Dacia Logan

Luni, 07 Ianuarie 2013 | Modele noi

Imagini inedite: Cum a fost desenat bordul noilor Dacia Logan şi Sandero

Dacia a publicat astăzi, pe contul său de Facebook, o serie de schiţe inediate cu planşa de bord a noilor Logan şi Sandero. Modelele româneşti au trecut printr-o fază de concepere a interiorului extrem de curajoasă.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Intern

Dacia Logan este "Maşina Anului 2013 în România"

Dacia Logan a fost aleasă Maşina Anului 2013 în România. Zece membri ai juriului au votat Logan pe prima poziţie, iar podiumul este format, în premieră, doar din automobile produse în România.
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Feature

TESTELE LUNII NOIEMBRIE: 12 texte Automarket pe care nu ai voie să le pierzi

La finalul fiecărei luni trecem în revistă cele mai importate teste pe care le-am efectuat. În noiembrie 2012 am avut parte de noutăţi importante pentru piaţa auto de la noi, fiind luna în care am luat pentru prima dată contact cu noile Dacia Logan şi Sandero.
Joi, 08 Noiembrie 2012 | Intern

Dacia Logan, în România de la 6.690 euro

Dacia a anunţat astăzi preţurile noii generaţii Logan. Modelul pleacă de la 6.690 euro cu TVA inclus, pentru nivelul de echipare Access 1.2 16V 75 CP.
Marti, 02 Octombrie 2012 | Modele noi

Deja în configuratorul Automarket: noile Dacia Sandero şi Sandero Stepway. Preţuri, opţiuni

Dacia a reuşit să menţină relativ identice preţurile între generaţiile 1 şi 2 a lui Logan şi Sandero printr-o politică interesantă de reduceri de preţuri. Detaliile vin de la Arnaud Deboeuf, responsabilul modelelor entry la Renault.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012: Aventuri la standul Dacia

Dacia Logan și gama Sandero s-au înnoit, iar cu acest prilej am băgat puțin în ședință modelele care se produc la Mioveni. Ce părere au ele însele despre noile schimbări? Aflați doar aici.
Vineri, 21 Septembrie 2012 | Autoipoteze

Dacia Logan SW - primele ipoteze ale unui viitor break cu 5 locuri

Dacia va renunţa probabil la ideea unui Logan MCV, cu spaţiu pentru 7 pasageri. Locul său ar putea fi luat de o variantă break tradiţională, cu cinci locuri, botezată Logan SW.
Luni, 17 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Dacia Logan 2, primele imagini ale noii generaţii

Noua generaţie a lui Dacia Logan a fost deconspirată de francezii de la Automobile-Magazine. Noul Logan va avea şi o motorizare TCe de 0.9 litri, anunţă publicaţia franceză.
Luni, 30 Iulie 2012 | Modele noi

Mahindra Verito - facelift pentru Logan-ul indian

Mahindra a pregătit un facelift pentru Verito, versiunea indiană a lui Dacia Logan. Modelul a primit lumini LED, o grilă nouă şi un interior cu materiale superioare.
Joi, 12 Iulie 2012 | Intern

Dacia organizează un concert şi o cursă de accelerare la uzina din Mioveni

Dacia va sărbători Ziua Franţei şi aniversarea a 13 ani de când a fost preluată de Renault într-un mod inedit la uzina din Mioveni. Constructorul a organizat un concert Vama şi o întrecere de accelerare între posesorii de Logan.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Cum se vede Dacia în lume - de la Mioveni în Guyana Franceză

Dacia este un produs de export important pentru România. Modelele asamblate la Piteşti pleacă în lumea întreagă în diverse forme şi sub toate mărcile grupului Renault. Iată ce înseamnă azi Dacia în lumea întreagă.
Marti, 20 Martie 2012 | Intern

Februarie: Duster a depăşit Logan în topul celor mai vândute modele din România

În luna februarie, Duster a depăşit în premieră vânzările Logan din România cu 130 de unităţi. Este pentru prima dată în istoria Dacia când Logan coboară de pe primul loc.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Martie 2012 | Interviu

Interviu cu Arnaud Deboeuf (Renault): "Logan 2 va avea aceleaşi preţuri ca actualul Logan"

Automarket a discutat la Geneva cu Arnaud Deboeuf, directorului programului entry de la Renault. Am vorbit despre Lodgy şi despre viitoarele modele Dacia.
Vineri, 02 Martie 2012 | F1 TOP

Coulthard a pilotat un Dacia Logan la Cupa Starurilor de la Moscova

David Coulthard, fostul pilot al echipelor McLaren şi Red Bull, a concurat la volanul unui Dacia Logan în Cupa Starurilor de la Moscova.
Vineri, 02 Martie 2012 | Modele noi

Dacia Sandero şi Logan primesc ediţia specială Story

Dacia a anunţat că va introduce din luna martie o ediţie specială pentru Sandero şi Logan. Modelele vor oferi o echipare ceva mai bogată.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai vândute maşini din lume în 2011

Care au fost preferinţele europenilor în materie de automobile în 2011? Dar în lume? Automarket vă oferă un super material de sinteză care vă arată ce maşini preferă publicului din toate colţurile lumii.
Marti, 17 Ianuarie 2012 | Economic

Dacia în 2011: scădere în România, creştere în Europa

Dacia Duster este modelul care a reuşit să menţină Dacia în 2011 aproape de nivelul maxim istoric atins în 2010. Cu 343.233 de maşini vândute în toată lumea, constructorul de la Mioveni a înregistrat o scădere cu 1.5% faţă de anul anterior. Motivul: scădere de 16% pe piaţa din România.
Joi, 22 Decembrie 2011 | Autoipoteze

Ipoteze: Ruşii îşi imaginează noul Logan

Ruşii de la ZR au realizat două ipoteze de design ale noului Logan. Portalul auto rusesc a prezentat atât versiunea Renault, cât şi versiunea Dacia a ipotezei care reprezintă viitorul Logan.
Miercuri, 07 Decembrie 2011 | Modele noi

Rusia: Nissan scoate o berlină de clasă medie pe platforma Logan

Platforma Logan dovedeşte o flexibilitate excelentă. De la Sandero şi trecând prin Logan şi Duster, aceasta va sta la baza construcţiei unui sedan ceva mai mare care va fi vândut în Rusia sub sigla Nissan.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Dacia, Skoda, Romania, Dacia Duster, Dacia Sandero, Logan, vanzari Dacia, Focus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru