Luptă compactă astăzi în Autovot 2016: Kia Cee'd facelift versus noul Opel Astra

de Mircea Meşter
Marti, 19.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Autovot 2016, competiția popularității auto, găzduiește astăzi un duel interesant care le pune față în față pe două dintre cele mai apreciate modele compacte de pe piață: Astra și Cee'd. În zona premium, marele Porsche 911 încearcă să treacă de cel mai nou SUV Land Rover, modelul Discovery Sport.

Ediția 2016 a competiției Autovot continuă astăzi cu o serie de dueluri foarte interesante atât în zona Mașinilor Premium, cât și la categoria Mașini Accesibile. Cea mai interesantă luptă pentru calificare se dă între două hatchback-uri compacte care anul trecut au trecut printr-un facelift, respectiv printr-o lansare de generație nouă: Kia Cee'd și Opel Astra. În zona Mașini Premium, cel mai nou SUV din gama Land Rover, Discovery Sport, încearcă să-l scoată de pe trasa spre trofeul Autovot pe marele Porsche 911, care în 2015 a primit un facelift.

AUTOVOT 2016: Tabloul complet al duelurilor

Competiția din acest an vă este prezentată de Golden Brau și Goodyear, sponsorii principali ai Autovot 2016.

Categoria Mașini Accesibile: Kia Cee'd facelift vs. Opel Astra

Nu urca niciodată la volan după ce ai consumat băuturi alcoolice! Nu întâmplător, limita legală a alcoolemiei unui șofer este de 0,0%. Când vrei să rămâi în control, alege Golden Brau 0.0% alcool.


Noul Opel Astra pleacă - cel puțin teoretic - cu un avantaj moral în fața concurentului său de astăzi, pentru că modelul german și-a adjudecat deja premiul Mașina Anului în Europa, fiind votat de jurnaliștii celor mai relevante publicații auto de pe Bătrânul Continent. Prezentat anul trecut într-o nouă generație, Astra are de depășit în duelul de astăzi un adversar incomod: Kia Cee'd facelift. Modelul care a pus Kia pe harta europeană a industriei auto a fost restilizat în cursul anului trecut și are ca atuuri un design agresiv și un raport calitate/preț de invidiat în segment.

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Accesibile.

Categoria Mașini Premium: Land Rover Discovery Sport vs. Porsche 911 facelift

Ordinea corectă a gesturilor unui șofer responsabil este: asigurarea în oglinzile retrovizoare, semnalizarea, reasigurarea și apoi manevra.

Golden Brau
Ghidul Bunelor Maniere la Volan
Porsche 911 nu mai are nevoie de nicio prezentare, pentru că este unul dintre simbolurile industriei auto și mașina-reper atunci când vorbim de sportivitate absolută în gama mărcii germane.
În Autovot 2016, Porsche 911 se prezintă în recent prezentata versiune facelift, care speră să atragă noi clienți în anii care ne despart de o nouă generație a celui mai cunoscut model din istoria brandului din Zuffenhausen. Duelul său de astăzi din Autovot 2016 nu este însă unul ușor, pentru că 911 va trebui să se lupte în voturi cu cel mai nou SUV al unei mărci care mănâncă modele off-road pe pâine. Este vorba de Land Rover Discovery Sport, cel mai mic model din gama prezentată astăzi pe piață de brandul britanic.

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Accesibile.

 

Comentarii (2)

  • burebista
    Porsche 911 vs Land Rover, sa compari CE intre o masina sport si un SUV, daca prostia ar durea ar fi plin AM-ul de vaiete
    14 0
  • cosmin
    va propun un nou duel incendiar: Bentley Continental vs Wartburg 353. Astept pareri.Multumesc
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru