Tesla

Marti, 20 Decembrie 2022 | Tuning

Nemții au modificat o Tesla Model Y pentru a rula în off-road

Germanii de la Delta4x4 au dezvoltat un pachet care îi permite modelului cu zero emisii Tesla Model Y să ruleze în off-road. Mașina are acum o gardă la sol de 22 centimetri.
Luni, 12 Decembrie 2022 | General

O casă de lux din Noua Zeelandă vine la pachet cu o Tesla Model Y cadou

O casă din Auckland, Noua Zeelandă, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 1.1 milioane de dolari. La pachet, viitorul proprietar va primi și o Tesla Model Y cadou.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

STUDIU: Șoferii de Tesla acuză tot mai multe cazuri de agresivitate împotriva lor

Potrivit unui studiu realizat de o publicație americană, șoferii de Tesla acuză tot mai multe cazuri de agresivitate la volan împotriva lor. Blocarea accesului la stațiile de încărcare este una dintre cele mai răspândite metode de "răzbunare".
Joi, 24 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla Cybertruck ar fi primit peste 1.6 milioane de pre-comenzi

Potrivit unei informații noi apărute în presă, camioneta electrică Tesla Cybertruck ar fi primit peste 1.6 milioane de pre-comenzi până în acest moment. Producția modelului electric este programată să debuteze anul viitor.
Luni, 21 Noiembrie 2022 | Siguranta

Tesla recheamă 321.000 de mașini din cauza unei probleme la aprinderea stopurilor

Tesla a inițiat o nouă campanie de rechemare în Statele Unite din cauza unei probleme apărute la stopuri. Mai exact, luminile acestora nu se aprind corespunzător din cauza unei probleme software. Sunt afectate 321.000 de exemplare.
Miercuri, 02 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Producția lui Tesla Cybertruck va începe în 2023

Potrivit unor informații noi, producția în masă a camionetei electrice Tesla Cybertruck va începe la sfârșitul lui 2023. Debutul producției modelului cu zero emisii a fost amânat în mai multe rânduri din cauza lipsei de componente.
Sambata, 29 Octombrie 2022 | Industrie

Dacia Spring, pe locul 5 în topul vânzărilor de mașini electrice în Europa

Datele de vânzări pe luna septembrie arată câteva surprize pe piața europeană. Cel mai bine vândut automobil din Europa este acum unul american iar Dacia Spring s-a clasat pe locul 5 în clasamentul mașinilor electrice.
Luni, 10 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla Semi a intrat în producție. Primele exemplare, livrate către PepsiCo

Elon Musk a anunțat, prin intermediul unei postări pe Twitter, startul producției pentru capul tractor Semi. Primele exemplar vor fi livrate către PepsiCo în 1 decembrie.
Vineri, 07 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla: 10.000 de puncte de încărcare Supercharger în Europa

Rețeaua de încărcare Tesla Supercharger a ajuns la 10.000 de puncte de încărcare în Europa. Cele mai multe stații, și anume 143, se află în Germania.
Luni, 03 Octombrie 2022 | Intern

Ce mașini au înmatriculat românii în luna septembrie. Tesla Model 3, în premieră, în topul vânzărilor

În luna septembrie, românii au înmatriculat 11.927 de mașini noi, o creștere de 33.38% comparativ cu aceeași lună din 2021. Tesla Model 3 intră, pentru prima oară, în topul vânzărilor de automobile din România.
Luni, 03 Octombrie 2022 | Industrie

Tesla înregistrează o creștere a livrărilor. Producția, cu 42% mai mare

Potrivit cifrelor înaintate de Tesla, constructorul american a livrat peste 343.800 de mașini în al treilea trimestru din an. Mai mult, producția a crescut cu 41.5% comparativ cu al doilea trimestru.
Vineri, 23 Septembrie 2022 | Siguranta

Recall Tesla: peste un milion de mașini, rechemate din cauza unei probleme la geamurile electrice

Tesla a inițiat o nouă campanie de rechemare pentru toate modelele sale. De data aceasta este vorba despre o problemă apărută la senzorii geamurilor electrice care nu pot detecta mâinile sau degetele persoanelor înainte ca geamurile să fie închise. Problema afectează peste 1 milion de mașini.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 Septembrie 2022 | Industrie

Tesla: 10.000 de exemplare Model Y produse la uzina din Texas

Tesla anunță că a produs exemplarul Model Y cu numărul 10.000 la uzina din Texas. Săptămânal, aici se asamblează peste 1.000 de unități Model Y.
Luni, 19 Septembrie 2022 | Intern

Primele accesorii auto sustenabile, lansate în România alături de prima Tesla Model 3 pregătită pentru Viteză în Coastă

În cadrul unui eveniment desfășurat la Academia Titi Aur, mai mulți jurnaliști au avut ocazia de a urca la bordul unui Tesla Model 3 de curse. Aceasta este pilotată de către Dominic Marcu, pilot care evoluează în Campionatul Național de Viteză în Coastă. Totodată, unul din sponsorii pilotului a lansat accesorii auto noi în România, realizate din materiale sustenabile.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Norvegia: Mai mulți proprietari de Tesla, în greva foamei din cauza calității mașinilor

Un grup de proprietari de Tesla din Norvegia a intrat în greva foamei pentru a-i atrage atenția lui Elon Musk despre problemele de calitate pe care le au mașinile mărcii americane.
Marti, 30 August 2022 | Tehnologie

Elon Musk: Mașini Tesla complet autonome până la finalul lui 2022

Elon Musk își propune ca tehnologia Tesla care permite un condus complet autonom să fie gata până la finalul acestui an. În funcție de aprobări, ar putea fi disponibilă la scară largă în SUA și Europa.
Luni, 29 August 2022 | Industrie

Chinezii de la Xpeng promit un rival pentru Tesla Model Y

Compania chineză Xpeng Motors va lansa două modele electrice noi în 2023. Unul dintre acestea promite să fie un viitor rival pentru Tesla Model Y.
Miercuri, 17 August 2022 | Economic

Tesla, cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite, în primele 6 luni

Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium pe piața din Statele Unite, în primele 6 luni. Constructorul american a vândut aproape 230.000 de mașini noi și este la mare distanță față de rivalii BMW, Lexus, Mercedes-Benz și Audi.
Miercuri, 10 August 2022 | Masini electrice si hibride

Elon Musk: Livrările camionului electric Tesla Semi vor începe anul acesta

Elon Musk a anunțat prin intermediul platformei Twitter că livrările lui Tesla Semi vor debuta anul acesta. Este vorba despre versiunea cu autonomie de până la 804 kilometri.
Luni, 08 August 2022 | Industrie

Tesla: Producție de două milioane de mașini pe an, până la sfârșitul lui 2022

După ce a încheiat prima jumătate a anului pe locul 3, în topul vânzărilor de mașini electrice în Europa, Tesla intenționează să recupereze terenul pierdut și să atingă o producție de 2 milioane de mașini până la finalul lui 2022.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru