Ford

Sambata, 28 Octombrie 2023 | Industrie

Ford suspendă investițiile în vehicule electrice din cauza pieței în schimbare

După ce a decis să oprească temporar investițiile de 12 miliarde de dolari, Ford își dă seama că pentru a se impune pe piața vehiculelor electrice nu este suficient să produci cea mai performantă mașină electrică.
Marti, 24 Octombrie 2023 | Intern

OFICIAL: Ford dă startul producției lui Transit Courier și Tourneo Courier la Craiova

Ford a anunțat oficial startul producției modelelor Transit Courier și Tourneo Courier la uzina de la Craiova. La ceremonie au participat Güven Özyurt, directorul general Ford Otosan, dar și Marcel Ciolacu, premierul României.
Luni, 16 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford ar putea reduce producția electricului F-150 Lightning, după scăderea cererii

Potrivit informațiilor de peste Ocean, constructorul din Dearborn ar putea reduce producția modelului cu zero emisii F-150 Lightning. Cererea pentru pick-up-ul electric ar fi scăzut.
Luni, 09 Octombrie 2023 | Modele noi

Noua generație Ford Tourneo Custom: versiune PHEV cu 232 CP

Ford prezintă noua generație a modelului Tourneo Custom. Aceasta este disponibilă inclusiv cu motorizare plug-in hybrid, iar clienții au la dispoziție și o tracțiune integrală.
Luni, 09 Octombrie 2023 | Modele noi

Ford prezintă noua generație Transit Custom: platformă nouă și caroserie unică în segment

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noua generație Transit Custom. Modelul utilitar a primit o platformă nouă și este disponibil inclusiv în versiune PHEV și pur electrică.
Marti, 03 Octombrie 2023 | Reportaj

PREMIERĂ: Am făcut off-road cu noul Ford Bronco, în România

La câteva luni de la debutul pe piața europeană, noul Ford Bronco a ajuns în România, iar noi l-am testat, în premieră, acolo unde modelul american se simte ca peștele în apă. Adică în off-road. În cadrul evenimentului, am condus, tot pe teren accidentat, și modelul Ranger în versiunea Platinum.
Joi, 21 Septembrie 2023 | Industrie

Ford patentează un nou tip de airbag, montat în podea, pe vehicule comerciale

Ford a depus o cerere de brevet pentru o tehnologie care ar putea influența foarte mult industria auto în viitor. Ford vrea să introducă un airbag montat în zona podelei, situat între bancheta spate și spațiul de încărcare.
Marti, 19 Septembrie 2023 | Modele noi

Premieră: Noul Ford Ranger a primit o versiune plug-in hybrid

Ford Ranger, cel mai vândut model pick-up din Europa, va fi disponibil, în premieră, și in versiune plug-in hybrid. Ford susține că acest derivat va avea cel mai mare cuplu dintre toate modelele Ranger.
Marti, 19 Septembrie 2023 | Industrie

Ford poate intra în faliment dacă acceptă salariul cerut de sindicaliști: 300.000 de dolari/an

Ford poate intra pentru prima dată în faliment dacă acceptă solicitările membrilor Sindicatului UAW. Aceștia cer un salariu mediu de 300.000 de dolari pe an.
Joi, 07 Septembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noul Ford Mustang Mach-E Rally debutează cu 480 CP și gardă la sol înălțată

Noul Ford Mustang Mach-E Rally a debutat oficial, astfel că a renunțat la camuflaj și acum îl putem admira în toată splendoarea lui. Are o gardă la sol înălțată și două motoare electrice care dezvoltă 480 CP.
Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Ford prezintă noul campervan Transit Custom Nugget: panou solar și motor hibrid plug-in

Ford a dezvăluit oficial noua generație Transit Custom Nugget, versiunea campervan a modelului de transport pasageri și marfă. Noul model primește, printre altele, un panou solar montat în plafonul retractabil, precum și o motorizare hibridă cu încărcare la priză.
Miercuri, 23 August 2023 | Modele noi

Video cu un nou campervan Ford: plafon retractabil și panou solar

Ford a publicat două clipuri teaser cu un viitor campervan destinat exclusiv pentru piața din Europa. Din clipurile sugestive, noul model va avea un plafon retractabil, care conține și un panou solar, precum și o serie de dotări specifice unui monovolum destinat aventurilor în aer liber.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 18 August 2023 | Modele noi

Noul Ford Mustang GTD, o mașină de curse pentru stradă: 800 de cai putere și aerodinamică activă

Ford a prezentat oficial o nouă versiune pentru Mustang. Aceasta se numește GTD și este o mașină de curse transformată special într-un model de stradă. Noul Mustang GTD primește un motor de 800 de cai putere, suspensie nouă și aerodinamică activă, printre altele.
Miercuri, 16 August 2023 | Industrie

Noul Ford Mustang: 67% dintre clienți au optat pentru motorul V8

Potrivit celor mai recente informații, 67% dintre clienții care au comandat noua generație Ford Mustang au optat pentru motorul V8. Totodată, 27% au bifat transmisia manuală.
Vineri, 11 August 2023 | Masini electrice si hibride

Noul Ford Explorer electric: lansarea în Europa ar putea fi amânată cu 6 luni

Potrivit unor informații apărute într-o publicație din Germania, lansarea pe piața europeană a noului Ford Explorer electric ar putea fi amânată cu 6 luni.
Sambata, 05 August 2023 | Reportaj

Ford a fost la un pas să cumpere Volkswagen după Al Doilea Război Mondial

A fost un moment în care Ford putea să cumpere Volkswagen. Mai exact, uzina din Wolfsburg. N-a făcut-o, pentru că Germania era prea instabilă atunci, imediat după război. Dar ce ne-a adus această negociere eșuată?
Vineri, 28 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Ford Mustang Dark Horse R, pregătit pentru circuit: motor V8 de peste 500 CP

Ford a dezvăluit oficial noul Mustang Dark Horse R, versiunea de performanță construită pentru circuit. Noul model primește un motor V8 care dezvoltă peste 500 de cai putere, alături de numeroase modificări estetice și tehnice.
Vineri, 21 Iulie 2023 | Intern

Prețuri noile Ford Transit Courier și Tourneo Courier în România: start de la 15.550 de euro

Ford a anunțat oficial prețurile modelelor Transit Courier și Tourneo Courier pentru piața din România. Astfel, varianta de transport marfă Transit Courier pleacă de la 15.550 de euro, în timp ce varianta pentru pasageri Tourneo Courier pornește de la 18.100 de euro.
Miercuri, 19 Iulie 2023 | Tuning

Noul Ford Mustang Dark Horse, tunat de Hennessey: motor V8 de 850 CP

Compania americană de tuning Hennessey a lansat o versiune mai puternică pentru Ford Mustang Dark Horse. Noul model, botezat H850, primește un motor mai puternic, care dezvoltă 850 de cai putere.
Marti, 18 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford reduce prețurile camionetei electrice F-150 Lightning cu până la 10.000 de dolari

Ford a anunțat că va reduce prețurile modelului său electric F-150 Lightning cu până la 10.000 de dolari pe piața din Statele Unite. Această scădere a prețului este rezultatul capacității mai mari de producție pentru noului model.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru