Tesla Cybertruck va avea și versiune de performanță. Mașina, testată de Elon Musk

de Tiberiu Safta
Luni, 25.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk, CEO-ul Tesla, a precizat într-o postare pe rețeaua socială X că a testat o versiune de performanță a modelului Cybertruck. Acest lucru indică faptul că pick-up-ul electric va primi, la momentul lansării, o versiune destul de puternică.

Tesla Cybertruck continuă să creeze mult suspans în special în rândul celor care așteaptă lansarea oficială a versiunii de serie. Inițial, prima camionetă electrică Tesla trebuia să debuteze ca model de serie în 2021. Dar, din cauza pandemiei de COVID-19, care a dus la criza mondială de semiconductori, debutul lui Cybertruck a fost amânat în repetate rânduri. Acum, ne așteptăm ca producția în masă a lui Cybertruck să înceapă abia în 2024.

Până atunci, au apărut acum informații că modelul cu design controversat va primi și o versiune de performanță. Această versiune a fost confirmată chiar de către Elon Musk, șeful mărcii americane. Într-o postare pe rețeaua socială X (fostul Twitter), Musk dezvăluie faptul că a testat personal noua versiune de performanță a lui Cybertruck.

Informațiile tehnice despre noua versiune rămân un mister pentru moment, însă Musk promite că cea mai puternică versiune a lui Cybertruck va avea un nivel înalt de performanțe, ca să-l parafrazăm.

Deocamdată, nu există mai multe informații despre noua versiune de performanță a lui Cybertruck.

Așa cum am precizat mai devreme, este de așteptat ca debutul producției în masă a camionetei electrice Tesla să înceapă abia anul viitor.

via Elon Musk, Twitter

Comentarii (4)

  • Banditos
    Techno Mechanicus
    X
    ...
    Cybertruck
    2 2
  • Musk chiar este un idiot si un copil. Nu ma mira faptul ca alti copii ca el il venereaza. Si-a creat un cult al perosnalitatii si o armata de zombi. Cu asa un "zeu", nu am incredere nici hartie igienica sa iau de la el.
    6 5
  • Tu oricum folosești mâna dreaptă. Cu stânga mănânci.
    2 5
  • Sa-i facă si un face lift înainte de lansare… deja-i uzat moral ;)
    Chiar sper sa-l lanseze… ca-s satul pana peste cap de articolele cu caricatura asta.
    Sunt convins ca un cyber truck care “trage” de sparge este un produs esențial pentru toți… cine s-ar fi așteptat.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru