Tesla

Luni, 23 Octombrie 2023 | Industrie

Elon Musk recunoaște: "Tesla și-a săpat propria groapă cu Cybertruck”

Elon Musk, șeful Tesla, a recunoscut într-un interviu nou dificultățile pe care producătorul de mașini electrice le întâmpină cu producția lui Cybertruck. Pe scurt, CEO-ul mărcii spune că, din această cauză, „Tesla și-a săpat propria groapă.”
Vineri, 20 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

Toyota și Lexus vor adopta standardul de încărcare Tesla din 2025

Grupul Toyota a anunțat că modelele sale electrice vor trece la standardul de încărcare dezvoltat de Tesla începând din 2025. Această schimbare va avea loc doar pe piețele din Statele Unite și Canada.
Joi, 19 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

BMW, Mini și Rolls-Royce vor adopta standardul de încărcare Tesla din 2025

Grupul BMW a anunțat oficial că modelele sale electrice vor adopta standardul de încărcare Tesla pe piața din America de Nord începând din 2025. Împreună, BMW, Mini și Rolls-Royce au 6 modele electrice în gamă.
Joi, 19 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Livrările lui Tesla Cybertruck vor începe în 30 noiembrie

Tesla a anunțat oficial că livrările controversatului model electric Cybertruck vor începe în 30 noiembrie. În prima fază, compania americană va construi 125.000 de exemplare pe an ale noului model.
Joi, 05 Octombrie 2023 | Industrie

Versiunea de performanță a lui Tesla Cybertruck va avea același tren de rulare ca Model X Plaid

Un informator care a testat versiunea de performanță a lui Cybertruck spune că mașina va avea aceeași configurație ca modelele Plaid deja existente în gamă.
Miercuri, 04 Octombrie 2023 | Industrie

Veste mare pentru Tesla, după ce clienții nemulțumiți nu pot începe un proces colectiv

Cinci deținători de mașini Tesla au acuzat producătorul că i-a dus în eroare cu promisiuni false cu privire la sistemul Autopilot. Aceștia au fost nevoiți să se angajeze într-un proces individual, în urma unei hotărâri judecătorești.
Luni, 02 Octombrie 2023 | Modele noi

Tesla Model Y, actualizat în China: jante noi și autonomie mărită

Tesla a lansat o serie de actualizări importante pentru Model Y. Noutățile sunt disponibile, pentru moment, doar pentru exemplarele vândute în China. Printre actualizări se numără un set nou de jante, dar și autonomie mărită.
Duminica, 01 Octombrie 2023 | Industrie

Tesla și MG vând electrice ca pâinea caldă în Europa

Tesla si MG au înregistrat creșteri impresionante ale vânzărilor în luna ultimele luni. Acest lucru se datoreaza modelelor accesibile din gamă și reducerilor de preț constante.
Luni, 25 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Modelele electrice Jaguar vor putea fi încărcate la stațiile Tesla Superchargers

Jaguar a anunțat oficial că modelele sale electrice vor putea fi alimentate la stațiile de încărcare Tesla. Astfel, viitoarea generație de modele electrice a mărcii britanice va adopta standardul de încărcare NACS.
Luni, 25 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Cybertruck va avea și versiune de performanță. Mașina, testată de Elon Musk

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a precizat într-o postare pe rețeaua socială X că a testat o versiune de performanță a modelului Cybertruck. Acest lucru indică faptul că pick-up-ul electric va primi, la momentul lansării, o versiune destul de puternică.
Vineri, 22 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Cybertruck se pregătește să devină mașină de poliție cu ajutorul Oracle

Cofondatorul Oracle a declarat că o mașină de poliție bazată pe Tesla Cybertruck ar fi un pas firesc în viitor. Și-a susținut afimația cu o simulare grafică în cadrul unei conferințe desfășurate în Las Vegas.
Joi, 21 Septembrie 2023 | Industrie

Tesla face istorie: a ajuns la cinci milioane de mașini asamblate

Tesla a ajuns la un moment foarte important în istoria sa și, de ce nu, a automobilului electric. De pe linia de producție a companiei americane a ieșit mașina cu numărul cinci milioane.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla a instalat stația de încărcare Supercharger cu numărul 50.000

Gigantul american Tesla anunță că rețeaua sa de încărcare a atins borna de 50.000 de stații Supercharger. Fanii mărcii și-au dat seama că stația specială, vopsită în roșu, a fost amplasată în California.
Miercuri, 13 Septembrie 2023 | Industrie

Tesla: O scurgere de date a dezvăluit numeroase plângeri la adresa sistemului Autopilot

După problemele legate de sistemele de frânare semnalate de cei care dețin mașini Tesla, compania a avut probleme și cu o scurgere de informații, care dezvăluie mai multe plângeri despre Autopilot.
Joi, 07 Septembrie 2023 | Industrie

Tesla: două milioane de mașini electrice produse în China

Uzina Tesla din Shanghai a atins borna de 2 milioane de mașini construite. Cea mai mare fabrică de mașini electrice din lume produce modelele Tesla Model 3 și Model Y.
Vineri, 01 Septembrie 2023 | Modele noi

Noua Tesla Model 3 facelift: faruri noi și autonomie de aproape 680 de kilometri și preț de 42.900 de euro

Tesla a lansat oficial noul Model 3 facelift. Noul model aduce un design revizuit al caroseriei și al farurilor, precum și propulsoare care oferă acum autonomie până la 680 de kilometri.
Joi, 10 August 2023 | Economic

Modelele electrice Volkswagen au depășit vânzările Tesla în Germania, în ultimele 7 luni

Potrivit unor noi date oficiale preluate de o publicație germană, Volkswagen a depășit Tesla în segmentul mașinilor electrice în ultimele 7 luni. Această performanță de datorează în special monovolumului electric ID.Buzz.
Vineri, 04 August 2023 | General

Tesla, dată în judecată pentru că a „umflat” autonomia modelelor sale

Tesla a fost dată în judecată în Statele Unite de către 3 posesori, care acuză marca americană de publicitate falsă. Mai exact, Tesla a umflat cifrele cu privire la autonomia modelelor sale și că aceasta este de fapt mai mică decât cea indicată în bord.
Marti, 18 Iulie 2023 | Modele noi

Noi informații despre Tesla Cybertruck: ar putea avea autonomie de 560 de kilometri

Potrivit unei surse neoficiale, viitorul model electric Tesla Cybertruck ar urma să aibă o autonomie de puțin peste 560 de kilometri. Ulterior, camioneta ar putea să primească și o versiune cu autonomie ceva mai mare.
Duminica, 16 Iulie 2023 | Modele noi

Tesla a construit primul exemplar de serie al lui Cybertruck

Tesla a publicat o imagine oficială cu primul exemplar de serie al camionetei electrice Cybertruck. Acesta a fost asamblat la uzina din statul Texas a mărcii americane.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru