Joi, 21 Septembrie | Industrie

Ford patentează un nou tip de airbag, montat în podea, pe vehicule comerciale

Ford a depus o cerere de brevet pentru o tehnologie care ar putea influența foarte mult industria auto în viitor. Ford vrea să introducă un airbag montat în zona podelei, situat între bancheta spate și spațiul de încărcare.
Marti, 19 Septembrie | Modele noi

Premieră: Noul Ford Ranger a primit o versiune plug-in hybrid

Ford Ranger, cel mai vândut model pick-up din Europa, va fi disponibil, în premieră, și in versiune plug-in hybrid. Ford susține că acest derivat va avea cel mai mare cuplu dintre toate modelele Ranger.
Marti, 19 Septembrie | Industrie

Ford poate intra în faliment dacă acceptă salariul cerut de sindicaliști: 300.000 de dolari/an

Ford poate intra pentru prima dată în faliment dacă acceptă solicitările membrilor Sindicatului UAW. Aceștia cer un salariu mediu de 300.000 de dolari pe an.
Joi, 07 Septembrie | Modele noi

OFICIAL: Noul Ford Mustang Mach-E Rally debutează cu 480 CP și gardă la sol înălțată

Noul Ford Mustang Mach-E Rally a debutat oficial, astfel că a renunțat la camuflaj și acum îl putem admira în toată splendoarea lui. Are o gardă la sol înălțată și două motoare electrice care dezvoltă 480 CP.
Joi, 24 August | Modele noi

Ford prezintă noul campervan Transit Custom Nugget: panou solar și motor hibrid plug-in

Ford a dezvăluit oficial noua generație Transit Custom Nugget, versiunea campervan a modelului de transport pasageri și marfă. Noul model primește, printre altele, un panou solar montat în plafonul retractabil, precum și o motorizare hibridă cu încărcare la priză.
Miercuri, 23 August | Modele noi

Video cu un nou campervan Ford: plafon retractabil și panou solar

Ford a publicat două clipuri teaser cu un viitor campervan destinat exclusiv pentru piața din Europa. Din clipurile sugestive, noul model va avea un plafon retractabil, care conține și un panou solar, precum și o serie de dotări specifice unui monovolum destinat aventurilor în aer liber.
Vineri, 18 August | Modele noi

Noul Ford Mustang GTD, o mașină de curse pentru stradă: 800 de cai putere și aerodinamică activă

Ford a prezentat oficial o nouă versiune pentru Mustang. Aceasta se numește GTD și este o mașină de curse transformată special într-un model de stradă. Noul Mustang GTD primește un motor de 800 de cai putere, suspensie nouă și aerodinamică activă, printre altele.
Miercuri, 16 August | Industrie

Noul Ford Mustang: 67% dintre clienți au optat pentru motorul V8

Potrivit celor mai recente informații, 67% dintre clienții care au comandat noua generație Ford Mustang au optat pentru motorul V8. Totodată, 27% au bifat transmisia manuală.
Vineri, 11 August | Masini electrice si hibride

Noul Ford Explorer electric: lansarea în Europa ar putea fi amânată cu 6 luni

Potrivit unor informații apărute într-o publicație din Germania, lansarea pe piața europeană a noului Ford Explorer electric ar putea fi amânată cu 6 luni.
Sambata, 05 August | Reportaj

Ford a fost la un pas să cumpere Volkswagen după Al Doilea Război Mondial

A fost un moment în care Ford putea să cumpere Volkswagen. Mai exact, uzina din Wolfsburg. N-a făcut-o, pentru că Germania era prea instabilă atunci, imediat după război. Dar ce ne-a adus această negociere eșuată?
Vineri, 28 Iulie | Modele noi

Noul Ford Mustang Dark Horse R, pregătit pentru circuit: motor V8 de peste 500 CP

Ford a dezvăluit oficial noul Mustang Dark Horse R, versiunea de performanță construită pentru circuit. Noul model primește un motor V8 care dezvoltă peste 500 de cai putere, alături de numeroase modificări estetice și tehnice.
Vineri, 21 Iulie | Intern

Prețuri noile Ford Transit Courier și Tourneo Courier în România: start de la 15.550 de euro

Ford a anunțat oficial prețurile modelelor Transit Courier și Tourneo Courier pentru piața din România. Astfel, varianta de transport marfă Transit Courier pleacă de la 15.550 de euro, în timp ce varianta pentru pasageri Tourneo Courier pornește de la 18.100 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Iulie | Tuning

Noul Ford Mustang Dark Horse, tunat de Hennessey: motor V8 de 850 CP

Compania americană de tuning Hennessey a lansat o versiune mai puternică pentru Ford Mustang Dark Horse. Noul model, botezat H850, primește un motor mai puternic, care dezvoltă 850 de cai putere.
Marti, 18 Iulie | Masini electrice si hibride

Ford reduce prețurile camionetei electrice F-150 Lightning cu până la 10.000 de dolari

Ford a anunțat că va reduce prețurile modelului său electric F-150 Lightning cu până la 10.000 de dolari pe piața din Statele Unite. Această scădere a prețului este rezultatul capacității mai mari de producție pentru noului model.
Vineri, 14 Iulie | Masini electrice si hibride

Ford prezintă noul Mustang Mach-E Rally. Va fi disponibil în Europa

Cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood, Ford a prezentat noul Mustang Mach-E Rally. Acesta va fi disponibil în SUA și Europa.
Vineri, 14 Iulie | Masini electrice si hibride

Ford Fiesta ar putea reveni ca model electric. Construit în parteneriat cu Volkswagen

Potrivit celor mai recente zvonuri, Ford Fiesta ar putea reveni sub forma unui model cu zero emisii. Un alt fruct al colaborării cu germanii de la Volkswagen.
Marti, 11 Iulie | Modele noi

Teaser cu o nouă versiune de performanță a lui Ford Mustang Mach-E. Debut la Festivalul de Viteză de la Goodwood

Ford a publicat un clip teaser cu ceea ce pare a fi o nouă versiune de performanță a electricului Mustang Mach-E. Noul model ar urma să fie creat special pentru teren accidentat, iar lansarea sa va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.
Vineri, 07 Iulie | Modele noi

Teaser cu viitorul Ford Mustang Dark Horse R, o mașină creată pentru circuit

Ford a publicat o primă imagine teaser cu viitorul Mustang Dark Horse R, cea mai puternică versiune a modelului de performanță. Noua versiune este creată special pentru circuit și va fi dezvăluită în 27 iulie.
Luni, 03 Iulie | Industrie

Ford: ultimul exemplar Fiesta va fi produs în 7 iulie

Ford a confirmat oficial că ultimul exemplar al emblematicului Fiesta va fi produs în 7 iulie. Modelul subcompact de succes al mărcii americane va fi retras după o producție care a durat 47 de ani.
Joi, 29 Iunie | Modele noi

Noul Ford Bronco, transformat în mașină de intervenții pentru pompieri

Ford a transformat un exemplar al modelului său de teren Bronco într-o mașină specială pentru pompieri. Exemplarul va fi donat unui parc național din Statele Unite.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru