Ford

Marti, 14 Mai | Economic

Ford a pierdut 100.000 de dolari pentru fiecare mașină electrică vândută în primul trimestru

Potrivit publicației Bloomberg, divizia de mașini electrice Ford Model E a pierdut circa 100.000 de dolari pentru fiecare mașină electrică vândută în primele 3 luni din acest an.
Duminica, 12 Mai | Industrie

Ford: investigație deschisă asupra a 220.000 de modele din cauza scurgerilor de combustibil

Oficialii americani au deschis o evaluare preliminară asupra a 220.000 de mașini Ford, din cauza scurgerilor de combustibil, care pot duce la incendiu.
Sambata, 11 Mai | Industrie

Ford va produce 300.000 de mașini pe an în Spania

Din anul 2027, Ford a declarat că va produce 300.000 de mașini pe an la uzina din Spania. Această decizie deschide noi oportunități pentru forța de muncă.

Ford schimbă macazul: va continua să vândă mașini cu motoare termice și după 2030

Ford și-a revizuit planurile sale de electrificare pentru următorul deceniu. Ca urmare a vânzărilor sub așteptări ale mașinilor electrice, compania americană va continua să vândă mașini cu motoare termice și după 2030.
Sambata, 27 Aprilie | Industrie

Volkswagen Transporter va fi construit în fabrica Ford din Turcia

Volkswagen a decis să mute producția modelului Transporter, în Turcia, chiar la fabrica Ford, unde este fabricat modelul Transit și Transit Custom.
Marti, 23 Aprilie | Modele noi

Actualizări pentru Ford E-Transit: autonomie mărită până la 402 km și baterie nouă

Ford a introdus câteva actualizări importante pentru versiunea electrică a lui Transit. Astfel, modelul utilitar primește acum o baterie mai mare, cu încărcare mai rapidă și cu autonomie mai mare.
Miercuri, 17 Aprilie | Modele noi

Ford Mustang 60th Anniversary: pachet de design cu accente retro

Cu ocazia aniversării celor șase decenii împliniți de celebrul Mustang, Ford a introdus un pachet de design cu accente retro în SUA. Acesta va fi replicat doar în 1.965 de exemplare.
Miercuri, 10 Aprilie | Modele noi

Noul Ford Focus ST Edition, un hot hatch pregătit pentru Nurburgring. Costă 40.000 de euro în România

Ford a prezentat oficial noul Focus ST Edition, o versiune modificată a hot hatch-ului ST. Noul model primește o suspensie reglabilă nouă, iar mașina vine și cu un document special pentru reglarea suspensiei pe circuitul Nurburgring.
Vineri, 29 Martie | Industrie

Ford ar putea construi un SUV nou cu motor hibrid în Spania

Ford ar putea construi, în viitorul apropiat, un viitor model în Spania. Acesta va fi un SUV nou, cu motor hibrid, care ar urma să fie produs la uzina de la Valencia.
Joi, 28 Martie | Industrie

Ford pregătește un pachet vizual special pentru Mustang: marchează 60 de ani de la debut

Ford a publicat mai multe imagini sugestive cu un nou pachet vizual pentru Mustang. Noul pachet va aduce embleme desenate în stil retro pentru a marca cei 60 de ani de la debutul primei generații a celebrului model de performanță.
Miercuri, 27 Martie | Intern

Noul Ford Explorer electric, disponibil în România: start de la 47.500 de euro

Noul Ford Explorer, pur electric, poate fi comandat în România. Disponibil în două niveluri de echipare și două versiuni, modelul producătorului american pornește de la 47.500 de euro.
Marti, 26 Martie | Premii auto

Ford stabilește un nou record pe sfertul de milă: 7.7 secunde

Ford a anunțat că a reușit să stabilească un nou record pe o distanță de un sfert de milă. Dragster-ul electric Mustang Cobra Jet 1800 a reușit să parcurgă peste 400 de metri în 7.7 secunde.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 21 Martie | Masini electrice si hibride

Noul Ford Tourneo Connect plug-in hybrid: până la 110 km autonomie pur electrică

Ford Tourneo Connect tocmai a primit o nouă versiune plug-in hybrid. Aceasta poate parcurge până la 110 kilometri în modul pur electric, iar comenzile vor fi deschise în vara acestui an.
Miercuri, 20 Martie | Masini electrice si hibride

Ford amână lansarea unui viitor SUV electric pentru 2026

Potrivit informațiilor din presă, Ford ar fi amânat lansarea unui viitor SUV electric cu 3 rânduri de scaune. Constructorul american se va concentra mai mult asupra dezvoltării unui viitor model electric accesibil.
Miercuri, 13 Martie | Modele noi

Ford F-150 a ajuns în România. Preț de pornire: 77.350 de euro

În cadrul unui eveniment dedicat lui Ford F-150, compania Proleasing Motors a anunțat debutul comercializării celui mai vândut model de pe piața americană, într-un parteneriat cu Hedin US Motors.
Miercuri, 13 Martie | General

Dacia, brand-ul cu cei mai mulți clienți fideli în Germania

Conform unui nou studiu, Dacia este brand-ul auto cu cei mai mulți clienți fideli pe piața din Germania. Procentul clienților fideli mărcii de la Mioveni din această țară este mai mare cu 20% față de media industriei auto.
Marti, 05 Martie | Economic

Ford a vândut 0 exemplare Ranger și cu 33% mai puține Bronco în februarie, în SUA

În a doua lună din 2024, Ford a vândut 0 exemplare Ranger și cu 32.4% mai puține unități Bronco în America de Nord. În schimb, au crescut vânzările de modele hibrid și pur electrice.
Joi, 29 Februarie | Industrie

Ford Bronco va primi o echipare nouă cu ocazia unei eclipse totale de soare

Ford Bronco, modelul de teren al mărcii americane, va primi o echipare nouă cu ocazia unui eveniment foarte special. Mai exact, noua echipare Blackout Package va fi lansată cu ocazia eclipsei totale de soare din aprilie, care se va vedea în Statele Unite.
Marti, 27 Februarie | Industrie

Ford oprește livrările lui F-150 Lightning

Ford a trebuit să oprească livrările versiunii electrice a lui F-150. Modelul este expus unei verificări de calitate pentru o problemă necunoscută.
Miercuri, 21 Februarie | Masini electrice si hibride

Prețurile lui Ford Mustang Mach-E, reduse cu până la 8100 de dolari în SUA

Ford a redus prețurile crossover-ului său electric Mustang Mach-E pe piața din SUA. Reducere prețului apare în contextul vânzărilor în scădere ale modelului în luna ianuarie, ca urmare a pierderii subvenției.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru