Tesla

Vineri, 09 Februarie | Masini electrice si hibride

Tesla a vândut o singură mașină în Coreea de Sud, în luna ianuarie

Vânzările de mașini electrice din Coreea de Sud trec printr-o perioadă nefastă. Spre exemplu, în luna ianuarie 2024, Tesla a comercializat o singură mașină în această țară.
Luni, 05 Februarie | Siguranta

Primul recall pentru Tesla Cybertruck: literele martorilor din bord sunt prea mici

NHTSA, organismul de siguranță rutieră din Statele Unite, a inițiat o campanie de rechemare pentru mai mult de 2 milioane de exemplare Tesla. În campanie este inclus și noul Cybertruck. Mașinile sunt rechemate din cauză că literele martorilor din bord sunt prea mici.
Luni, 29 Ianuarie | Economic

OFICIAL: Tesla Model Y a fost cea mai vândută mașină din lume în 2023

Tesla Model Y a devenit oficial cea mai bine vândută mașină la nivel mondial în 2023. Modelul electric al mărcii americane a fost vândut în peste 1.2 milioane de exemplare.
Duminica, 28 Ianuarie | Industrie

Tesla recheamă 200.000 de mașini din cauza problemelor software la camera video spate

După o rechemare majoră a mașinilor Tesla din cauza problemelor serioase cu sistemul Autopilot, producătorul american e nevoit să facă o nouă rechemare. Conform NHTSA, Tesla are „instabilități software” când vine vorba de camera video spate.
Joi, 25 Ianuarie | Industrie

Elon Musk, îngrijorat de performanțele companiilor chinezești de mașini electrice

Elon Musk a declarat că industria de mașini electrice din China va „distruge” companiile auto din America și Europa. BYD a depășit Tesla ca lider mondial de vehicule electrice.
Vineri, 19 Ianuarie | Economic

OFICIAL: Tesla Model Y, cea mai bine vândută mașină în Europa, în 2023. Dacia Sandero, pe locul 2

Tesla Model Y a devenit oficial cea mai bine vândută mașină în Europa, în 2023. Este pentru prima dată în istorie când o mașină electrică devine cea mai bine vândută mașină pe Bătrânul Continent.
Joi, 18 Ianuarie | Intern

Prețul lui Tesla Model Y a fost redus oficial pe piața din România

Tesla a anunțat oficial că a redus prețul de pornire pentru Model Y pe piața din România. Astfel, modelul electric pornește acum de la 43.000 de euro.
Miercuri, 17 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Mazda va adopta standardul de încărcare Tesla din 2025

Mazda a anunțat că viitoarele sale modele electrice vor adopta standardul de încărcare Tesla din 2025. Doar modelele vândute în America de Nord vor primi noua priză de încărcare.
Vineri, 12 Ianuarie | Industrie

Tesla suspendă producția la uzina din Germania, din cauza atacurilor din Marea Roșie

Tesla este nevoită să suspende producția la uzina din Germania, pentru o perioadă de 2 săptămâni, din cauza atacurilor asupra navelor comerciale din Marea Roșie.
Joi, 11 Ianuarie | Modele noi

Chinezii lansează un rival pentru Tesla Model S Plaid: preț de 127.600 de euro

Compania chineză YangWang, noua divizie de mașini de lux a celor de la BYD, a lansat o nouă berlină electrică de performanță. Noul model promite să fie un rival pentru Tesla Model S Plaid, iar propulsorul său electric dezvoltă 1020 de cai putere.
Miercuri, 03 Ianuarie | Economic

Chinezii de la BYD, cu ochii pe Tesla: peste 3 milioane de mașini electrificate vândute în 2023

Potrivit celor mai recente informații, chinezii de la BYD au comercializat peste 3 milioane de mașini electrificate în 2023. Mai mult, în al patrulea trimestru al anului, BYD a vândut mai multe mașini cu zero emisii decât Tesla.
Miercuri, 03 Ianuarie | Modele noi

Porsche Taycan bate recordul lui Tesla Model S Plaid pe Nürburgring

O nouă versiune mai puternică a lui Porsche Taycan a bătut timpul lui Tesla Model S Plaid pe Nürburgring. Noul model electric al germanilor a stabilit un timp mai bun cu 17 secunde față de modelul american.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 24 Decembrie 2023 | Industrie

Tesla recheamă 120.000 de mașini din cauza ușilor care se deschid în caz de accident

După ce Tesla a rechemat 2 milioane de mașini în service din cauza problemelor cu funcția Autopilot, acum au o problemă și cu ușile. Compania americană a rechemat 120.000 de mașini din cauza ușilor care se deschid în timpul unui accident.
Sambata, 23 Decembrie 2023 | Industrie

Mega fabrica Tesla din China va produce 10.000 de baterii anual

Tesla a anunțat că noua fabrică ce va fi construită în Shanghai va putea să producă 10.000 de baterii pe an, cu o capacitate de stocare de 40GWh.
Luni, 18 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Model 3 ar putea să dispară din Europa, din cauza retragerii subvențiilor de stat

Tesla Model 3, al doilea cel mai popular model al mărcii americane în Europa, riscă să dispară din ofertă în viitorul apropiat. Asta din cauza retragerii subvențiilor de stat pentru acest model, care este produs în China.
Joi, 14 Decembrie 2023 | Siguranta

Tesla recheamă aproape toate mașinile dotate cu sistemul Autopilot în SUA

Tesla a inițiat o campanie de rechemare masivă pentru aproape toate mașinile sale vândute în Statele Unite. Sunt vizate peste două milioane de mașini dotate cu sistemul Autopilot, produse începând din 2015.
Marti, 12 Decembrie 2023 | Siguranta

TUV Germania: Dacia Logan și Tesla Model 3, pe lista celor mai nefiabile mașini

Potrivit unui raport realizat de organizația TUV din Germania, Tesla Model 3 se află printre mașinile predispuse la defecțiuni. Pe lista "rușinii" regăsim și mai multe modele Dacia, inclusiv Logan.
Vineri, 01 Decembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noua Tesla Cybertruck de serie. Preț de pornire de 60.900 de dolari

Tesla a dat startul oficial livrărilor mult-așteptatului Cybertruck, prima camionetă electrică a mărcii. Cu această ocazie, aflăm și detaliile tehnice despre una dintre cele mai anticipate mașini din ultimii ani.
Miercuri, 29 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla confirmă o nouă versiune de performanță pentru Model 3 facelift

Un reprezentat Tesla a confirmat oficial existența unei viitoare versiuni de performanță pentru noul Model 3 facelift. Noul model va fi lansat în prima jumătate a anului viitor.
Luni, 27 Noiembrie 2023 | Premii auto

Noua Tesla Model 3 facelift este „cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra” în Norvegia

Potrivit unei publicații norvegiene, noua Tesla Model 3 facelift a câștigat titlul pentru „cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra”. În acest concurs, organizat de publicația scandinavă, au participat și alte modele electrice, dar și cu motoare termice.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru