Tesla Cybertruck

Duminica, 31 Martie | Masini electrice si hibride

Tesla atinge un nou prag: 6 milioane de mașini electrice produse

Tesla atinge un nou prag important deoarece tocmai a scos pe porțile uzinei mașina cu numărul 6 milioane. Mașina care a marcat acest prag a fost un Model Y.
Vineri, 01 Decembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noua Tesla Cybertruck de serie. Preț de pornire de 60.900 de dolari

Tesla a dat startul oficial livrărilor mult-așteptatului Cybertruck, prima camionetă electrică a mărcii. Cu această ocazie, aflăm și detaliile tehnice despre una dintre cele mai anticipate mașini din ultimii ani.
Marti, 14 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Cybertruck: interdicție de revânzare a mașinii în primul an de la livrare

Potrivit unui document publicat de Tesla, cei care achiziționează un exemplar Cybertruck vor avea interdicție la revânzare în primul an de la livrare. În caz contrar, pot plăti despăgubiri în valoare de 50.000 de dolari.
Luni, 23 Octombrie 2023 | Industrie

Elon Musk recunoaște: "Tesla și-a săpat propria groapă cu Cybertruck”

Elon Musk, șeful Tesla, a recunoscut într-un interviu nou dificultățile pe care producătorul de mașini electrice le întâmpină cu producția lui Cybertruck. Pe scurt, CEO-ul mărcii spune că, din această cauză, „Tesla și-a săpat propria groapă.”
Joi, 19 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Livrările lui Tesla Cybertruck vor începe în 30 noiembrie

Tesla a anunțat oficial că livrările controversatului model electric Cybertruck vor începe în 30 noiembrie. În prima fază, compania americană va construi 125.000 de exemplare pe an ale noului model.
Joi, 05 Octombrie 2023 | Industrie

Versiunea de performanță a lui Tesla Cybertruck va avea același tren de rulare ca Model X Plaid

Un informator care a testat versiunea de performanță a lui Cybertruck spune că mașina va avea aceeași configurație ca modelele Plaid deja existente în gamă.
Luni, 25 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Cybertruck va avea și versiune de performanță. Mașina, testată de Elon Musk

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a precizat într-o postare pe rețeaua socială X că a testat o versiune de performanță a modelului Cybertruck. Acest lucru indică faptul că pick-up-ul electric va primi, la momentul lansării, o versiune destul de puternică.
Vineri, 22 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Cybertruck se pregătește să devină mașină de poliție cu ajutorul Oracle

Cofondatorul Oracle a declarat că o mașină de poliție bazată pe Tesla Cybertruck ar fi un pas firesc în viitor. Și-a susținut afimația cu o simulare grafică în cadrul unei conferințe desfășurate în Las Vegas.
Joi, 21 Septembrie 2023 | Industrie

Tesla face istorie: a ajuns la cinci milioane de mașini asamblate

Tesla a ajuns la un moment foarte important în istoria sa și, de ce nu, a automobilului electric. De pe linia de producție a companiei americane a ieșit mașina cu numărul cinci milioane.
Marti, 18 Iulie 2023 | Modele noi

Noi informații despre Tesla Cybertruck: ar putea avea autonomie de 560 de kilometri

Potrivit unei surse neoficiale, viitorul model electric Tesla Cybertruck ar urma să aibă o autonomie de puțin peste 560 de kilometri. Ulterior, camioneta ar putea să primească și o versiune cu autonomie ceva mai mare.
Duminica, 16 Iulie 2023 | Modele noi

Tesla a construit primul exemplar de serie al lui Cybertruck

Tesla a publicat o imagine oficială cu primul exemplar de serie al camionetei electrice Cybertruck. Acesta a fost asamblat la uzina din statul Texas a mărcii americane.
Luni, 13 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Viitoarele modele Tesla vor trece la un sistem auxiliar de 48 de volți

Tesla a confirmat oficial că viitoarele sale modele electrice de serie vor face trecerea la un sistem auxiliar de 48 de volți. Primul model al constructorului american cu această arhitectură va fi noul Cybertruck.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Mai 2022 | Industrie

Comenzile pentru Tesla Cybertruck, oprite în Europa și China

Comenzile pentru camioneta electrică Tesla Cybertruck au fost, oficial, oprite în Europa și în China. Până acum au fost înregistrate peste 1.5 milioane de comenzi pentru viitorul model electric, care va fi produs din 2023.
Luni, 09 August 2021 | Masini electrice si hibride

Tesla amână producția lui Cybertruck până în 2022

Producția lui Tesla Cybertruck a fost amânată până în 2022, potrivit paginii de comandă de pe site-ul companiei, scrie publicația The Verge.
Miercuri, 28 Iulie 2021 | Industrie

Tesla ar putea amâna lansarea pe piață a lui Cybertruck pentru anul viitor

Potrivit celor mai recente informații, Tesla Cybertruck ar putea debuta pe piață de abia anul viitor. Inițial, modelul american era programat pentru lansare spre finalul acestui an.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla va produce propriile baterii pentru Cybertruck, Roadster și Semi: acestea vor fi disponibile "în volume mari" din 2022

Elon Musk a anunțat că Tesla va produce propriile baterii pentru pick-up-ul Cybertruck, sportiva Roadster și capul-tractor Semi în volume mari începând din 2022. Se anticipează că noile baterii vor oferi performanțe superioare.
Marti, 04 August 2020 | Modele noi

Tesla ar putea lansa în Europa o versiune mai mică a pick-up-ului Cybertruck: "Este foarte posibil"

Elon Musk susține că este "foarte posibil" ca Tesla să lanseze în Europa o versiune de dimensiuni mai mici a pick-up-ului electric Cybertruck.
Joi, 23 Iulie 2020 | Industrie

Tesla anunță un nou profit și construcția unei uzine în Texas: americanii vor produce aici Cybertruck, Semi, Model 3 și Model Y

Tesla a anunțat un profit de 100 de milioane de dolari pentru al doilea trimestru al anului și va construi o nouă uzină în statul american Texas, acolo unde va produce Cybertruck, Semi, Model 3 și Model Y.
Marti, 19 Mai 2020 | Industrie

Tesla ar putea produce pick-up-ul electric Cybertruck în Texas: noua uzină ar trebui finalizată în 2021

Tesla a decis să producă pick-up-ul electric Cybertruck într-o uzină care va fi construită în statul american Texas. Producția noului model este programată să înceapă la sfârșitul anului 2021.
Duminica, 19 Aprilie 2020 | Modele noi

Tesla anunță modificări pentru versiunea de serie a lui Cybertruck: dimensiunile pick-up-ului electric vor fi mai mici

Tesla a anunțat că versiunea de serie a pick-up-ului electric Cybertruck va avea dimensiuni mai mici decât prototipul prezentat în luna noiembrie.

Tag-uri similare

Tesla, Cybertruck, Pick-up electric, Tesla Cybertruck, pick-up electric Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru