Noutăți pentru Tesla Cybertruck: mod de rulare Off-Road și diferențiale blocabile

de Tiberiu Safta
Marti, 30.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla Cybertruck va primi o actualizare importantă. Camioneta electrică va aduce noul mod de rulare Off-Road, precum și posibilitatea de a bloca diferențialele.

Constructorul american de mașini electrice va pregăti o actualizare importantă pentru camioneta sa electrică, Cybertruck. La exact 5 luni de la momentul lansării oficiale, Cybertruck va aduce un mod special de rulare pe teren accidentat. Astfel, grație unei actualizări software, clienții modelului vor putea acum să activeze noul mod de rulare Off-Road.

Acest mod de rulare promite să îmbunătățească semnificativ aderența pe suprafețe alunecoase, pe nisip, zăpadă, noroi și pietre. Cei care dețin versiunea cu tracțiune integrală și cu două motoare a lui Cybertruck vor primi acum și diferențiale blocabile. Între timp, versiunea cu 3 motoare primește un diferențial față blocabil fizic și un diferențial spate blocabil virtual.

Alături de aceste noutăți, Tesla Cybertruck mai aduce încă trei moduri de rulare noi: Overland, Baja și CyberTent. Modul de rulare Overland funcționează asemănător modului Off-Road și este specific versiunii cu 3 motoare.

În modul Baja, balansul și manevrabilitatea lui Cybertruck sunt îmbunătățite atunci când șoferul setează asistentul de stabilitate pe modul Minimal.

La final, modul CyberTent permite nivelarea suspensiei pe teren accidentat pentru ca mașina să poată fi folosită ca un loc de odihnă. Cu acest mod activat, luminile rămân aprinse, iar prizele sunt active.

Noile moduri de rulare pe teren accidentat vor fi disponibile printr-o actualizare software de la distanță.

via Tesla

Comentarii (13)

  • Numa bun de trimis pe Marte cu guru și focile. Oricum nu-s în stare să producă hidoșenia… în jur de 8.000 în total, fix-pix la cat tam-tam s-a făcut pentru o așa creație.
    Am auzit de la Musk, ca o să-i pună și un balon cu aer cald… din 2035, privita de jos in sus nu mai sperie participanții la trafic. ;)
    4 4
  • Dutz mâncați cicluri de găină
    Gata? Ai ieșit din peșteră să mai vomiți niște kkt?
    2 4
  • Exact… kk-tul pe care tu și restul focilor îl faceți. În plus nu poți să faci nimic… doar clișee triste.
    5 3
  • ia zi-ne si noua de ce sotia conduce asa-zisul benve? merge de-a latul pana la aprozar si inapoi? sau doar ii taraste aiurea sigla?
    0 5
  • Dutz "noaptea NU bate vântul"
    A, m-am liniștit. Credeam ca e kkt-ul pe care îl mănânci zi de zi. Sau e?
    2 5
  • Cum spuneam… vorbiți kk-aturi de 3 ani. Acuma ați rămas fără nici un argument. Nu tu creșteți de la nimic la nimic… nici în procente, așa că ce pot să facă niște foci cretine? aplaudă în ceată… apropo, conform celor gen Edikkk, Scula lui Manole, Mihai (tot Edikkk) etc, trebuia să avem creșteri exponențiale, explozive samd.
    “Tesla a concediat toată diviza Supercharger (rețeaua de încărcare rapidă), care mult timp i-a asigurat avansul în fața competitorilor și i-a adus contracte avantajoase. Compania face restructurări, pe fondul scăderii cererii de mașini electrice.”
    Mno… nasol!!!
    Hai băgați micii cu muștar… sănătate curată!!! Sper ca i-ați prăjit electric “cu zero emisii” ca altfel este ipocrizie, focul are emisii… mor bebelușii. Și asta nu-i bine, mai ales de bebelușii voștri avem nevoie… ne trebuie prosti, cat mai mulți. ;)
    3 2
  • Pai n-avea 4 motoare, unul pe roata?
    Cea mai buna solutie pentru off road bla bla bla
    Ce diferentiale?
    1 1
  • @ionut
    Nu, nu avea. Ai încurcat borcanele.
    0 1
  • Tesla tocmai si-a dat afara toata echipa de dezvoltare "Supercharger". 500 de "baetzi", inalti ca brazii. Vanzari slabe, marje de profit tot mai mici, omul nu stie in ce directie se duce vantul, deci omul constata ca nu mai merita extinderea retelei de incarcatoare publice. Ca vb aia, nu-s tocmai ieftinutze. Actiunile Tesla au scazut cu 22% anul asta.

    Eu cred ca omul e exasperat de toata povestea cu Tesla. Cred ca s-a plictisit. Cred ca ar iesi din schema daca ar putea si daca stia unde o sa se ajunga, nu se apuca de nimic. Daca si-ar baga picioarele, tot bijnitzul cu masini electrice s-ar duce pe apa Sambetei in cateva luni, un an. Omul e mai nou obsedat de lovitura de stat care se intampla in America zi de zi. Si pe buna dreptate. A declarat public ca daca nu ar fi cumparat Twitter eram cu totii pe drumul sigur catre distrugerea civilizatiei. Si nu, nu facea poante. In astimp, Andreea si alte pudrate d'aici si de aiurea traiesc in continuare in lumea lor. :)
    1 2
  • Cum nu știe încotro bate vântul? Nu bate deloc, noaptea.

    Altfel ai dreptate, cred că sughite Musk de cât murim noi de grija lui, ca în zicala aia.
    2 1
  • Andreea
    In lumea mea e bine. Avem 2 electrice și o termică, suntem foarte mulțumiți și ne vedem de viață bună.

    In lumea ta văd că e plin de fiere, crapă pipota in tine de ofticat ce ești, jalnicule.

    PS: te gândești mereu la mine sau doar când te apasă viața și te umpli de invidie?
    2 0
  • @Andreea: ai un laic de la mine pt ca te-ai semnat Andreea. Trebuie sa recunosc ca am ras bine. :)))
    In rest, din modul in care scrii se vede ca esti isteric de cate ori iti pun oglinda in fata. Ca orice stangaci de nadejde, te sperii de propria stupizenie si orbire. :)
    0 3
  • Haoleus ce opărit e cocalarul hAUR-ist, primul gherțoi al site-ului.
    Ai râs ca prostul de prost ce ești că ți-ai luat-o iar în bot.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru