Ford

Vineri, 28 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Ford Mustang Dark Horse R, pregătit pentru circuit: motor V8 de peste 500 CP

Ford a dezvăluit oficial noul Mustang Dark Horse R, versiunea de performanță construită pentru circuit. Noul model primește un motor V8 care dezvoltă peste 500 de cai putere, alături de numeroase modificări estetice și tehnice.
Vineri, 21 Iulie 2023 | Intern

Prețuri noile Ford Transit Courier și Tourneo Courier în România: start de la 15.550 de euro

Ford a anunțat oficial prețurile modelelor Transit Courier și Tourneo Courier pentru piața din România. Astfel, varianta de transport marfă Transit Courier pleacă de la 15.550 de euro, în timp ce varianta pentru pasageri Tourneo Courier pornește de la 18.100 de euro.
Miercuri, 19 Iulie 2023 | Tuning

Noul Ford Mustang Dark Horse, tunat de Hennessey: motor V8 de 850 CP

Compania americană de tuning Hennessey a lansat o versiune mai puternică pentru Ford Mustang Dark Horse. Noul model, botezat H850, primește un motor mai puternic, care dezvoltă 850 de cai putere.
Marti, 18 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford reduce prețurile camionetei electrice F-150 Lightning cu până la 10.000 de dolari

Ford a anunțat că va reduce prețurile modelului său electric F-150 Lightning cu până la 10.000 de dolari pe piața din Statele Unite. Această scădere a prețului este rezultatul capacității mai mari de producție pentru noului model.
Vineri, 14 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford prezintă noul Mustang Mach-E Rally. Va fi disponibil în Europa

Cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood, Ford a prezentat noul Mustang Mach-E Rally. Acesta va fi disponibil în SUA și Europa.
Vineri, 14 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford Fiesta ar putea reveni ca model electric. Construit în parteneriat cu Volkswagen

Potrivit celor mai recente zvonuri, Ford Fiesta ar putea reveni sub forma unui model cu zero emisii. Un alt fruct al colaborării cu germanii de la Volkswagen.
Marti, 11 Iulie 2023 | Modele noi

Teaser cu o nouă versiune de performanță a lui Ford Mustang Mach-E. Debut la Festivalul de Viteză de la Goodwood

Ford a publicat un clip teaser cu ceea ce pare a fi o nouă versiune de performanță a electricului Mustang Mach-E. Noul model ar urma să fie creat special pentru teren accidentat, iar lansarea sa va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.
Vineri, 07 Iulie 2023 | Modele noi

Teaser cu viitorul Ford Mustang Dark Horse R, o mașină creată pentru circuit

Ford a publicat o primă imagine teaser cu viitorul Mustang Dark Horse R, cea mai puternică versiune a modelului de performanță. Noua versiune este creată special pentru circuit și va fi dezvăluită în 27 iulie.
Luni, 03 Iulie 2023 | Industrie

Ford: ultimul exemplar Fiesta va fi produs în 7 iulie

Ford a confirmat oficial că ultimul exemplar al emblematicului Fiesta va fi produs în 7 iulie. Modelul subcompact de succes al mărcii americane va fi retras după o producție care a durat 47 de ani.
Joi, 29 Iunie 2023 | Modele noi

Noul Ford Bronco, transformat în mașină de intervenții pentru pompieri

Ford a transformat un exemplar al modelului său de teren Bronco într-o mașină specială pentru pompieri. Exemplarul va fi donat unui parc național din Statele Unite.
Joi, 29 Iunie 2023 | Motorsport

Ford prezintă noul Mustang GT4. Debutul competițional, în 2024

Ford a dezvăluit oficial noul Mustang GT4, un model de concurs destinat competițiilor aflate sub egida regulamentului internațional GT4. Noua mașină de concurs primește un motor V8, iar debutul competițional va avea loc în 2024.
Miercuri, 21 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford atacă urcarea de la Pikes Peak cu 1.400 de cai putere electrici

Constructorul american de automobile prezintă conceptul electric SuperVan 4.2, pregătit special pentru ediția din 2023 a urcării de la Pikes Peak. Mașina va fi pilotată de Romain Dumas.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 Iunie 2023 | Intern

Producția auto națională a crescut cu 28% în luna mai

Potrivit celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, producția auto națională s-a bucurat de o creștere de peste 28% în luna mai față de aceeași perioadă a anului trecut.
Miercuri, 14 Iunie 2023 | Motorsport

Ford va debuta în Raliul Dakar 2024 cu noul Ranger Raptor T1+

Ford a anunțat oficial că va participa ca echipă de uzină în ediția din 2024 a Raliului Dakar. Este pentru prima dată când Ovalul Albastru participă în mod oficial, iar mașina de concurs este un Ranger Raptor modificat special.
Marti, 13 Iunie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu viitorul Ford Puma facelift. Va primi și versiune electrică

Au apărut primele imagini spion cu viitorul Ford Puma facelift. Noul model va fi produs la uzina de la Craiova și va primi, în premieră, o versiune electrică. Debutul va avea loc anul viitor.
Luni, 12 Iunie 2023 | Industrie

Ford inaugurează noua uzină de mașini electrice din Germania

Constructorul american a inaugurat noul Centru de Electrificare din Niehl, Koln (Germania). La această uzină va fi produs electricul Explorer, dar și un crossover sport.
Luni, 12 Iunie 2023 | Motorsport

Ford revine la Le Mans cu noul Mustang GT3. Debutul competițional, în 2024

Ford și-a anunțat oficial revenirea în cursa de 24 de ore de la Le Mans cu noul său model de concurs, Mustang GT3. Noua mașină este construită sub egida regulamentului GT3, care va deveni categorie nouă începând din 2024.
Vineri, 26 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Ford: Viitoarele modele electrice vor primi prize compatibile cu încărcătoarele Tesla

Potrivit lui Jim Farley, șeful Ford, viitoarele modele electrice ale Ovalului Albastru vor primi prize de încărcare compatibile cu încărcătoarele Tesla pentru piețele din SUA și Canada.
Luni, 15 Mai 2023 | Modele noi

Ford prezintă noul E-Tourneo Courier. Monovolumul electric va fi produs la Craiova

Constructorul american de automobile a dezvăluit noul model cu zero emisii E-Tourneo Courier. Acesta va fi produs la uzina Ford Otosan de la Craiova în doua jumătate a lui 2024.
Duminica, 14 Mai 2023 | Tehnologie

Ford va continua să ofere conexiune Apple CarPlay și Android Auto în mașinile sale

Potrivit șefului Ford, Jim Farley, constructorul american va continua să ofere conexiune Apple CarPlay și Android Auto în mașinile sale.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru