Ford

Joi, 25 Iulie | Intern

Producția auto națională a crescut cu 11% în luna iunie

Potrivit noilor date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, producția auto națională a crescut cu 11% în luna iunie. În primele 6 luni, producția auto din țara noastră s-a bucurat de o creștere de peste 8%.
Luni, 22 Iulie | Industrie

Ford recunoaște că obiectivele sale de electrificare în Europa au fost prea ambițioase

Un oficial important al diviziei de mașini electrice Ford a recunoscut că obiectivele mărcii privind electrificarea totală până în 2030 în Europa au fost prea ambițioase. În acest context, Ford va continua să dezvolte mașini cu motoare hibride noi.
Luni, 15 Iulie | Motorsport

Ford prezintă noul Raptor T1+, pregătit pentru Raliul Dakar 2025

Ford a dezvăluit oficial noul Raptor T1+. Aceasta este o mașină de rally-raid cu care marca americană va concura în ediția din 2025 a Raliului Dakar.
Miercuri, 10 Iulie | Modele noi

Ford Capri renaște: crossover electric cu autonomie de 627 km

Ford a dezvăluit oficial noul Capri, un crossover exclusiv electric. Noul model este disponibil în versiuni cu două propulsoare, cu puteri până la 340 de cai putere, iar autonomia maximă depășește 620 de kilometri.
Miercuri, 10 Iulie | Modele noi

Acesta este noul Ariel Nomad 2, acum cu motor preluat de la Ford Focus ST

Ariel a prezentat oficial noul Nomad 2, succesorul primului model cu același nume. Noul model de teren de performanță primește acum un motor de 305 cai putere, preluat de la Ford Focus ST.
Marti, 09 Iulie | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul Ford Puma electric. Lansarea va avea loc în acest an

Au apărut primele imagini spion cu noul Ford Puma Gen-E, noua versiune electrică a crossover-ului produs la Craiova. Lansarea noii versiuni cu zero emisii a lui Puma va avea loc mai târziu în acest an.
Vineri, 05 Iulie | Economic

Ford Puma, cea mai vândută mașină în Marea Britanie, în prima jumătate a lui 2024

Ford Puma, crossover-ul produs la Craiova, a fost cea mai vândută mașină pe piața din Marea Britanie în prima jumătate a lui 2024. Primele poziții sunt ocupate de SUV-uri sau crossovere.
Joi, 04 Iulie | Siguranta

O nouă rechemare în service pentru Ford. Peste 30.000 de unități Mustang afectate

Constructorul american de automobile recheamă în service peste 30.000 de exemplare Mustang, produse în 2022 și 2023. Pe scurt, volanul s-ar putea roti dintr-o parte în alta fără intenția șoferului.
Joi, 27 Iunie | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noul Ford Capri: crossover electric cu platformă Volkswagen

Ford a dezvăluit primele imagini oficiale sugestive cu noul Capri. Celebrul nume va fi purtat de un crossover electric bazat pe platformă Volkswagen. Noul model va fi lansat în iulie.
Marti, 25 Iunie | Intern

Producția auto națională a crescut cu 50% în luna aprilie, dar a scăzut în luna mai

Potrivit informațiilor furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, (ACAROM), producția auto națională s-a bucurat de o creștere de 50% în luna aprilie. Totuși, în luna mai, aceasta a scăzut cu peste 16%.
Marti, 25 Iunie | Motorsport

Ford câștigă Pikes Peak cu electricul F-150 Lightning SuperTruck

Americanii de la Ford au câștigat legendara urcare de la Pikes Peak cu electricul F-150 Lightning SuperTruck. La volan s-a aflat nimeni altul decât Romain Dumas.
Marti, 18 Iunie | Concepte

Prototipul Ford pentru Pikes Peak: 3 motoare electrice și 1.400 CP

Ford a dezvăluit mai multe informații despre noul prototip electric F-150 Lightning SuperTruck. Acesta oferă 1.400 de cai putere și va fi pilot de Romain Dumas la Pikes Peak.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Iunie | Intern

Noul Ford Mustang GTD, disponibil și în România: preț de 359.900 de euro

Ford Mustang GTD, cea mai puternică versiune a modelului de performanță american, a ajuns oficial pe piața din România. În țara noastră, noul model de performanță propune un preț de 359.900 de euro.
Joi, 13 Iunie | Industrie

Ford va elimina 1600 de locuri de muncă la uzina din Spania

Ford a anunțat că are în plan să elimine 1600 de locuri de muncă la uzina sa din Spania, de la Valencia. Dintre acestea, 600 de locuri de muncă vor fi eliminate permanent.
Miercuri, 12 Iunie | Modele noi

Noul Ford Mustang GTD este aici: peste 800 CP și jante din magneziu

Constructorul american de automobile va lansa noul Mustang GTD cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans, care se va desfășura în acest weekend. Mașina va oferi peste 800 de cai putere.
Miercuri, 12 Iunie | Industrie

Ford ar pregăti un viitor Mustang Raptor: debut posibil în 2026

Potrivit celor mai recente zvonuri, constructorul american de automobile ar pregăti o versiune Raptor pentru celebrul Mustang. Debutul ar fi programat pentru anul 2026.
Luni, 10 Iunie | Modele noi

Ford dezvăluie data lansării unui viitor crossover electric: ar putea fi botezat Capri

Ford a conformat oficial data lansării unui nou crossover electric pentru piața europeană. Noul model va fi bazat pe o platformă Volkswagen și ar putea fi numit Capri.
Vineri, 07 Iunie | Siguranta

Ford Mustang rechemat în service: risc de incendiu din cauza lichidului de ambreiaj

Constructorul american de automobile recheamă în service noul Mustang. Conducta de presiune a ambreiajului ar putea să se topească, iar din cauza scurgerii de lichid există riscul de incendiu.
Miercuri, 05 Iunie | Industrie

Noul Ford Explorer electric a intrat în producție

Ford a anunțat oficial debutul producției noii versiuni electrice a lui Explorer. Noul model este produs la Centrul de Electrificare de la Köln, din Germania.
Luni, 03 Iunie | Motorsport

Ford F-150 Lightning: versiunea electrică a camionetei, transformată special pentru Pikes Peak

Ford a publicat primele imagini oficiale cu noul F-150 Lightning SuperTruck EV. Aceasta este o mașină creată special pentru urcarea de la Pikes Peak și primește un pachet aerodinamic foarte agresiv.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru