Ford

Joi, 01 Februarie | Intern

Prețuri noul Ford Mustang în România: start de la 55.900 de euro

Noua generație Ford Mustang poate fi comandată în România. Disponibil exclusiv cu motor V8, celebrul muscle car american pornește, la noi în țară, de la 55.900 de euro.
Marti, 30 Ianuarie | Modele noi

Ford prezintă noul Transit Connect: în premieră, versiune PHEV cu 110 km autonomie electrică

Ford Pro prezintă noul Transit Connect, o utilitară compactă care va putea fi comandată, în premieră, și alături de un sistem de propulsie plug-in hybrid. Acesta are o autonomie electrică de până la 110 kilometri.
Marti, 30 Ianuarie | General

Primul exemplar Ford Mustang Dark Horse s-a vândut la licitație cu 375.000 de dolari

A fost vândut primul exemplar Ford Mustang Dark Horse, o versiune mai puternică a modelului american. Exemplarul s-a vândut la licitație pentru suma de 375.000 de dolari, iar banii vor fi donați în scopuri caritabile.
Luni, 29 Ianuarie | Intern

Prețuri Ford Kuga facelift în România: start de la 30.300 de euro

Noul Ford Kuga facelift poate fi comandat în România. Clienții de aici au la dispoziție 5 niveluri de echipare, iar prețurile pornesc de la 30.300 de euro, cu TVA inclus.
Luni, 22 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Ford va reduce producția lui F-150 electric din cauza cererii scăzute

Ford va reduce ritmul producției pentru camioneta sa electrică F-150 Lightning. Decizia a fost luată din cauza cererii mai mici pentru model.
Joi, 18 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Ford va relua producția de Explorer electric în 2024

După o amânare la sfârșitul anului 2023, Ford va relua producția modelului electric Explorer în luna iunie a acestui an. Primele comenzi vor fi livrate în august.
Joi, 18 Ianuarie | Concepte

Noul concept Ford F-150 Lightning Switchgear: anunță un viitor pick-up electric de performanță

Ford a dezvăluit oficial noul F-150 Lightning Switchgear, un concept care anunță un viitor pick-up electric de performanță. Noul concept primește o caroserie modificată, anvelope de teren și o suspensie specială pentru off-road, printre altele.
Miercuri, 17 Ianuarie | Modele noi

Noul Ford Kuga facelift: versiune plug-in hybrid cu 69 km autonomie electrică

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Kuga facelift. SUV-ul a primit o serie de îmbunătățiri atât la exterior cât și la interior, iar versiunea plug-in hybrid are acum o autonomie pur electrică de până la 69 de kilometri.
Luni, 15 Ianuarie | Industrie

Primul Ford Mustang Dark Horse va fi vândut la licitație. Banii, donați în scopuri caritabile

Primul Ford Mustang Dark Horse care a părăsit linia de asamblare va fi scos la licitație. Americanii păstrează tradiția, așadar banii vor fi donați în scopuri caritabile.
Luni, 08 Ianuarie | Economic

Ford Puma, cea mai bine vândută mașină în Marea Britanie, în 2023

Ford Puma este oficial cea mai bine vândută mașină pe piața din Marea Britanie, în 2023. Modelul produs exclusiv la Craiova a fost vândut în aproape 50.000 de exemplare.
Vineri, 05 Ianuarie | Economic

Toyota Hilux pierde coroana după 7 ani. Ford Ranger este cea mai vândută mașină nouă în Australia

Actuala generație Ford Ranger este cea mai vândută mașină nouă din Australia. Este pentru prima oară în 28 de ani când un model al producătorului din Dearborn se impune pe această piață.
Joi, 21 Decembrie 2023 | Siguranta

Ford, brand-ul cu cele mai multe rechemări în Statele Unite, în 2023

Potrivit datelor publicate de organismul de siguranță rutieră NHTSA din SUA, Ford a avut cele mai multe campanii de rechemare în 2023. Anul acesta, constructorul american a trebuit să inițieze nu mai puțin de 54 de astfel de campanii pe piața din SUA.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford reduce producția lui F-150 Lightning la jumătate, din cauza cererii scăzute

Potrivit celor mai recente informații, constructorul american de automobile va reduce, din 2024, producția lui F-150 Lightning la jumătate. Din câte se pare, Ford își revizuiește planurile de electrificare.
Marti, 12 Decembrie 2023 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noul Volkswagen Transporter T7, bazat pe platformă Ford

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noua generație a lui Transporter. Viitorul model va fi bazat pe platformă dezvoltată de Ford, iar lansarea oficială va avea loc în primăvara lui 2024.
Joi, 07 Decembrie 2023 | Intern

Ford: Începe livrarea primelor Transit Courier și Tourneo Courier produse la Craiova

Constructorul american de automobile anunță startul livrărilor primelor unități Transit Courier și Tourneo Courier, produse la uzina Ford Otosan de la Craiova. Acestea au plecat spre clienți din Europa și Turcia.
Joi, 23 Noiembrie 2023 | Premii auto

Noul Ford Transit Custom câștigă premiul International Van of the Year 2024

Noul Ford Transit Custom a câștigat oficial premiul International Van of the Year 2024. În același timp, noua generație Ford Ranger a câștigat și premiul International Pick-up Award 2024, împreună cu Volkswagen Amarok.
Vineri, 17 Noiembrie 2023 | Intern

Producția auto națională, creștere de 14% în octombrie

Potrivit celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, producția auto națională a înregistrat o creștere de peste 14% în luna octombrie.
Luni, 13 Noiembrie 2023 | Modele noi

Ford Capri va renaște sub forma unui crossover electric, cu platformă Volkswagen

Ford Capri va renaște în 2024. Numele celebru va fi acum atribuit unui crossover coupe electric bazat pe platformă Volkswagen și cu tehnologie preluată de la Ford Explorer.
Sambata, 11 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford stabilește un record la Pikes Peak cu 1.400 de cai putere electrici

Constructorul american de automobile a stabilit un record la celebra urcare de la Pikes Peak, cu SuperVan 4.2. Cu alte cuvinte, o utilitară electrică, transformată complet, care dezvoltă 1.400 de cai putere.
Vineri, 10 Noiembrie 2023 | Modele noi

California Dreamin’: noul Ford Mustang GT California Special, o ediție specială cu accente retro

Ford a lansat oficial o nouă ediție specială pentru Mustang. Aceasta este botezată Mustang GT California Special și este o reinterpretare modernă a modelului original produs la sfârșitul anilor ’60.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru