Tesla

Miercuri, 24 Iulie | Industrie

Tesla: Elon Musk a declarat că pe 10 octombrie va fi dezvăluit robotaxi

Inițial, acest robotaxi trebuia să fie dezvăluit în august, dar din cauza diferitelor probleme cu care s-a confruntat compania, data dezvăluirii a fost mutată pe 10 octombrie.
Joi, 11 Iulie | Economic

Tesla mărește prețurile lui Model 3 cu până la 1500 de euro în Europa

Prețurile lui Tesla Model 3 au fost mărite cu 1500 de euro în unele piețe din Europa. Scumpirea vine ca urmare a taxelor vamale noi impuse de Uniunea Europeană pentru mașinile electrice produse în China.
Miercuri, 03 Iulie | Economic

Tesla a raportat o scădere a livrărilor, pentru al doilea trimestru la rând

Tesla a avut parte de o scădere a livrărilor pentru al doilea trimestru consecutiv. Cu toate acestea, constructorul de mașini electrice a livrat mai multe mașini decât s-ar fi așteptat.
Marti, 25 Iunie | Economic

Tesla Model Y, locul 18 în topul vânzărilor europene. Dacia Sandero pe 3

Tesla Model Y a ajuns pe locul 18 în topul vânzărilor europene, în luna mai. Vânzările modelului cu zero emisii au scăzut cu 49%, la 10.582 de unități.
Duminica, 16 Iunie | Economic

Tesla Model Y, cea mai vândută mașină din lume în 2023

Tesla Model Y este oficial cea mai bine vândută mașină din lume în 2023. Modelul electric a fost vândut în peste 1.2 milioane de exemplare la nivel mondial.
Miercuri, 12 Iunie | Economic

Tesla oferă o reducere de 6.000 de euro pentru Model Y în Germania

Potrivit celor mai recente informații, Tesla oferă o așa numită "reducere pentru mediul înconjurător" pentru Model Y, în Germania. Valoarea acestui discount este de 6.000 de euro.
Marti, 11 Iunie | Masini electrice si hibride

O Tesla Model S, din Marea Britanie, are aproape 700.000 de km și bateria originală

Această Tesla Model S, din Marea Britanie, a parcurs până în prezent aproape 700.000 de kilometri. Mai interesant este că proprietarul nu a schimbat niciodată bateria.
Luni, 10 Iunie | Masini electrice si hibride

Tesla nu va lansa un facelift pentru Model Y în acest an

Elon Musk, șeful Tesla, a anunțat că marca de mașini electrice nu va lansa o nouă versiune facelift pentru Model Y în 2024.
Luni, 27 Mai | Industrie

Tesla își domolește ambițiile: nu va mai produce 20 de milioane de mașini pe an până în 2030

Tesla a anunțat oficial că renunță la obiectivul de a produce 20 de milioane de mașini pe an până în anul 2030. Marca americană de mașini electrice dorește să se concentreze mai mult asupra unor viitoare modele accesibile.
Joi, 23 Mai | Modele noi

VIDEO: Noul Jeep Wagoneer S, mai rapid decât Tesla Model Y Performance

Jeep a publicat un clip oficial cu noul său SUV electric Wagoneer S în duel direct cu Tesla Model Y Performance. Noul SUV electric este cel mai puternic model al mărcii, iar debutul va avea loc la sfârșitul lui mai.

Tesla va opri temporar producția la uzina din Germania, din cauza protestelor împotriva expansiunii fabricii

Tesla a confirmat că va opri producția la uzina sa din Germania timp de o zi. Oprirea producției vine ca urmare a protestelor locale împotriva expansiunii uzinei.
Marti, 30 Aprilie | Masini electrice si hibride

Noutăți pentru Tesla Cybertruck: mod de rulare Off-Road și diferențiale blocabile

Tesla Cybertruck va primi o actualizare importantă. Camioneta electrică va aduce noul mod de rulare Off-Road, precum și posibilitatea de a bloca diferențialele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Aprilie | Modele noi

Noua Tesla Model 3 Performance: 460 CP și preț de 55.990 euro în România

Tesla a lansat oficial noul Model 3 Performance facelift, versiunea de performanță a berlinei electrice. Noua versiune primește un propulsor care dezvoltă 460 de cai putere, iar aceasta este disponibilă și în România, la un preț de pornire de 55.990 de euro.
Marti, 23 Aprilie | Siguranta

Tesla recheamă toate exemplarele Cybertruck, din cauza pedalei de accelerație care poate rămâne blocată

Tesla a fost nevoită să inițieze o nouă campanie de rechemare pentru camioneta sa electrică Cybertruck. Noua campanie a fost inițiată după ce mai mulți posesori ai modelului au raportat probleme cu pedala de accelerație, care poate rămâne blocată în mers.
Joi, 18 Aprilie | Modele noi

Noi detalii despre Tesla Model 3 Performance: cel mai puternic model va avea peste 500 CP

Au apărut informații tehnice noi despre Tesla Model 3 Performance, cea mai puternică versiune a modelului electric. Informațiile au fost scurse din greșeală de către filiala din Marea Britanie a mărcii americane.
Marti, 16 Aprilie | Industrie

Tesla anunță concedieri masive din cauza scăderii livrărilor de mașini

Tesla va concedia aproximativ 10% din forța sa de muncă din cauza scăderii livrărilor de mașini în ultima perioadă. Concedierile vor fi echivalente cu pierderea a circa 14.000 de locuri de muncă.
Marti, 09 Aprilie | Industrie

Robotaxiurile Tesla vor debuta anul acesta, pe 8 august

Lansarea Robotaxiurile Tesla a tot fost amânată de-a lungul anilor, dar Elon Musk a declarat că acestea vor deveni realitate în această vară, pe 8 august.
Miercuri, 03 Aprilie | Economic

Tesla recâștigă coroana de cel mai mare producător de mașini electrice în primul trimestru

Tesla a redevenit oficial cel mai mare producător de mașini electrice din lume după publicarea rezultatelor vânzărilor din primul trimestru. Constructorul american reușește, astfel, să preia coroana deținută până acum de chinezii de la BYD.
Duminica, 31 Martie | Masini electrice si hibride

Tesla atinge un nou prag: 6 milioane de mașini electrice produse

Tesla atinge un nou prag important deoarece tocmai a scos pe porțile uzinei mașina cu numărul 6 milioane. Mașina care a marcat acest prag a fost un Model Y.
Luni, 18 Martie | Economic

Prețurile lui Tesla Model Y, majorate cu 2000 de euro în mai multe piețe din Europa

Tesla a anunțat că va majora prețurile lui Model Y pe anumite piețe europene începând din acest sfârșit de săptămână. Astfel, prețurile modelului electric vor fi acum majorate cu aproximativ 2000 de euro.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru