Dacia Logan

Luni, 19 Ianuarie 2015 | Industrie

Dacia a stabilit un record de vânzări în 2014: peste jumătate de milion de maşini comercializate într-un an

Dacia a vândut peste 500.000 de maşini într-un an pentru prima dată în istoria sa. Cel mai bine vândut model este Sandero, inclusiv varianta Stepway, urmat de Duster şi Logan.
Joi, 25 Septembrie 2014 | Industrie

Dacia vrea să renunţe la unul dintre modelele Dokker, Lodgy sau Logan MCV

Pentru a păstra un trend ascendent, Dacia se gândeşte să renunţe la unul din modelele care nu excelează la vânzări în Europa.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Reportaj

Reportaj: De la "Copiii spun lucruri trăznite" la cursele de maşini

Am cunoscut un om care face fix ce visa când era copil şi nu se face de ruşine. Vorbim despre Adi Iliescu, un pilot de 17 ani care alearga cu un Mitsubishi Lancer Evo 9 de 400 CP în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Industrie

Dacia sărbătoreşte 15 ani de mariaj cu Renault

În anul 1999 Renault scria o pagină importantă din istoria României după ce achiziţiona brandul autohton de automobile, Dacia. În prezent, decizia s-a dovedit a fi una extrem de bună, Dacia fiind o prezenţă iubită în Europa.
Joi, 19 Iunie 2014 | Modele noi

Dacia lansează ediţia specială Logan 10 ani: climatizare automată, comenzi pe uşi şi semnal în oglinzi

Dacia Logan este oferit într-o ediţie specială începând de astăzi, disponibilă doar în România. Pleacă de la 9.400 de euro cu TVA inclus şi prezintă dotări precum climatizare automată, comenzi ale geamurilor electrice montate pe portiere şi semnalizări în oglinzile laterale.
Marti, 03 Iunie 2014 | General

La mulţi ani, Dacia Logan! 10 de ani de la lansarea revoluţiei auto accesibile

Dacia sărbătoreşte 10 de ani de la prezentarea primului Logan de serie în România. Între timp, modelul a ajuns la a doua generaţie şi are alături o gamă întreagă, recunoscută la nivel european.
Luni, 07 Aprilie 2014 | Modele noi

Prima generaţie a lui Dacia Logan renaşte în Rusia sub sigla Datsun

Renaşterea mărcii Datsun a sosit, iar primul său model arată foarte cunoscut atât pentru românii care-l văd pe internet, cât şi pentru ruşii care-l vor cumpăra, deoarece este prima generaţie a lui Dacia Logan cu o caroserie modificată.
Luni, 23 Decembrie 2013 | General

TOP 10: Cele mai citite teste Automarket ale anului 2013

Anul 2013 a adus 129 materiale de drivetest pe Automarket.ro. Noi le-am selectat pe primele zece cele mai citite şi le trecem în revistă pentru voi.
Joi, 07 Noiembrie 2013 | Industrie

Dacia a produs 100.000 de Sandero şi Sandero Stepway

Dacia a produs 100.000 de unităţi Sandero şi Sandero Stepway la uzina sa din Mioveni. Exemplarul Sandero Stepway cu numărul 100.000 va pleca la un client din Franţa.
Luni, 23 Septembrie 2013 | Industrie

Franţa: Dacia e considerată cea mai bună marcă la categoria Costuri de Utilizare

Şoferii francezi apreciază Dacia pentru costurile reduse pe care le implică deţinerea unui model al brandului de la Mioveni, arată ediţia 2013 a studiului realizat în franţa de TNS Sofres.
Marti, 27 August 2013 | Intern

Dacia este partenerul ediţiei 2013 a Festivalului George Enescu

Dacia este, pentru al doilea an consecutiv, partenerul auto al Festivalului George Enescu, ajuns la ediţia XXI. Fanii mărcii din Mioveni vor avea ocazia să câştige bilete la festival prin intermediul concursurilor de pe Facebook.
Marti, 16 Iulie 2013 | Intern

IGPR: Aproape 1.000 de autoturisme au fost furate în primele şase luni ale anului

În primele şase luni ale anului, în România au fost furate aproape 1.000 de autoturisme. În fiecare zi, sunt furate cinci maşini din România, informează Digi24 citând statisticile IGPR.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Mai 2013 | Modele noi

Noile Sandero şi Logan primesc sigla Renault în Rusia

Renault a prezentat primele imagini ale versiunii proprii derivate din noile Sandero şi Sandero Stepway. Modificările estetice vizează zona frontală.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Motorsport

Dacia va concura în Campionatul Suedez de Turisme cu un Logan de 400 CP

Dacia Dealer Team va concura în Campionatul Suedez de Turisme, STCC, cu un model care imită estetica noului Logan. Acesta dezvoltă 400 CP şi are un motor V6, dar nu are legătură cu platforma tehnică folosită de berlina din Mioveni.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

Noul Dacia Logan MCV: deschidere verticală a hayon-ului, design modernizat

Principala premieră a celor de la Dacia la Salonul Auto de la Geneva este versiunea break a lui Logan. Denumit tot MCV, ca în cazul primei generaţii, modelul se modernizează vizibil.
Miercuri, 20 Februarie 2013 | GENEVA 2013

OFICIAL: Dacia va lansa două modele noi la Geneva

Divizia germană Dacia a anunţat astăzi oficial că producătorul român de automobile va aduce la Geneva două modele complet noi. Unul va fi Logan MCV, iar cel de-al doilea ar putea fi Duster facelift.
Joi, 14 Februarie 2013 | Economic

Grupul Renault va miza pe Clio şi Logan pentru a obţine profit în 2013

Francezii de la Renault mizează pe noile generaţii ale lui Clio şi Logan pentru a creşte vânzările în 2013, sperând să obţină profit în raport cu anul precedent.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | Intern

Renault România revine asupra declaraţiei privind dublarea timbrului de mediu

Reprezentanţii Grupului Renault România au emis o clarificare privind declaraţiile de vineri ale lui Jerome Olive în legătură cu timbrul de mediu, informează 0-100.ro.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Intern

Şeful Dacia: "Cerem dublarea timbrului de mediu pentru Euro 3 şi Euro 4"

Jerome Olive, Directorul General al Automobile Dacia, le cere guvernanţilor să dubleze coeficienţii de calcul ai timbrului de mediu pentru automobilele Euro 3 şi Euro 4, pentru a evita scăderea masivă a vânzărilor de autoturisme noi în România.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | Economic

Dacia a avut vânzări record în 2012

Deşi piaţa europeană a fost în scădere, Dacia a reuşit să bifeze un nou an record. Vânzările constructorului român au crescut cu 4.8% la nivel mondial comparativ cu anul 2011.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Dacia, Skoda, Romania, Dacia Duster, Dacia Sandero, Logan, vanzari Dacia, Focus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru