Dacia Logan

Marti, 16 Ianuarie | Intern

Dacia: vânzările au crescut cu 15% în România, în 2023. Logan, pe primul loc

Potrivit rezultatelor finale pentru anul 2023, vânzările Dacia pe piața noastră au crescut cu aproape 15%. Marca de la Mioveni are astfel o cotă de piață de aproape 29%.
Marti, 12 Decembrie 2023 | Siguranta

TUV Germania: Dacia Logan și Tesla Model 3, pe lista celor mai nefiabile mașini

Potrivit unui raport realizat de organizația TUV din Germania, Tesla Model 3 se află printre mașinile predispuse la defecțiuni. Pe lista "rușinii" regăsim și mai multe modele Dacia, inclusiv Logan.
Vineri, 29 Septembrie 2023 | Industrie

Moment istoric. Dacia a vândut 8 milioane de mașini, în ultimii 19 ani

Constructorul de la Mioveni, deținut de gigantul francez Renault, anunță atingerea unui prag istoric: comercializarea mașinii cu numărul 8 milioane, din 2004 și până în prezent.
Miercuri, 14 Aprilie 2021 | Siguranta

Dacia Sandero și Logan au primit 2 stele la testele EuroNCAP. Rezultatul, viciat de sistemele de siguranță

Noile Dacia Sandero și Logan au primit două stele la testele de siguranță. Mașinile românești au fost evaluate la 4 stele din punct de vedere structural, însă sistemul automat de frânare în situații de urgență a viciat rezultatul final.
Marti, 13 Aprilie 2021 | Siguranta

Euro NCAP anunță că Dacia Sandero și Logan au primit 2 stele la testele de siguranță

Euro NCAP a publicat rezultatele celei mai recente sesiuni de teste de siguranță. Noile Dacia Sandero și Logan au primit doar 2 stele din partea organizației independente.
Vineri, 26 Martie 2021 | Tehnologie

Dacia detaliază modul în care telefonul mobil se transformă în sistem multimedia al mașinii

Dacia a venit cu o idee prin care telefonul șoferului poate fi transformat în sistem de infotainment al mașinii. Funcția este disponibilă pe versiunile de bază ale noilor Sandero și Logan.
Vineri, 12 Martie 2021 | Modele noi

Acesta este noul Taliant! O Dacia Logan cu siglă Renault, lansată recent în Turcia

Renault a lansat noul Taliant pe piața din Turcia. Sedanul de segment B înlocuiește vechiul Symbol și este, de fapt, o Dacia Logan cu sigla constructorului francez.
Luni, 18 Ianuarie 2021 | Modele noi

INTERVIU: Dacia Bigster nu este numele final al viitorului SUV românesc

În cadrul unei conferințe de presă organizată pentru presa din România, oficialii Dacia au spus că nu au decis dacă Bigster va fi numele folosit de viitorul SUV de clasă C. De asemenea, am aflat că Dacia nu mai este mașina aleasă de cei care migrau de la vehiculele second-hand.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Intern

Dacia a publicat dotările pentru noua generație Logan: sistemul Media Display cu ecran de 8 inch este standard pe echiparea Comfort

Dacia a publicat lista dotărilor standard pentru noua generație Logan. Sistemul Media Display cu ecran de 8 inch și compatibilitate Android Auto și Apple CarPlay este disponibil standard pe echiparea Comfort.
Duminica, 29 Noiembrie 2020 | Modele noi

Dacia Logan va fi comercializat în America de Sud sub un nou nume: Renault Taliant

Grupul Renault va comercializa Dacia Logan în America de Sud cu un nou nume: Renault Taliant. Până acum, modelul era vândut pe aceste piețe ca Renault Logan.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | Intern

Prețuri pentru noile generații de modele Dacia: Logan începe de la 8.400 de euro, Sandero de la 8.600 de euro, iar Sandero Stepway de la 12.050 de euro

Dacia a anunțat prețurile pentru noile generații ale modelelor sale. Logan are un preț de pornire de 8.400 de euro, iar Sandero începe de la 8.600 de euro. Pentru Sandero Stepway clienții plătesc cel puțin 12.050 de euro.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Modele noi

Noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway: design modern, interior îmbunătățit, cutie automată CVT și fără motorizări diesel

Dacia a publicat imagini și informații tehnice despre noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway, care oferă un design modern, interior mult îmbunătățit, sisteme de asistență și cutie automată CVT. Niciunul dintre modele nu mai are în gamă motoare diesel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 07 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noile generații Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway: detaliile complete vor fi anunțate în 29 septembrie

Dacia a publicat primele imagini oficiale cu noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway. Producătorul de la Mioveni a pregătit o filozofie de design nouă care se traduce prin forme ceva mai rotunjite. Detaliile complete referitoare la noile modele Dacia vor fi publicate în 29 septembrie.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Modele noi

Dacia a publicat un teaser video pentru noile generații Sandero și Logan: cele două modele ar putea fi prezentate în 7 septembrie

Dacia a publicat un teaser video pentru noile generații Sandero și Logan. Presa din Franța susține că modelele vor avea noutăți majore și că vor fi prezentate oficial în 7 septembrie.
Vineri, 15 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre noua generație Dacia Logan: modificări de design și versiune mild-hybrid

Noua generație Dacia Logan va primi modificări majore de design și un interior mai modern, pentru ca din 2023 să fie disponibilă și într-o versiune mild-hybrid, potrivit presei franceze.
Sambata, 18 Ianuarie 2020 | Intern

Dacia a vândut 55.000 de mașini în România în 2019: 80% dintre unitățile Sandero sunt Stepway, iar 70% dintre clienții Duster au ales versiune 4x4

Aproape 80% dintre unitățile Dacia Sandero vândute în România în 2019 au fost în versiunea Stepway, în timp ce 70% dintre clienții lui Dacia Duster au ales o configurație 4x4. În total, Dacia a livrat peste 55.000 de mașini în România.
Miercuri, 15 Ianuarie 2020 | Intern

România a produs 490.000 de mașini în 2019, în creștere cu 3%: Dacia a realizat 350.000 de unități, iar Ford 140.000 de unități

Producția de mașini a României a fost anul trecut de 490.000 de unități, dintre care 350.000 de unități au purtat sigla Dacia, iar alte 140.000 de unități au fost realizate de Ford la uzina de la Craiova.
Joi, 12 Decembrie 2019 | Intern

Producția auto națională în primele 11 luni: Dacia continuă să înregistreze îmbunătățiri, în timp ce Ford raportează o scădere de aproape 5%

Uzina Dacia de la Mioveni și fabrica Ford de la Craiova au produs 44.341 mașini în luna noiembrie. La finalul primelor 11 luni ale anului, cele două fabrici au asamblat peste 452.000 de unități.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Modele noi

Primele detalii despre noua generație Dacia Sandero: va împrumuta platforma și motoarele lui Renault Clio. Sandero Stepway va avea versiune hibridă de 130 CP

Noua generație Dacia Sandero va fi prezentată în vara anului 2020 și va împrumuta platforma și o parte dintre motoarele lui Renault Clio, în timp ce Sandero Stepway va avea o versiune hibridă de 130 CP, potrivit presei franceze.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Industrie

Producția auto națională în primele zece luni: Dacia raportează o creștere de peste 5%, în timp ce Ford înregistrează o scădere de 6%

Uzina Dacia de la Mioveni și fabrica Ford de la Craiova au produs 53.119 mașini în luna octombrie. În primele zece luni ale anului, cele două fabrici au asamblat aproape 408.000 de unități.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Dacia, Skoda, Romania, Dacia Duster, Dacia Sandero, Logan, vanzari Dacia, Focus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru