Autovot

Miercuri, 05 Aprilie 2017 | General

Start în AUTOVOT 2017 by VARTA. Votează cea mai populară mașină lansată în România!

Concursul de popularitate organizat anual de Automarket ajunge în 2017 la cea de-a 11-a ediție. AUTOVOT 2017 by VARTA pune față în față 30 de mașini accesibile și 16 modele premium care se luptă pentru victorie într-o competiție deschisă oricărui rezultat.
Marti, 10 Mai 2016 | Premii auto

PUBLICUL A ALES: Opel Astra și BMW Seria 7 sunt marii câștigători AUTOVOT 2016

În urma cu peste o lună, Automarket vă adresa o provocare: publicul alege cele mai populare mașini lansate anul trecut în România. Astăzi avem rezultatul votului: Opel și BMW pleacă acasă cu trofeele.
Sambata, 07 Mai 2016 | General

Finale de vis în Autovot 2016. BMW Seria 7 vs Mercedes AMG GT (Mașini Premium) și Opel Astra vs. Renault Talisman (Mașini Accesibile)

Cea mai importantă competiție online în care publicul își alege mașinile preferate ajunge la final. În următoarele trei zile, duelurile finale vor decide mașinile câștigătoare în Autovot 2016.
Miercuri, 04 Mai 2016 | General

Primele semifinale Autovot 2016 se joacă azi: Hyundai Tucson vs. Renault Talisman și Mercedes AMG GT vs. GLE Coupe

Categoria Mașini Premium ne oferă o semifinală fratricidă între două modele Mercedes: sportiva AMG GT și SUV-ul GLE Coupe. Între timp, două modele de familie se luptă în categoria Mașini Accesibile.
Vineri, 29 Aprilie 2016 | General

BMW vs. Mercedes astăzi în Autovot: Seria 7 încearcă să elimine GLC în competiția popularității

Categoria Premium a competiției anuale a popularității auto pune față în față astăzi două modele care fac parte din zone diferite ale pieței. Limuzina Seria 7 se bate cu polivalentul GLC pentru un loc în sferturile de finală Autovot 2016.
Marti, 26 Aprilie 2016 | General

Duel de zile mari astăzi în Autovot 2016: BMW i8 vs. Mercedes Clasa E

Două dintre starurile auto ale ultimului an se întâlnesc astăzi într-un duel de vis la categoria Mașini Premium. Hibridul cu design futurist BMW i8 se luptă cu noua generație Mercedes Clasa E pentru supremație și calificare în turul urmâtor.
Sambata, 23 Aprilie 2016 | General

Duelul zilei în Autovot 2016: Range Rover Evoque vs. Mercedes Clasa C Coupe

Liniile senzuale ale noului Clasa C Coupe sau designul de concept al lui Range Rover Evoque în versiune facelift? Ce va alege publicul astăzi în concursul popularității?
Miercuri, 20 Aprilie 2016 | General

Mercedes vs. BMW astăzi în Autovot 2016: GLC se luptă cu X1 pentru calificare

Luptă umăr la umăr în segmentul SUV-urilor compacte premium. Timp de 24 de ore, Mercedes GLC se va bate pentru voturile voastre cu BMW X1. Doar unul va merge mai departe în competiție.
Marti, 19 Aprilie 2016 | General

Luptă compactă astăzi în Autovot 2016: Kia Cee'd facelift versus noul Opel Astra

Autovot 2016, competiția popularității auto, găzduiește astăzi un duel interesant care le pune față în față pe două dintre cele mai apreciate modele compacte de pe piață: Astra și Cee'd. În zona premium, marele Porsche 911 încearcă să treacă de cel mai nou SUV Land Rover, modelul Discovery Sport.
Joi, 14 Aprilie 2016 | General

Duelul de astăzi în Autovot 2016: Fiat 500 versus Kia Venga

Atât Kia Venga, cât și Fiat 500 au primit câte un facelift sumar în cursul anului 2015. Cele două modele se luptă astăzi în concursul popularității Automarket pentru a se califica în turul următor.
Marti, 12 Aprilie 2016 | General

David versus Goliat astăzi în Autovot 2016: BMW Seria 1 și Mercedes GLE Coupe se bat în competiția popularității

BMW și Mercedes se luptă astăzi la categoria Mașini Premium pentru calificarea în turul al doilea. Dacă Mercedes aruncă în luptă un model nou venit pe piață, GLE Coupe, BMW mizează pe tradiție și pe imaginea oferite de BMW Seria 1.
Vineri, 08 Aprilie 2016 | General

Duelurile zilei în Autovot 2016: BMW i3 vs. Mercedes Clasa C Coupe și Toyota Avensis vs. Skoda Superb

Două modele germane de profil diferit se luptă astăzi pentru calificare la categoria Mașini Premium, în timp ce la Mașini Accesibile avem un duel în între doi reprezentanți de vârf ai segmentului mediu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Aprilie 2016 | General

Start în AUTOVOT 2016. Votează cea mai populară mașină lansată în România

Cea mai cunoscută competiţie auto online în care votul este dat exclusiv de utilizatori revine în 2016 într-un format spectaculos care anul trecut a adunat 21.500 de votanți.
Vineri, 27 Februarie 2015 | General

E ziua marilor finale în Autovot 2015: VW Passat vs. Mazda6 la categoria Maşini Accesibile şi Audi A7 vs. Mercedes S Coupe la Maşini Premium

Marea zi a finalelor Autovot a sosit. Suntem în faţa celor mai populare maşini lansate în România anul trecut, iar următoarele 24 de ore ne vor arăta care sunt maşinile care-şi câştigă locul în galeria marilor învingători în istoria de 9 ani a competiţiei.
Marti, 24 Februarie 2015 | General

Astăzi se decid ultimii finalişti: Mercedes-Benz S-Klasse Coupe vs Jaguar F-Type şi VW Touareg vs Mazda6 facelift

A doua zi de semifinale în Autovot 2015 va pune faţă în faţă două coupe-uri premium: Mercedes S-Klasse Coupe şi Jaguar F-Type Coupe. La categoria Maşini Accesibile lupta se va da între VW Touareg şi Mazda6 facelift.
Luni, 23 Februarie 2015 | General

Autovot 2015, primele semifinale: Audi A7 vs. Mercedes CLS la Premium, VW Passat vs. VW Golf Sportsvan la Accesibile

Astăzi este ziua primelor semifinale în competiţia popularităţii auto. Pe de o parte avem un duel între concurenţi direcţi - A7 vs CLS, pe de altă parte vedem un meci între modelele aceleiaşi mărci: Passat vs. Golf Sportsvan.
Vineri, 20 Februarie 2015 | General

Ultima zi a sferturilor aduce dueluri încinse în Autovot: VW Touareg vs. Ford Mondeo şi BMW X5 vs. Mercedes S Coupe

Astăzi vom afla ultimii semifinalişti ai ediţiei 2015 în comnpetiţia de popularitate Autovot, organizată de Automarket. Iar numele mari nu lipsesc: Mondeo, Touareg, X5 şi Clasa S Coupe intră în ringul votanţilor.
Joi, 19 Februarie 2015 | General

Provocările de azi în Autovot 2015: Nissan X-Trail vs. Mazda6 şi Jaguar F-Type vs. Porsche Cayenne

Două SUV-uri caută să se califice în semifinalele Autovot. Sferturile le pun însă faţă în faţă cu doi adversari redutabili.
Miercuri, 18 Februarie 2015 | General

Audi şi Mercedes-Benz, în corzi: A7 Sportback şi Clasa C se luptă astăzi pentru calificare în Autovot 2015

A doua zi a sferturilor ne aduce dueluri 100% germane atât la categoria Maşini Premium, cât şi la Maşini Accesibile. Audi A7 se luptă cu Mercedes Clasa C, în timp ce noul Opel Corsa are meci cu Volkswagen Golf Sportsvan.
Marti, 17 Februarie 2015 | General

Războiul Stelelor astăzi în Autovot: Ford Focus vs. VW Passat şi Audi TT vs. Mercedes CLS

Autovot 2015 a ajuns în faza sferturilor de finală, iar competiţia popularităţii se strânge. Ford şi Volkswagen se luptă prin Focus şi Passat, iar Audi şi Mercedes îşi vor împărţi voturile într-un alt duel stelar: TT versus CLS.

Tag-uri similare

Dacia Sandero, Opel Astra, Volkswagen Polo, Opel Insignia, Autovot, Automarket, Alfa Romeo MiTo, concurs, VW Scirocco, Autovot 2010
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru