Dacia Sandero

Vineri, 29 Martie | Economic

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină în Europa, în primele două luni

Dacia Sandero conduce clasamentul înmatriculărilor în Europa după primele două luni. Modelul subcompact al constructorului român a fost vândut în peste 45.800 de exemplare.
Luni, 19 Februarie | Modele noi

Noutăți pentru gama Dacia: echipare nouă pentru Sandero și sisteme de siguranță noi în standard

Dacia a pregătit o serie de noutăți importante pentru gama sa de modele. Printre acestea, cele mai importante sunt reprezentate de o linie de echipare nouă pentru Sandero și sisteme de siguranță noi în echipările de bază.
Sambata, 27 Ianuarie | Industrie

Dacia Sandero City: versiunea care poate fi cumpărată cu 9.000 de euro

Campania „Sezonul Dacia” aduce o mulțime de avantaje pentru potențialii cumpărători ai mărcii. De exemplu, versiunea Sandero City poate fi cumpărată cu puțin sub 9.000 de euro cu ajutorul Programului Rabla.
Vineri, 19 Ianuarie | Economic

OFICIAL: Tesla Model Y, cea mai bine vândută mașină în Europa, în 2023. Dacia Sandero, pe locul 2

Tesla Model Y a devenit oficial cea mai bine vândută mașină în Europa, în 2023. Este pentru prima dată în istorie când o mașină electrică devine cea mai bine vândută mașină pe Bătrânul Continent.
Joi, 21 Decembrie 2023 | Economic

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină în Europa, în noiembrie

Potrivit noilor date furnizate de Data Force, Dacia Sandero a fost cea mai bine vândută mașină în Europa, în luna noiembrie. Modelul românesc este în luptă strânsă cu Tesla Model Y pentru cea mai bine vândută mașină a anului pe Bătrânul Continent.
Luni, 20 Noiembrie 2023 | Economic

Dacia Sandero a fost cea mai vândută mașină din Europa, în luna octombrie

Dacia Sandero a fost din nou lider al vânzărilor din Europa, în luna octombrie. Pe poziția a doua regăsim Renault Clio, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Toyota Yaris Cross.
Vineri, 03 Noiembrie 2023 | Economic

Tesla Model Y, cea mai bine vândută mașină în Europa, în septembrie

Potrivit noilor date JATO Dynamics, Tesla Model Y a fost cea mai bine vândută mașină la nivel european și în luna septembrie. În același timp, Dacia Sandero a coborât în clasamentul general față de lunile precedente.
Miercuri, 18 Octombrie 2023 | Economic

Vânzările Dacia au crescut cu 16.7% în primele 9 luni din 2023. Sandero, preferatul europenilor

Potrivit rezultatelor comerciale din primele 9 luni ale anului, vânzările Dacia au crescut cu 16.7% în intervalul ianuarie-septembrie. Sandero rămâne modelul preferat al clienților din Europa.
Joi, 12 Octombrie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul lui Renault Kardian, asemănător cu cel al Daciei Sandero

Renault a publicat prima imagine oficială cu interiorul noului Kardian, un crossover compact destinat piețelor internaționale. Habitaclul noului model va fi asemănător cu cel al Daciei Sandero.
Vineri, 29 Septembrie 2023 | Industrie

Moment istoric. Dacia a vândut 8 milioane de mașini, în ultimii 19 ani

Constructorul de la Mioveni, deținut de gigantul francez Renault, anunță atingerea unui prag istoric: comercializarea mașinii cu numărul 8 milioane, din 2004 și până în prezent.
Luni, 21 August 2023 | Economic

Dacia Sandero redevine cea mai vândută mașină din Europa în 2023. A depășit Tesla Model Y și VW T-Roc

Dacia Sandero și-a recâștigat poziția de lider în clasamentul vânzărilor de automobile pe piața din Europa. Modelul mărcii românești a reușit să se impună în fața unor modele precum Tesla Model Y și Volkswagen T-Roc de la începutul acestui an, până la finalul lui iulie.
Joi, 20 Iulie 2023 | Economic

Dacia Sandero, al doilea cel mai vândut model din Europa în prima jumătate din 2023

Dacia Sandero a fost al doilea cel mai vândut model din Europa în prima jumătate din 2023. Locul fruntaș îl ocupă Tesla Model Y, iar podiumul este completat de Volkswagen T-Roc.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 06 Iulie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Viitoarea generație Fiat Panda va fi lansată în 2024. Va fi rival pentru Dacia Sandero

Fiat a anunțat oficial că modelul Panda va primi o generație nouă în 2024. Noul model va fi lansat în luna iulie a anului viitor, pentru a marca 125 de ani de existență a mărcii italiene.
Vineri, 30 Iunie 2023 | Economic

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină în Uniunea Europeană și în luna mai

Potrivit celor mai noi date oferite de JATO Dynamics, Dacia Sandero a fost și în luna mai cea mai vândută mașină în Uniunea Europeană. Modelul românesc este lider pentru a doua lună consecutivă.
Marti, 20 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Dacia Sandero va avea și versiune electrică

Potrivit șefului Dacia, Denis Le Vot, viitoarea generație Sandero ar urma să debuteze în 2027. Marea noutate este că va avea versiune pur electrică și că va fi o mașină accesibilă.
Marti, 23 Mai 2023 | Economic

Dacia Sandero redevine cel mai vândut model din Europa. Opel Corsa pe 2

În luna aprilie, Dacia Sandero a revenit pe locul 1 în topul celor mai vândute modele din Europa. Opel Corsa s-a clasat pe locul al doilea, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Volkswagen T-Roc.
Sambata, 04 Februarie 2023 | Economic

Peugeot 208 detronează VW Golf în topul celor mai vândute mașini în Europa. Dacia Sandero, pe locul doi

Vânzările de mașini noi înregistrate în 2022 au adus un nou lider în Europa: Peugeot 208. Francezul a detronat Volkswagen Golf după o domnie de 14 ani. Dacia Sandero s-a plasat pe locul doi.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Economic

Dacia Sandero, a doua cea mai bine vândută mașină în Europa, în primul trimestru. Tesla Model 3, pe primul loc în martie

Potrivit datelor oferite de JATO Dynamics, Dacia Sandero s-a clasat pe poziția a doua în topul vânzărilor europene din primul trimestru. Aceleași date mai arată că Tesla Model 3 a fost cea mai bine vândută mașină pe continentul nostru în luna martie. Totodată, Dacia Spring a reușit să prindă din urmă Renault Zoe și Volkswagen ID.4.
Vineri, 25 Martie 2022 | Industrie

Ce mașini au cumpărat europenii în luna februarie: Sandero ocupă locul al treilea

În luna februarie, Volkswagen Golf a revenit pe prima poziție în topul celor mai comercializate mașini din Europa. Locul secund este ocupat de Peugeot 208, iar Dacia Sandero completează podiumul.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Industrie

Au fost anunțate finalistele pentru titlul Mașina Anului 2022 în lume. Dacia Sandero în categorie secundară

Juriul care acordă titlul Mașina Anului 2022 în lume a ales finalistele care se bat pentru titlul suprem din acest an. Marele câștigător, dar și învingătorii categoriilor secundare, îi vom afla în 13 aprilie cu ocazia Salonului Auto de la New York.

Tag-uri similare

Renault, Dacia, Dacia Duster, Dacia Sandero, Franta, Sandero, Duster, Dacia Logan, Opel Insignia, Autovot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru