Noi informații despre Tesla Cybertruck: ar putea avea autonomie de 560 de kilometri

de Tiberiu Safta
Marti, 18.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unei surse neoficiale, viitorul model electric Tesla Cybertruck ar urma să aibă o autonomie de puțin peste 560 de kilometri. Ulterior, camioneta ar putea să primească și o versiune cu autonomie ceva mai mare.

În urmă cu câteva zile, Tesla a construit primul exemplar de serie al lui Cybertruck, controversata camionetă electrică a constructorului deținut de Elon Musk. Cu toate acestea, informațiile tehnice și imaginile oficiale cu noua versiune de serie rămân un secret.

Acum, însă, a apărut prima informație tehnică despre noul model. Ce-i drept, această informație este una neoficială, însă vine din partea unei surse apropiate mărcii americane. Mai exact este vorba despre un client care este cunoscut în mediul online sub numele Bearded Tesla. Pe pagina lui de Twitter, acesta spune că Tesla Cybertruck va avea o autonomie de 563 de kilometri, pe baza unei conversații confidențiale pe care ar fi avut-o cu 3 persoane. Cel mai probabil, acei 3 oameni sunt angajați ai mărcii.

Chiar dacă informația cu privire la autonomie este una neoficială, aceasta diferă de informațiile oficiale oferite de către Tesla atunci când a fost prezentat conceptul lui Cybertruck în 2019.

În urmă cu 4 ani, constructorul american spunea că Cybertruck va fi oferit în 4 versiuni diferite. Prima trebuia să primească un singur motor electric și o autonomie de 402 kilometri.

A doua versiune trebuia să primească două motoare electrice și autonomie de 483 de kilometri. Versiunea cu numărul 3 avea să primească 3 motoare electrice și autonomie de 804 kilometri, iar cea de top trebuia să beneficieze de 4 motoare electrice și autonomie de 998 de kilometri.

Primele exemplare de serie ale lui Tesla Cybertruck vor fi produse în acest an, urmând ca producția în masă să înceapă din 2024. Deocamdată, Tesla nu a anunțat mai multe detalii despre lansarea oficială a camionetei electrice.

via InsideEVs

Comentarii (11)

  • Andrei
    Arată groaznic, zici că e dintr-un film SF. Dar o să se vândă bine. Până la urmă important e să ii dai clientului ce vrea, ca să îi iei banii.
    5 14
  • inexorabil
    Nimeni nu (n-are cum să) vrea acest coşmar (în plină zi). Dar cine îl cumpără…demonstrează ce preţuieşte de fapt (în sinea lui) : changismul (sau schimbarea de dragul schimbării, implicit noutatea de dragul noutăţii – nu din raţiuni convingătoare, care să graviteze în jurul necesităţii), oficializat prin “înalte” dispoziţii (ca “magnum argumentum”…pro-comercial).
    12 8
  • No ca vad imagini cu o masina mai urata ca spatele Santa Fe-ului...
    Dar bine ca este oferta pentru toate gusturile
    8 1
  • Maşina cu cele mai multe rezervări din istoria automobilului... 1,5 milioane de maşini rezervate.

    Anul acesta Tesla va produce 100.000 iar anul viitor vreo 150.000

    Oricum Tesla are coadă de lucru de 7-10-15 ani doar pentru modelul ăsta şi doar din rezervările actuale !!
    4 18
  • din cauza Tesla Cyber truck, Ford deja a anunţat o scădere de preţ la Ford F150 lighting de.... 10.000$

    bravo Tesla, bravo concurenţei
    4 19
  • Seriff
    Ceva mai hidos nu exista.
    14 5
  • Mircea Badea
    comparata cu ce scoate mercedes, benve..arata mai bine.
    iar suv-urile in general sunt niste dulapuri hidoase, asta macar e sf, zici ca o poti lua si pe Marte..
    3 14
  • Mda… interesant 1,6 milioane de rezervări… uauuuu, doar ca rezervarea implica 100 USD returnabili… adică egal zero aceste rezervări, fix ce le mai trebuie obsedaților să aplaude ca focile in continuare. Cât de sărit să fi să crezi că cei 1,6 milioane își vor chiar cumpara hidoșenia??? Dar eu greșesc si mă bucur ca așteptarea lor a luat sfârșit, sunt tot mai aproape de visul lor după nici 2 ani de așteptări.
    8 2
  • PacCar
    o sa arate mai cool decat un (c)urus pi shientru.
    0 0
  • deputy
    rezervarea este mai nou 200Eur si nu a fost niciodata returnabila
    0 0
  • autonomia cat?? :))
    https://www.biziday.ro/256908-2/?source=biziday
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru