Pick-up electric

Joi, 07 Martie | Modele noi

Fosta marcă SsangYong va lansa un pick-up electric. Autonomie de 480 de kilometri

Potrivit informațiilor din presă, KG Mobility, fostul SsangYong, va lansa o camionetă electrică la începutul lui 2025. Noul model va avea un propulsor electric dezvoltat de chinezii de la BYD și va avea o autonomie de circa 480 de kilometri.
Duminica, 22 Octombrie 2023 | Concepte

Toyota prezintă conceptul EPU: anunță un viitor pick-up electric

Toyota a dezvăluit o serie de imagini oficiale cu noul concept EPU. Acesta este un pick-up electric care ar putea fi transformat într-un model de serie în viitorul apropiat.
Vineri, 10 Martie 2023 | Industrie

Mitsubishi: 16 modele noi vor fi lansate până în 2028, inclusiv un pick-up electric

Mitsubishi a dezvăluit planul său de extindere a gamei sale de modele până la sfârșitul deceniului. Astfel, constructorul japonez va lansa nu mai puțin de 16 modele noi până în 2028. Dintre acestea, unul va fi un pick-up electric, iar altul va fi un nou SUV electric.
Luni, 20 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Noul pick-up electric Ram 1500 REV este sold out, la 5 zile după lansare

Ram 1500 REV, prima camionetă electrică a mărcii americane, a atras deja un număr foarte mare de clienți. Atât de mare, încât modelul este acum sold out, iar constructorul a fost nevoit să oprească temporar comenzile pentru noul model.
Vineri, 06 Ianuarie 2023 | Concepte

Conceptul Ram 1500 Revolution anunță un rival electric pentru Ford F-150 Lightning

Acesta este noul concept cu zero emisii Ram 1500 Revolution. Versiunea de serie va fi prezentată în 2024 și va fi un rival direct pentru Ford F-150 Lightning.
Marti, 19 Aprilie 2022 | Industrie

Volkswagen dorește să lanseze un pick-up electric pentru piața din SUA

Potrivit șefului Volkswagen Group of America, Scott Keogh, constructorul german și-ar dori să-și facă simțită prezența mai mult în Statele Unite ale Americii. Cu ocazia acestui lucru, Volkswagen își propune să lanseze un pick-up electric, rival pentru Tesla Cybertruck și pentru Rivian, în America de Nord.
Joi, 06 Ianuarie 2022 | Modele noi

După Ford F-150 Lightning, acum și Chevrolet Silverado devine electric: 644 de kilometri autonomie

Americanii de la Chevrolet au lansat noul Silverado EV, sau cu alte cuvinte versiunea electrică a celebrului pick-up. Acesta va avea până la 673 de cai putere și o autonomie de 644 kilometri cu o singură încărcare.
Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Rivian a produs primele exemplare de serie ale pick-up-ului electric R1T

Rivian a anunțat oficial începerea producției de serie pentru pick-up-ul electric R1T, iar primele unități vor ajunge în curând la clienți, conform companiei.
Marti, 24 August 2021 | Masini electrice si hibride

Ford dublează producția lui F-150 Lighting, pe fondul cererii ridicate

Ford și-a dublat ținta de producție pentru F-150 Lighting, datorită cererii ridicate pentru pick-up-ul electric ce va fi lansat pe piață în 2022, potrivit unor surse citate de agenția Reuters.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Rivian deschide pre-comenzile pentru pick-up-ul R1T și SUV-ul R1S: livrările încep în vara anului viitor

Rivian a deschis lista de pre-comenzi pentru cele două modele electrice ale sale, pick-up-ul R1T și SUV-ul R1S, iar livrările sunt programate să înceapă în iunie, respectiv august 2021.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

General Motors: “Toate exemplarele Hummer EV din primul an de producție au fost rezervate”

General Motors a anunțat că toate exemplarele Hummer EV din primul an de producție au fost deja rezervate. Pick-up-ul electric de 1.000 de cai putere și o autonomie de peste 560 de kilometri va intra pe liniile de asamblare în toamna anului viitor.
Joi, 17 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Rivian a pornit producția de pre-serie pentru pick-up-ul electric R1T: livrările vor începe în iunie 2021

Rivian a început să producă primele prototipuri pre-serie ale pick-up-ului electric R1T. Constructorul spune că livrările către clienți vor debuta în iunie 2021, după ce termenul inițial a fost devansat din cauza pandemiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 August 2020 | Masini electrice si hibride

Americanii de la Bollinger caută parteneri pentru producția vehiculelor lor electrice: un vehicul de off-road și un pick-up ar urma să fie lansate în 2021

Start-up-ul american Bollinger anunță că, în curând, va semna contracte cu un constructor și cu un furnizor de baterii pentru ca producția vehiculelor sale electrice să înceapă. Este vorba despre B1 și B2, un vehicul de off-road și un pick-up care ar urma să fie lansate la sfârșitul lui 2021.
Joi, 06 August 2020 | Modele noi

Volkswagen nu exclude lansarea unui pick-up electric: "Este dificil să producem un Amarok electric, dar Rivian demonstrează că se poate"

Volkswagen nu exclude posibilitatea de a dezvolta un pick-up electric asemănător cu Amarok și oferă ca exemplu compania americană Rivian, care va lansa un astfel de model în 2021.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Americanii de la Rivian amână livrările R1T: primele pick-up-uri electrice vor ajunge la clienți în 2021

R1T, pick-up-ul electric lansat de constructorul american Rivian, va ajunge la clienți începând din 2021, după ce primele livrări programate pentru anul acesta au fost amânate din cauza închiderii fabricii pe fondul crizei COVID-19.
Sambata, 01 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Hummer revine sub o nouă formă: americanii vor folosi denumirea pentru un viitor pick-up electric cu 1.000 CP produs sub brandul GMC

GMC a publicat câteva spoturi video care anunță debutul primului pick-up electric al companiei. Acesta va purta numele de Hummer EV și va fi prezentat în 20 mai.
Marti, 28 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

General Motors confirmă lansarea unor SUV-uri și pick-up-uri electrice: producția va începe în 2021

General Motors a anunțat oficial că va lansa o serie de SUV-uri și pick-up-uri 100% electrice. Primul model electric GM va fi un pick-up, a cărui producție va începe în 2021 la uzina din Detroit-Hamtramck. Americanii au confirmat și producția lui Cruise Origin, vehiculul electric și autonom dezvoltat împrenă cu Honda.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Rival pentru Tesla Cybertruck: primul pick-ul electric de la General Motors va fi disponibil din toamna lui 2021

General Motors a anunțat că primul său pick-up electric va fi disponibil la vânzare din toamna anului 2021. Noul pick-up va rivaliza cu Tesla Cybertruck, a cărui producție va începe la sfârșitul aceluiași an.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Vehiculele electrice dezvoltate de start-up-ul Bollinger vor ajunge și în Europa: americanii pregătesc un vehicul de off-road și un pick-up, ambele cu o baterie de 120 kWh

Start-up-ul american Bollinger a anunțat că a primit precomenzi și din Europa pentru vehiculele sale electrice. Oficialii companiei spun că în scurt timp vor demara procesele pentru omologarea modelelor conform standardelor de pe Bătrânul Continent.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Modele noi

Karma dezvăluie un teaser pentru un viitor pick-up electric: potențial rival pentru noul Tesla Cybertruck

Producătorul american Karma a publicat un teaser care anticipează lansarea unui pick-up electric care să concureze cu noul Tesla Cybertruck.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Logan, Pick-up electric, Logan Pick-UP, Des Moines, Gene Gabus, Logan electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru