Dacia Logan

Joi, 08 Februarie 2018 | Intern

Dacia începe anul cu o producție de aproape 29.000 de unități la Mioveni: Duster asigură 62% din numărul total de vehicule

Dacia a produs 28.702 mașini în prima lună a acestui an, dintre care aproape două treimi au fost Duster. Între timp, producția lui Dacia Logan a fost de puțin peste 3.000 de unități.
Duminica, 24 Decembrie 2017 | Industrie

Strategia Dacia: "Nu vom lansa modele de nișă. Vânzările vor crește pentru că oamenii vor mașini mai ieftine"

Dacia anticipează că vânzările sale vor crește natural pe măsură ce oamenii caută mașini mai ieftine și afirmă că nu intenționează să lanseze modele de nișă.
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Intern

Producția Dacia a scăzut cu aproape 3% în primele 10 luni ale anului: Duster, singurul model cu mai multe unități

Dacia a produs aproape 260.000 de unități la uzina de la Mioveni în primele 10 luni ale anului, în scădere ușoară față de anul trecut, în contextul în care Duster este singurul model care a înregistrat o creștere a numărului de unități livrate.
Joi, 12 Octombrie 2017 | Economic

Grupul Renault a vândut 10 milioane de mașini accesibile: 47% sunt sub brandul Dacia

Grupul Renault a atins pragul de 10 milioane de mașini accesibile vândute începând din 2004. Dintre acestea, 47% poartă sigla Dacia.
Miercuri, 11 Octombrie 2017 | Modele noi

Volkswagen Virtus: rivalul de departe al lui Logan se lansează exclusiv în America de Sud

Volkswagen Virtus va fi varianta sedan a noii generații Polo și urmează să se lanseze în primăvara anului viitor în America de Sud. Nu există planuri pentru aducerea acestui model în Europa.
Luni, 09 Octombrie 2017 | Intern

Producția Dacia a scăzut ușor în primele 9 luni ale anului: Duster asigură 62% din producție, Logan își continuă declinul

Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 232.000 de unități în perioada ianuarie-septembrie 2017, dintre care 143.000 de unități au fost Duster. Dacia Logan s-a produs în numai 25.000 de unități.
Luni, 07 August 2017 | Industrie

Gama completă: după prima generație Logan și Sandero, Renault va produce în Iran și actualul Logan și noul Duster

Renault va deschide o nouă fabrică în Iran unde va produce noua generație Duster, dar și Symbol, numele sub care este comercializată a doua generație Logan în țările din regiune.
Vineri, 09 Iunie 2017 | Intern

Producția Dacia, în ușoară creștere: aproape două treimi dintre mașinile care ies pe poarta fabricii de la Mioveni sunt Duster

Dacia a produs aproape 143.000 de mașini în primele 5 luni ale anului, în creștere cu 1% comparativ cu perioada similară a anului trecut, iar aproape două treimi dintre acestea sunt Duster.
Joi, 26 Ianuarie 2017 | Intern

Producția națională de mașini în 2016: Dacia Duster asigură peste jumătate din volum. Ford B-Max, fabricat în mai multe unități decât Logan

Producția națională de mașini a scăzut anul trecut cu 7% la aproape 360.000 de unități, dintre care mai mult de jumătate au fost Dacia Duster. Surpriza neplăcută este Dacia Logan, care s-a produs în mai puține unități decât Ford B-Max.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | Intern

Top 10 mașini cumpărate de români în 2016: Skoda Octavia depășește Dacia Sandero și ocupă locul 3 pe podium, după Logan și Duster

Dacia Logan și Duster ocupă primele locuri în topul celor mai înmatriculate modele în România în 2016, însă Skoda Octavia s-a infiltrat pe poziția a treia după ce a surclasat Dacia Sandero.
Vineri, 18 Noiembrie 2016 | Intern

Prețuri Dacia Logan şi Sandero facelift: schimbări minore de design, schimbări minore de tarife

Dacia Logan facelift şi Dacia Sandero facelift au preţuri care variază cu 100 de euro în plus sau în minus pentru aceleaşi motorizări în comparație cu versiunea pre-facelift.
Miercuri, 03 August 2016 | Economic

Dacia Logan face furori în afara Europei: este cel mai bine vândut model din Grupul Renault

Dacia Logan a devenit cel mai bine vândut model al grupului Renault în afara Europei în prima jumătate a anului, însă vânzările de pe Bătrânul Continent au scăzut puternic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 19 Iulie 2016 | Intern

România produce mai multe Ford B-Max decât Logan-uri: monovolumul american, mai solicitat de clienţi decât modelul Dacia

Ford B-Max a generat surpriza primei jumătăţi a anului după ce a fost produs în mai multe exemplare decât popularul model Dacia Logan.
Luni, 09 Mai 2016 | Intern

Regele de la Mioveni: Duster a asigurat jumătate din producţia de maşini Dacia din 2015

Aproape jumătate din producţia de maşini realizată de Dacia pe parcursul anului 2015 este reprezentată de SUV Duster, pe fondul scăderii abrupte a cererii pentru Logan.
Marti, 15 Decembrie 2015 | Reportaj

Mașinistul: povestea unuia dintre cei mai longevivi angajați Dacia

Vă invităm la o călătorie cu ghid în povestea Dacia a ultimilor 34 de ani. Alături de noi se află unul dintre cei mai longevivi angajați ai Uzinei Dacia. Domnul Blândă. Medic de aparate, utilaje și unelte.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Intern

Cutia automată de pe Dacia Logan şi Sandero va costa 600 de euro în Franţa

Dacia Logan şi Dacia Sandero cu transmisie automată Easy-R vor fi mai scumpe cu 600 de euro în Franţa comparativ cu versiunile dotate cu transmisii manuale. Dacia România nu a anunţat încă data la care noile versiuni vor fi disponibile pe piaţa noastră.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Modele noi

Dacia lansează Logan Prestige, noua echipare de top: climatizare automată, comenzi pe uși, jante de 16 inch și semnalizatoare pe oglinzi

Inspirați de succesul ediției speciale limitate Logan 10 ani, cei de la Dacia lansează o versiune de echipare de top în gama celei mai vândute mașini din România. Logan Prestige oferă elemente de echipare disponibile exclusiv pe această nouă versiune.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Intern

Mașini noi pentru Poliția Română: uitați de Logan-uri albe și fiți atenți la Volkswagen Polo

Poliția Română a anunțat achiziția unei flote de 400 de mașini noi. Oamenii de ordine vor conduce exemplare Volkswagen Polo în locul vechilor Dacia Logan.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Dacia: ”Nu vom ținti cinci stele EuroNCAP și nici nu vom oferi sisteme de siguranță de ultimă generație”

Într-o conferință de presă desfășurată la Salonul de la Frankfurt, un oficial Dacia a declarat că brandul nu va ținti punctajul maxim în cadrul testelor EuroNCAP.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | Intern

Dacia a livrat exemplarul Logan cu numărul 1.500.000 către o clientă din România

În cadrul unei mici festivități, Dacia a livrat exemplarul Logan cu numărul de fabricație 1.500.000 către Diana Ileana Șerban, o clientă din București.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Dacia, Skoda, Romania, Dacia Duster, Dacia Sandero, Logan, vanzari Dacia, Focus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru