Costuri

Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Industrie

Continental pregătește noi tăieri de costuri, iar 30.000 de joburi sunt în pericol: “Industria auto trece prin cea mai gravă criză din ultimii 70 de ani”

Continental extinde programul său de restructurare și anunță că vrea să taie costurile cu peste un miliard de euro pe an începând din 2023. Nemții subliniază că 30.000 de angajați au locurile de muncă în pericol din cauză că industria auto traversează “cea mai gravă criză din ultimii 70 de ani”.
Vineri, 19 Iunie 2020 | Industrie

Jaguar Land Rover ar putea renunța la unele modele, din cauza crizei: “Trebuie să mai așteptăm câteva săptămâni înaintea deciziei”

Grupul Jaguar Land Rover va decide “în următoarele săptămâni” dacă va trebui să reducă și mai mult costurile, cu posibilitatea renunțării la unele modele din cauza crizei, după cum a declarat unul dintre reprezentanții Tata Motors.
Joi, 21 Mai 2020 | Industrie

Profitul Mitsubishi a scăzut cu 89%, la cel mai mic nivel din ultimii trei ani: japonezii vor acum reducerea costurilor cu peste 20% și eliminarea unor modele

Mitsubishi a raportat cel mai mic profit din ultimii trei ani, după o scădere de 89% în 2019, și anunță că va reduce costurile cu peste 20%. În plus, constructorul ia în calcul să părăsească anumite piețe unde vânzările au fost slabe și să elimine unele modele din gamă.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Nissan vrea să taie costurile anuale cu 2.8 miliarde de dolari

Nissan plănuiește o reducere de 2.8 miliarde de dolari a costurilor anuale, ca parte din programul de restructurare ce va fi prezentat la sfârșitul lunii mai, potrivit ultimelor informații neoficiale.
Luni, 03 Februarie 2020 | Industrie

Mini amână lansarea noii generații de modele: grupul BMW dă vina pe costuri și Brexit

Grupul BMW a amânat lansarea noii generații de modele Mini, cauzele fiind costurile și Brexit-ul, potrivit informațiilor publicate de Reuters. “Durata de viață a platformei actuale a fost extinsă,” au explicat oficialii BMW.
Sambata, 14 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Volkswagen: “Trebuie să reducem costurile dacă vrem să avem resurse pentru dezvoltarea și producția de masă a mașinilor electrice”

“Imperiul Volkswagen” este acum mai preocupat de nivelul costurilor, eficiența fiind un cuvânt de ordine pentru CEO-ul Herbert Diess. Grupul german “nu mai are nevoie de alte branduri”, ci vrea să-și sporească resursele pentru dezvoltarea și producția de masă a mașinilor electrice.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Industrie

Volkswagen spune că T-Cross nu va avea versiune hibridă: “Costurile ar fi la fel de mari ca la dezvoltarea unui model 100% electric”

Volkswagen T-Cross nu va primi o versiune hibridă din cauza costurilor prea mari cu dezvoltarea, potrivit unui reprezentant al producătorului german.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Industrie

Volkswagen va reduce gama de versiuni: 25% dintre variantele de motoare și transmisii vor fi eliminate

Volkswagen va elimina din gama 25% dintre variantele de motoare și transmisii, iar versiunile de bază ale unităților de propulsie vor fi oferite doar cu cutie manuală.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Industrie

Ford, despre extinderea parteneriatului cu Volkswagen: “Trebuie să fim precauți, este ca un dans delicat”

Șeful Ford, Jim Hackett, susține că este deschis la colaborarea cu alți constructori, dar se arată precaut cu privire la extinderea parteneriatului cu Volkswagen, pe care l-a descris ca un “dans delicat”.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Oficial BMW: “Mașinile electrice nu vor fi niciodată mai ieftine decât cele cu motoare convenționale”

Niciodată, niciodată, niciodată. A fost răspunsul unui oficial BMW cu privire la posibilitatea ca mașinile electrice să devină mai ieftine decât cele cu motoare cu combustie internă.
Joi, 13 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful VW, îngrijorat de costurile cu dezvoltarea mașinilor electrice: “Sunt mai mari decât ne-am așteptat și trebuie să reducem cheltuielile”

Oficialii grupului Volkswagen susțin că dezvoltarea mașinilor electrice are costuri mai mari decât se așteptau și, în consecință, trebuie să reducă anumite cheltuieli pentru a continua investițiile în această direcție. Șeful VW a spus că bugetul inițial de 20 de miliarde de euro nu este suficient, fără să dezvăluie suma necesară.
Joi, 21 Iunie 2018 | Economic

Toyota își mută atenția asupra cercetării pentru a rămâne competitivă: japonezii au început să taie costurile de marketing

Toyota a început să își reducă nivelul costurilor, începând cu bugetul pentru marketing, și se concentrează pe zona de cercetare astfel încât să rămână un constructor competitiv, potrivit Reuters.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Iunie 2018 | Economic

Opel și folosirea platformelor PSA: “Costurile noastre cu dezvoltarea vor scădea cu până la 50%”

Opel va economisi până la jumătate din banii pe care i-ar fi folosit pentru dezvoltarea unor noi modele, odată cu trecerea la platformele grupului Peugeot-Citroen (PSA). Potrivit Opel, platforma pe care este construit un model nou reprezintă undeva la 60% din costurile de producție.
Miercuri, 14 Martie 2018 | Economic

Volkswagen se teme pentru profitul său de anii viitori: “Vor fi costuri mai mari cu electrificarea și testarea emisiilor în condiții reale”

Volkswagen a spus că provocările din anii ce urmează, precum costurile cu electrificarea și procedurile de testare a emisiilor în condiții reale, ar putea deveni obstacole în obținerea unui profit mai mare decât în prezent.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Industrie

PSA se plânge că fabricile sale din Marea Britanie sunt necompetitive: costuri duble față de uzinele grupului din Franța

Șeful Peugeot-Citroen, Carlos Tavares, a anunțat că se va întâlni cu sindicatele și autoritățile din Marea Britanie pentru a discuta despre viitorul fabricii Vauxhall din Ellesmere Port. El s-a plâns de costurile duble de producție ale fabricii în comparație cu uzinele PSA din Franța.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Industrie

Opel va lipsi de la Salonul Auto din Geneva: nemții nu au noutăți majore în 2018

Opel și-a anunțat absența de la Salonul Auto din Geneva, din luna martie, pe fondul presiunii făcute de proprietarul PSA pentru reducerea costurilor, dar și pentru că nu are mari noutăți pregătite pentru acest an.
Luni, 23 Octombrie 2017 | Industrie

PSA ar putea să taie cheltuielile la Opel: “Costurile lor sunt cu cel puțin 50% mai mari decât la fabricile noastre din Franța”

Grupul Peugeot-Citroen ia în calcul să taie cheltuielile la divizia Opel deoarece costurile de producție ale nemților ar fi cu cel puțin 50% mai mari decât la fabricile PSA din Franța.
Sambata, 27 Octombrie 2012 | Formula 1

Propunere: Buget maxim anual de 250 de milioane de dolari din 2014

Bernie Ecclestone propune introducerea unui buget maxim anual în Formula 1 de 250 de milioane de dolari începând din sezonul 2014 ca măsură pentru reducerea costurilor.
Miercuri, 12 Septembrie 2012 | Formula 1

Sauber: "FIA trebuie să reducă urgent costurile în Formula 1"

Sauber consideră că FIA trebuie să reducă urgent costurile în Formula 1 şi crede că bugetul echipelor dictează performanţele pe care le ating acestea pe parcursul unui sezon.
Vineri, 07 Septembrie 2012 | Formula 1

FIA vrea să atragă Audi, Toyota şi Porsche în Formula 1

Jean Todt speră ca noile motoare turbo V6 de 1.6 litri care vor debuta în 2014 să atragă în Formula 1 constructori precum Audi, Toyota, Porsche, Hyundai sau Kia.

Tag-uri similare

Porsche, Tesla, criza, Panamera, Roadster, dezvoltare, costuri, decizie, succesor, 928
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru