Tesla Cybertruck se pregătește să devină mașină de poliție cu ajutorul Oracle

de Bogdan Mirică
Vineri, 22.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cofondatorul Oracle a declarat că o mașină de poliție bazată pe Tesla Cybertruck ar fi un pas firesc în viitor. Și-a susținut afimația cu o simulare grafică în cadrul unei conferințe desfășurate în Las Vegas.

Pe măsură ce ne apropiem de momentul în care vom vedea pe străzi noul Tesla Cybertruck, apar noi informații și chiar simulări grafice cu mașini derivate din pick-up-ul electric. Cel mai recent exemplu a fost oferit de Larry Ellison, cofondatorul Oracle, în cadrul unei conferințe desfășurate în Las Vegas. Acesta a dezvăluit o simulare grafică a unui Tesla Cybertruck de poliție, inscripționat cu logo-ul Oracle.

În prezent, Oracle oferă soluții cloud pentru agențiile de poliție din America, deci, o mașină de poliție dezvoltată împreună cu Tesla ar fi un pas firesc în această direcție.

Mai mult, Larry Ellison a fost membru în board-ul de conducere Tesla și a mărturisit că știe foarte bine noul model și că sunt detalii pe care nu le poate dezvălui încă. Însă, a enumerat o serie de beneficii ale modelului electric ca mașină electrică.

„Noua noastră generație de mașină de poliție este foarte aproape. Este mașina mea favorită, este mașina favorită a lui Elon Musk.

Este incredibilă”, a declarat Ellison.

„Pe lângă atributele pe care le știți deja, este foarte rapidă, are o caroserie din inox, este foarte sigură și nu trebuie să adăugăm nicio cameră și niciun ecran, pentru că sunt deja acolo. Putem instala direct aplicațiile noastre”, a mai spus cofondatorul Oracle.

via insideevs

Comentarii (3)

  • Trilulilu
    Un aspect mai Orwelian al viitorului mașinilor nu cred că se putea
    5 0
  • Banditos
    @Bogdan Mirica,

    cum ziceam..."geniul" de la Oracle ne ofera o viziune postapocaliptica demna de Total Recall sau Blade Runner, o imagine a unei monstruozitati potrivite unui cartier linistit din USA

    acum e bine? :))
    5 0
  • Mircea Badea
    e gluma? dulap de inox? moare talharul de ras cand o vede si ii sare masca, uita si ce facea...

    mai buna ar fi o drona gen farfurie zburatoare, sa monitorizeze non-stop pe cei de la institutiile statului.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru