Eficienta

Luni, 09 Decembrie 2019 | Industrie

Oficial VW: “Fabricile din Germania trebuie să devină mai eficiente”

Fabricile VW din Germania trebuie să devină mai eficiente și să egaleze performanțele uzinelor din afara țării, astfel încât să genereze economii de 2 miliarde de euro până în 2023, potrivit lui Andreas Tostmann, directorul de producție de la Volkswagen.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Industrie

Nissan va introduce un sistem de producție de “ultimă generație”: japonezii vor mai multă eficiență și refacerea profitului

Nissan a anunțat că va introduce un sistem de producție de “ultimă generație”, astfel încât fabricile sale să devină mai eficiente, iar profitul să revină la nivelul dorit. Noul sistem va fi implementat inițial în Japonia, costul fiind de circa 300 de milioane de dolari pentru uzina din Tochigi.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Industrie

Opel va lipsi de la Salonul Auto din Geneva: nemții nu au noutăți majore în 2018

Opel și-a anunțat absența de la Salonul Auto din Geneva, din luna martie, pe fondul presiunii făcute de proprietarul PSA pentru reducerea costurilor, dar și pentru că nu are mari noutăți pregătite pentru acest an.
Miercuri, 16 Mai 2012 | General

Maşinile ar putea renunţa în viitor la CD Player pentru a fi mai eficiente

Un designer american este de părere că renunţarea la unităţile CD Player în interiorul maşinilor ar putea reduce masa totală şi ar spori eficienţa consumului şi emisiilor.
Vineri, 13 Martie 2009 | Formula 1

McLaren: "Am identificat probleme la aerodinamica"

Martin Whitmarsh a admis ca rezultatele foarte slabe inregistrate de McLaren in cadrul testelor de la Barcelona au drept cauza principala aerodinamica monopostului MP4-24.

Tag-uri similare

Whitmarsh, Haug, McLaren, aerodinamica, eficienta, problema
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru